"קוגר טאון" - תמותו, אמן
בכל פעם שיוצא פרק חדש, של כל סדרה שהיא, אני מורידה אותו בהזדמנות הראשונה האפשרית, פותחת את הקובץ ובודקת שהוא ירד בסדר - בד"כ מריצה קדימה לשניה באמצע הפרק, שניה לקראת סוף הפרק, וסוגרת מיד כדי לא לספיילר לעצמי. את הצפיה בשלמות אני עושה כשיש לי זמן לשבת נורמלי ולראות.
השבוע הורדתי את הפרק החדש של "קוגר טאון", כהרגלי. עד כאן הכל בסדר. פותחת את הפרק, מריצה קדימה, פתאום איכות על הפנים. מתעצבנת, מוחקת את הפרק, מורידה מחדש. בודקת - שוב איכות חרא. מוחקת שוב ומורידה פעם נוספת. בודקת ומתרגזת, בפעם השלישית, אבל הפעם כבר מרימה ידיים ומחליטה להשלים עם האיכות הירודה. מנסה לנחם את עצמי שזה רק 20 דקות ויעבור מהר. היום רואה את הפרק, ומגלה שאלה בעצם פלאשבקים שבכוונה צולמו ככה
כנראה שכל פעם הרצתי בדיוק לאותן סצינות
הפרק עצמו היה נהדר! הפלאשבקים היו פשוט טובים! וענו על די הרבה שאלות "מה קרה", "איך לעזאזל הם הגיעו למצב הזה" וכו' וכו'.
הם קצת חופרים בעונה הזאת על כמה שאלי רעה כלפי חוץ ומדהימה כלפי פנים. הבנו את זה גם בפעם הראשונה שאמרתם, תודה, וחוץ מזה, כבר די ידענו את זה לבד בעצמנו עוד מהעונות הקודמות
סוף סוף דברים קורים עם ווייד.
היו כמה בדיחות שקרעו אותי במהלך הפרק, אבל אני לא זוכרת אותן עכשיו. חוץ מהסצינה האחרונה עם טראוויס