סדרות

Rachel47

New member

לא יודעת מה קורה בספרים אבל אריה מזמן איבדה את החשיבות בעיניי היות והיא לא מוסיפה שומדבר לסדרה עצמה
אם לא היו מראים אותה ב...20 פרקים האחרונים..הפרקים היו נראים אותו דבר!!!

RenanaD

New member
חפרו על בית הקפה הזה מאז

שאמילי התחילה לעבוד בו...

חחחחח גם אני חשבתי שאריה היתה ממש צומי בקטע הזה! יצאה קצת חסרת רגישות.

LemonLimeLilach

New member
חוץ מזה חשוב לציין

את הציטוטים הגאוניים הבאים:

Hanna: Toby is as loyal as a labrador. I don't think he'd cheat. And neither would Paige.
Emily: Who said anything about Paige?
Hanna: Uh, your face.

Hanna: Are you even sure Shana's gay? She barely looked at me.
Emily: That's the criteria?
Hanna: I'm just saying. You should have seen those chicks fighting over me at the bar.
Emily: ....

האנה

Rachel47

New member

אני גם חשבתי שהיה פרק טוב!

כל הסיפור עם אשלי ווילדן..פאק!!

איך הכל חוזר למליסה כל הזמן?!

וברור הם חייבים להראות לנו את השיחה!!!!!!!

Rachel47

New member
זה ברור, לא לזה התכוונתי

כשאמרתי פאק דיברתי על הקטע שהיא יושבת בחושך עם וויסקי ומבט חלול
זה היה די מושלם

RenanaD

New member
אה, כן, הסכמתי עם ההודעה שלך

רק כל הקטע הזה היה קצת מוזר... כאילו, בוא'נה, חירבת למישהו את הצורה. אכפת לך ללכת קצת יותר מהר? את זזה כמו צב! חחחח

Rachel47

New member

אני בכלל חשבתי שזה היה הכי מגה דבילי שהן אשכרה חזרו
זה ידוע שיש מצלמה בכל ניידת!!! ידוע!!!! כל כך ידוע שאפשר אפילו לבקש את הצילומים למקרה שקורה משהו ורוצים להוכיח שהשוטר היה לא בסדר
אז זה היה מפגר בעיניי נורא....
חוץ מזה..שימות מבחינתי

RenanaD

New member
"קוגר טאון" - תמותו, אמן

בכל פעם שיוצא פרק חדש, של כל סדרה שהיא, אני מורידה אותו בהזדמנות הראשונה האפשרית, פותחת את הקובץ ובודקת שהוא ירד בסדר - בד"כ מריצה קדימה לשניה באמצע הפרק, שניה לקראת סוף הפרק, וסוגרת מיד כדי לא לספיילר לעצמי. את הצפיה בשלמות אני עושה כשיש לי זמן לשבת נורמלי ולראות.
השבוע הורדתי את הפרק החדש של "קוגר טאון", כהרגלי. עד כאן הכל בסדר. פותחת את הפרק, מריצה קדימה, פתאום איכות על הפנים. מתעצבנת, מוחקת את הפרק, מורידה מחדש. בודקת - שוב איכות חרא. מוחקת שוב ומורידה פעם נוספת. בודקת ומתרגזת, בפעם השלישית, אבל הפעם כבר מרימה ידיים ומחליטה להשלים עם האיכות הירודה. מנסה לנחם את עצמי שזה רק 20 דקות ויעבור מהר. היום רואה את הפרק, ומגלה שאלה בעצם פלאשבקים שבכוונה צולמו ככה
כנראה שכל פעם הרצתי בדיוק לאותן סצינות

הפרק עצמו היה נהדר! הפלאשבקים היו פשוט טובים! וענו על די הרבה שאלות "מה קרה", "איך לעזאזל הם הגיעו למצב הזה" וכו' וכו'.
הם קצת חופרים בעונה הזאת על כמה שאלי רעה כלפי חוץ ומדהימה כלפי פנים. הבנו את זה גם בפעם הראשונה שאמרתם, תודה, וחוץ מזה, כבר די ידענו את זה לבד בעצמנו עוד מהעונות הקודמות

סוף סוף דברים קורים עם ווייד.
היו כמה בדיחות שקרעו אותי במהלך הפרק, אבל אני לא זוכרת אותן עכשיו. חוץ מהסצינה האחרונה עם טראוויס

limors2

Well-known member
כמה גרוע מצידך

מה אם תספיילרי משהו? ומאיזה מקומות מפוקפקים את מורידה שאת צריכה בדיקת איכות?

RenanaD

New member
מאותו שרשור קבוע

בווארז

אבל לא יודעת, ככה התרגלתי! יותר גרוע בעיני לחשוב שהורדתי פרק ראוי, להכין ארוחת ערב ראויה כדי להתיישב לראות אותו, ואז לגלות שהוא דפוק ועכשיו אין לי מה לראות
זה כבר קרה כמה פעמים, ועד שהורדתי גרסאות חלופיות הארוחה התקררה ואני כבר הייתי מבואסת על זה ועל בזבוז הזמן המשווע. אז אני חוסכת לעצמי

חוץ מזה, אני לא רואה סצינות שלמות שמספיילרות לי ממש. בד"כ אני שומעת רק מילה אחת, זה לא עושה כלום. ואם שמעתי בטעות שתי מילים... אני גם אף פעם לא מבינה את ההקשר שלהן, וגם סנילית מאוד, אז שוכחת מה שמעתי ונזכרת רק כשמגיעה לסצינה הזאת בצפיה ממש
בקיצור, בכלל לא נורא, ואני מעדיפה ככה.

פארקס!!

בן ולסלי
גאד, הם מדהימים!
פעם שנייה שהסדרה עושה חתונת הפתעה, ופעם שנייה שזה פשוט מושלם!
.
מודה שאפילו בכיתי קצת...

o0Invisible0o

New member
אני מרגישה מקולקלת..

זה היה מהמם אבל ממש לא הביא אותי לדמעות וכולם בכו!!! [כאילו, טוויטר, טמבלר וכו'...]
בכל מקרה, חתונה מושלמת.
אפשר לאמץ את רון כאבא שלי?

גם הפרק השני היה ממש חמוד עם ההתפתחויות אצל אן ואנדי.

dans girl

New member

לא בכיתי, כי זה ממש קשה לגרום לי לבכות מדברים כאלה, אבל וואו, זה היה כל כך מאמם שלגמרי מתתי וצווחתי כל הפרק בהתרגשות. הם מדהימים ממש.

limors2

Well-known member
קומיוניטי

העונה הזאת מאכזבת בנתיים, אבל היא רק התחילה אז ניתן לה להנות מהספק.
אבל ממש ממש נהניתי מהפרק
וטרישה הלפר

ומה שעצוב זה שאם האמרקיאים יעשו גרסה משלהם לדוקטור הו הם גם יקלקלו אותה ככה

למעלה