סדרות

Rachel47

New member
סוויצ'ד

וול הסדרה הזאת תמיד הדהימה אותי בזה שהיא משלבת כל כך הרבה קטעים של שיחות חירשים והיא כל כך מגניבה

אבל הפרק של השבוע! היה אדיר!
זה גאוני שהם עשו פרק שכולו בשקט (המממ באפי?!
)
הצחיק אותי שכן יש פסקול בחלקים מאוד קריטיים ומין הסתם חירשים לא ישמעו גם את זה אבל אני מניחה שסדרות באמת לא עובדות בלי פסקול בכלל והיה צריך משהו שיגרום לנו לא להרדם (כי אם כמה שהפרק היה מגניב..וואלה זה קשה!!!)

קיצר נהניתי רצח
והקטע בסוף שהיא אמרה שהמשטרה הגיע וזה כן היה בקול היה מדהים!
אני מתה על היוצרים! אני באמת חושבת שהם מתמודדים עם כל עניין החירשות בצורה ממש יפה!!

LemonLimeLilach

New member

היה פרק טוב אבל אני לא חושבת שהקטע של פרק שלם של שקט תרם להם במשהו כל כך... כי עדיין ממש ראית שפשוט עשו MUTE והשחקנים עדיין דיברו. בבאפי זה היה כל כך מצמרר.

אבל כן, התקדמות יפה. לא הבנתי למה היה כל כך קשה לדפני להגיד לביי בסוף "אני רוצה אותך פה אבל לא אחרים ששומעים" מה מסובך.

Rachel47

New member
זה מסובך כי לא בטוח שזה מה שהיא רוצה

ברור שראו שעשו מיוט אבל הם לא ניסו ללכת לשם בקטע המצמרר כמו בבאפי נניח (שבכלל לא ניסו לייחד את הפרק בקטע של חירשות..סתם רעיון מטורף ממוחו הקודח של ג'וס ווידון שאהב חדשנות ומקוריות ושונות...אז...פרק שקט ומלחיץ..ייאי!)

הם רצו שאת תרגישי מה שהם מרגישים
אני הייתי תלויה בתרגום מין הסתם כי לא הבנתי כלום, זה היה קשה מבחינתי
מעבר לקשה מבחינת האלרטנס שהייתי צריכה שזה מובן מאליו- אני התרגלתי לראות חלק מהסדרות בחצי קשב, תוך כדי משהו אחר...את הפרק הזה לא יכולתי, הייתי מחוברת למסך ולמקלדת למקרה שאצטרך לעצור את הפרק כי לא הספקתי לקרוא (קרה בהצגה או שהם כתבו אורכים מוגזמים של משפטים לשתי שניות) וזה הקשב שהם צריכים להיות בו כל הזמן- כל הזמן להסתכל לאנשים על השפתיים, הם לא יכולים לנהל שיחה כשמישהו לא מסתכל עליהם או כשהם לא מסתכלים עליו...

וזה שאת רואה את השפתיים שלהם זזות כלומר הם מדברים כרגיל אבל את לא שומעת, כן הייתה לזה משמעות ולדעתי הם השיגו אותה

תחשבי על הסצינה עם האזעקה, כולם רצים מסביבה ותכלס גם את לא באמת הבנת מה קורה עד שהם הראו אותם לוחצים על קוד ואמרת לעצמך "פאק ככה זה נראה כשהיא נכנסת לבית ומפעילה אזעקה ומעירה את כולם ולה זה לא מזיז והיא בכלל לא יודעת" שזה משהו שחזרו עליו בסצינה עם הסירנות שביי מגיבה לסביבה ודפני עדיין בתוך השיחה ואשכרה שואלת מה קרה כי היא לא יכולה לדעת אחרת! היא לא שומעת את הסירנות!

זה נורא הזכיר לי את הסצינה שבאים לאמט בתחילת העונה הראשונה ועוצרים אותו והוא גם לא שומע וגם מסנוור מהאור והסצינה הזאת גם הייתה בשקט אז גמני הרגשתי חרא באותו רגע שראיתי אותה ולגמרי הבנתי מה הם מנסים להגיד לי

זה מכניס אותך לעולם שאת לא מבינה שאת לא יכולה להבין..את מבינה?

