סדרות

o0Invisible0o

New member
מישהי ראתה משפחה בהפרעה?

תמיד ידעתי שאני מפסידה סדרה מעולה אבל תקשיבו, אני לא מפסיקה לצחוק!!!
ובא לי לדבר על זה עם מישהו.
anyone?
היום ראיתי פרק שהתארחו בו איימי פולר, ג'יין לינץ, ג'יימס ליפטון וג'וליה לואי דרייפוס [זה מי שזיהיתי לפחות, בטח היו עוד.
]

זה כל מה שאני רואה לאחרונה. אני שומרת על קצב של מד מן...וזהו.

אני, ודאי!

ראיתי הכל לפני שנים וממש בשבועות האחרונים ראיתי שוב את הכל מההתחלה. אני לא מאמינה שמעולם לא ראית!. הסדרה הזאת היא אחד הדברים הכי אמיצים ומקוריים שנעשו בטלויזיה, וודאי ברשת כמו פוקס.
אני הכי אוהבת את העובדה שהם לא מחויבים לשום המשכיות, אבל הם משקיעים בצופים שלהם ולא מפסיקים לזרוק בדיחות המשכיות

יאללה, איילת- דמויות אהובות וכו'...

o0Invisible0o

New member
אני אסביר..

ראיתי כמה פרקים שזה שודר ואח"כ באיזשהו שידור חוזר ופשוט לא התחברתי כ"כ.
זה קורה לי הרבה, לקח לי זמן לפתח את הטעם שיש לי היום.
לא אהבתי סיינפלד כשהייתי צעירה יותר וסביר להניח שאם הייתי מתחילה לראות פארקס או מד מן בגיל 18 לא הייתי מתחברת.
עם משפחה בהפרעה הסיפור היה דומה. דווקא זכור לי שראיתי לא מעט פרקים אבל לא נשאבתי וזה לא מפתיע אותי במיוחד.

היום אני חושבת שהיא מבריקה ואיך לא ראיתי קודם! וכן אני לחלוטין בשוק שהיא ברשת ולא כבלים! ועוד פוקס! איך היא שרדה את שלוש העונות שהיא שרדה?
מדהים.

ואני לא יודעת אם הם לא מחויבים לשום המשכיות, יש איזשהי המשכיות, לפחות בפרקים שראיתי עד כה. כלומר, העלילות לא מנותקות בין הפרקים..זה לחלוטין בחוקים שלהם ואיך שבא להם אבל יש. ב'לואי' נושא ההמשכיות יותר קיצוני בעיני, אז אולי בגלל שאני אוטומטית משווה לשם..אני אוהבת אבל שהם עושים את 'בפרקים הבאים' ואז זה לא קורה.
זה מצחיק אותי כל פרק!

דמויות אהובות? המוןןןן.
אני כמובן אוהבת את מייקל הנורמטיבי ואת ג'ורג' מייקל הנורמטיבי
אבל טובאיס ובאסטר הכי הכי מצחיקים.

לינדזי היא השילוב הכי טוב בין נורמטיבית [יחסית] למשוגעת ומצחיקה.
קשה לי עם ג'וב ועם האבא.
למרות שכל הדברים בכלא..caged wisdom!!

אה, לא יודעת. אני אוהבת את כולם?

אצלי זה היה הפוך

בהתחלה שנאתי את כווולם. אולי חוץ מג'ורג' מייקל ומייבי. הדמויות שונות מאוד אחת מהשנייה, אבל יש משהו אחד משותף לכולם- כל אחד כ"כ מרוכז בעצמו שזה משגע (וזה גם הרעיון) !!

וככל שהתקדמתי יותר ויותר למדתי באמת לאהוב את כולם

אבל בכל זאת. לא כולם כולם. את מייקל אני לא כ"כ אוהבת. הדמות שלו לא מתפתחת אפילו קצת, הוא הולך במעגלים סביב עצמו, מעולם לא מבין שהמשפחה שלו רק מנצלת אותו ושהוא לא כזה אבא טוב כמו שהוא חושב... אני מרגישה שהוא שם רק כקונטרה לפסיכים האחרים

את ג'וב ואת ג'ורג' סיניור אני אכן פחות אוהבת- כמוך.

הכי אהוב (עלי ועל כל העולם בערך) הוא טוביאס. ואחריו- באסטר. כך שבגדול אנחנו דומות!

באיזו עונה/ פרק את נמצאת?
ואגב, אני חושבת שזאת הסדרה עם הone-liners הטובים בהיסטוריה!!

o0Invisible0o

New member
כן יש שם שורות מעולות..

אחרי שאסיים להשלים אחפור בטאג של הסדרה בטאמבלר, בטח יש שם דברים מעולים.

אני בפרק 19 בעונה ראשונה!!
אחח טוביאס ה never nude.
כ"כ מצחיק.
את לא אוהבת את מייקל?? אני יכולה לראות איך הוא לא מתפתח וזה בטח באמת יעשה מייאש אם הוא ימשיך לא להבין את המשפחה ולחשוב שהוא אבא מדהים..
מסכן ג'ורג' מייקל.
גם בהקשר של מייבי הוא די מסכן.
היא גם מצחיקה.
קצת יותר מדי טינאייג'רית בשבילי לפעמים..אבל היא גם קצת אפריל מפארקס, אז זה טוב.

אני לא כ"כ מבינה איך הם יחזרו אחרי כ"כ הרבה שנים..אבל טוב, הם משוגעים מספיק בשביל לעשות הכל, אני אמשיך לצפות.

Rachel47

New member
זה זאתי עם פורשיה דה רוסי?!

כי ראיתי את הפרק הראשון של זה ביס וחשבתי אולי להשלים

o0Invisible0o

New member
יאפ. תשלימי! זה קורע!

זה הזמן להשלים, לקראת עלייתה של העונה הרביעית...

o0Invisible0o

New member
חחח כן, אבל נטפליקס מחזירים את זה בעונה

חדשה.
וזה הזוי אבל כל הקאסט הסכים לחזור וזה עולה ממש בקרוב! [25 למאי? 26? משהו כזה...]

Rachel47

New member
וואט?!?!

איזה הזוייייי!!!!!!!
טוב לא בטוח שאצליח להשלים עד החזרה כי יש מלאאאאאאאאא בחנים החודש

כן, ב26 למאי. אני מחכה כבר!!!

ואגב, אין לי אף חברה שאהבה את הסדרה הזאת. וגם אחותי פרשה אחרי חצי עונה. מה שאומר שאין לי עם מי לדבר עליה וזה מתסכל!!

למעלה