Rachel47

New member
נו חפרתי ושכחתי משהו אחר שרציתי

להגיד

דפני לא אומרת שהיא רוצה רק את ביי כי זה אף פעם אף פעם לא יהיה רק ביי
כל הקטע של הויכוח אם לתת להירינג להשאר או לא
וול קשה לבחור צד בעניין
ביי צודקת בכל שהיא פאקינג נלחמת וזה גם הבית ספר שלה
מצד שני כל הירינג שמביאים נוגס קצת בבית ספר ובמה שהם מנסים כל כך בקושי להציל

אני אגיד לך ממה כן התעצבנתי רצח בפרק (או בכלל בפרקים האחרונים)
מלודי!!!!!!!!!!
גאד את כזאת ביץ'!!!
אמא של ביי (אני שוכחת שמות סדרתית..אני רוצה להגיד קת'רין...) עושה מאמץ על גבי מאמץ כדי לעזור ולתרום וכוסומו למה כל פעם את חייבת לשלוף את זה שהיא שומעת
והפעם בכלל "לבנה עשירה ושומעת"
אמממ....בית הספר שלכם צריך את כלללללללללללל התמיכה
ככה שגם אם היא מציעה לקנות אותו!!! את צריכה לסתום ולזרום עם זה
בעיקר כשזה בא מכוונות כל כך סבבה וחמודות
כן, היא אמא מעצבנת שדוחפת את עצמה לחיים של הבנות שלה
אבל!! היא עושה את זה מכוונות כל כך טובות וכל הזמן היא רוצה רק לעזור ומלודי כל הזמן עפה עליה רק כי מה?! כי היא חיה חיים מגניבים יותר משלך
ברצינות?!
היא עולה לי על העצבים כבר כמה פרקים אבל זה היה כבר מוגזם!!!

LemonLimeLilach

New member

אני חושבת שכל החירשים הגזימו בפרק הזה ומלודי בכלל מאז הפרק שהיא צעקה על רג'ינה בגלל שהיא לא יכולה לסמן, אני שונאת אותה. החירשים פה עושים בולינג כמו שהיו עושים להם בבתי ספר רגילים, חבל שהם לא מבינים את זה, אבל כמו שהתייחסו אליהם מגעיל כשהם היו השונים, עכשיו ההירינג הם השונים והם מתייחסים אליהם נורא.

זה לא אכפת לי מה דפני רוצה או לא, מה שביי אמרה היא צדקה- זה משפחה. חוצמזה שהיא הייתה יכולה רק להגיד לה את זה אפילו אם זה לא מה שיקרה או מה שרצוי, רק לתת לה להרגיש טיפהההה רצויה. לא מספיק שכל פעם שהיא באה כולם משתתקים וכו' וכו'? ושעכשיו גם דפני גונבת לה את החבר?

Rachel47

New member

את צודקת בכל מה שאמרת
הם בטח יבינו כבר בפרק הבא שהם עושים את כל מה שעשו להם אי פעם וזו כנראה המטרה
ובלי ספק ביי היא זו שצודקת כאן

בהתחלה חשבתי רעיון יפה, אבל באמת בלי קול כל הפרק?!
אבל יצא להם יפה, אהבתי. עדיין הצליח לרגש אותי כמעט כמו בכל פרק..
ולפחות הם לא ויתרו על הפס קול.

אהה ולמההה דפני הייתה צריכה לנשק את נוח ככה??

LemonLimeLilach

New member
אז למה בעצם יש עכשיו פגרה?????

אין חגים או משהו! אין פוטבול! מה הולך באמריקה??

dans girl

New member
אין לי מושג
זה ממש קטע מוזר ולא בא לי. אם כי זה כן חיובי כי אני רק עכשיו ממש מצליחה להדביק את כל מה שפספתי בחודשים האחרונים. נשארו לי שני פרקים מהשבוע...

o0Invisible0o

New member
אין לי מושג אבל זה גם קורה לפעמים.

רגע, אז השבוע לא היה האנטומיה, ניו גירל ופארקס..נכון? זה תמיד מבלבל אותי כי בסוף קומיוניטי אמרו שהתוכנית הבאה היא פארקס אבל תמיד שאין פרק חדש הם פשוט שמים שידור חוזר, זה היה זה, נכון?
גם ניו גירל, מישהי כתבה בטוויטר, מתי שהיה אמור להיות משודר פרק, משהו על ניק אבל זה כנראה היה משידור חוזר? אני כ"כ מבולבלת.

dans girl

New member
הארט אוף דיקסי הסדרה הזאת כל כך טובה.
שזה מוזר כי כל הפרקים קורים בדיוק באותו פורמט - מישהו מכניס את זואי לסרטים, היא מכניסה אנשים אחרים לסרטים ואז היא מגלה שהסרטים שהיא הכניסה אליהם אנשים אחרים הם לא באמת מה שהיא חושבת. זה קורה כל פרק ואיכשהו עדיין כל פרק מצליח להיות נפלא
.
בכל מקרה, הקטע עם הפאי היה מצחיק, הקטע עם השירים של ווייד
. וזה היה חמוד בסוף שהיא באה אליו עם הארגז והחזירה לו דברים וגם דברים שרופים
. אני ממש כועסת שככה הפרידו ביניהם, אבל בהתחשב במה שהדמות של ווייד עשתה זה לא מפתיע ומאוד נכון.
ואני ממש תוהה מה הולך להיות עם האחיין של בריק - הוא מאמם ממש
.

LemonLimeLilach

New member

אני שונאת אותם על איך שהם הפרידו בין וייד לזואי. ואני אשנא אותם עוד יותר אם עכשיו זואי וג'ורג' ינסו להיות ביחד כי סוף סוף כל הדמויות במקום טוב ואני מחבבת את כולם (גם את ג'ורג' ולמון) וזה יהרוס לי.

dans girl

New member
ברור
נראה לי שכולם ממש יכעסו אם הם ילכו על ג'ורג' וזואי עכשיו, ג'ורג' ממש במקום טוב עם טנזי ואני ממש אוהבת אותם ביחד, וזה ממש כיוון רע להפריד ביניהם עכשיו בשביל זואי וג'ורג'. לגבי האחיין של בריק אין לי התנגדות. כמובן שהייתי מעדיפה שהיא תישאר עם ווייד, אבל אחרי מה שהם גרמו לו לעשות זה לא מאוד ריאלי, לפחות לא כרגע.

o0Invisible0o

New member
המפץ.

מה חשבתן?? אהבתי!

גם אהבתי שבסוף זה נשים שמביאות נשים להתעניין במדעים, גם אהבתי שהם לא ייפו את זה והראו איך נשים חיות בדואליות של להיות יפה ולהיות חכמה.
וזה גם היה מצחיק.
שנאתי את היריבות הנשית אבל נו, אני תמיד אשנא את זה שהם עושים את זה.
אני גם מחבבת את ראג' וקייט [איך קוראים לדמות שלה?
] ודייט הסמסים שלה, אפילו בדיחת הפורנו הצחיקה אותי.

limors2

Well-known member

ממש אהבתי את כל קטע הנסיכות, במיוחד בסוף כשברנדט ואיימי דיברו חכם בזמן שהן התעסקו עם איפור ופני ישבה על ספסל ואכלה

והדייט היה נחמד. אני בעד ראג' וההיא

LemonLimeLilach

New member

הקטע עם הנסיכות ושהן דיברו עם הבנות בזמן שהן מתאפרות היה
1. ממש מצחיק
2. ממש סקסיסטי

אבל למה אפשר לצפות מהטמבל שהביא לנו את שני גברים וחצי

o0Invisible0o

New member
מצחיק, חשבתי בדיוק ההפך.

כאילו, המציאות היא שאנחנו צריכות עדיין לעמוד בסטנדרטים של יופי שהחברה מכתיבה אבל לא נופלות מחוכמתם של הגברים.
אני חשבתי שלשם שינוי זה לא היה סקסיסטי אבל אפשר להסתכל על זה בתכלס משני הכיוונים.

Rachel47

New member

אז כשהתחילה הסצינה עם הטלפון כשהן נסיכות חשבתי שזה הכי סקסיסטי אבל כשאני חושבת על זה יותר
הגברים ניסו ממש ממש ולא הצליחו להראות כמה מגניב זה מדע
והנשים גם מגה חכמות וגם מתאפרות ומשחקות בשטויות וגם יותר מוצלחות מהבנים בלהעביר את העולם הזה
קיצר, אני חשבתי שאולי זה אפילו יכול להיות מחמיא שהם סתם חכמים ואנחנו די כלהחבילה

LemonLimeLilach

New member

אני ראיתי את זה מהכיוון שהן רק רצו להיות סינדרלה. וגם אי אפשר לדבר על נשים חכמות כל עוד פני היא ה butt of every joke כשזה מגיעה לטיפשות! אבל עדיין היה מצחיק

למעלה