סדרות

o0Invisible0o

New member
הווו הווו!!!

נכון יש את הספר "גאווה ודעה קדומה" ?
אזזזז...עשו אדפטציה מודרנית לספר אבל בצורה של וולוג אינטרנטי.
אז כיום ליזי בנט היא סטודנטית בת 24 לתקשורת, שגרה בבית עם ההורים ושתי אחיותיה וכל מה שאמא שלה שואפת בשבילה זה שהיא תתחתן עם גבר עשיר, לה יש תוכניות אחרות.
ולאט לאט ההתרחשויות של הספר מתחילות לקרות..רק בגרסת ימינו. בינגלי עובר לגור בשכנות, הם מכירים אותו ואת דארסי..
בקיצור, תתחילי ב3 דקות תמימות הללו ותמשיכי משם:
http://www.youtube.com/watch?v=KisuGP2lcPs&list=PL6690D980D8A65D08&index=1

ואם לא קראת את הספר [כמוני, כשהתחלתי לראות!] את יכולה לראות את הסרט או המיני סדרה כדי לקבל תמונה כללית של הסיפור ואח"כ להשלים ולקרוא [או לא, אבל קשה לי להאמין שלא תרצי מתישהו..
]

Rachel47

New member
את יודעת שהספר הזה

כבר נמצא לי על המחשב בקובץ קינדל ורק מחכה שיגיע הקינדל עצמו כדי שאני אוכל לקרוא אותו?
אז מה את אומרת? להתחיל את הסדרה למרות שלא קראתי? כי תכלס יש עוד כמה ספרים לפני בתור..

Rachel47

New member
3 דקות תמימות הא..

אני בפרק 11!
האמת שזה די מהמם!!!!!!!!
קצת קשה לי לקנות את איך שהיא מחקה את אמא שלה כי הן נראות בחורות שפשוט גרות בסאברבס ולא שוחות בכסף וחיות במאה ה20

וג'יין מושלמת

אוך אני צריכה לצאת למרתון בפיזיקה
בכלל..יש לי מבחנים...מה עשית איילת?!

o0Invisible0o

New member
יאיי! [
?]

וסורי?

חחחח כן, זה קצת ממכר [ע"ע החפירות הבלתי נגמרות שלי עם דפי וליאורה על הוול בפייסבוק.
]
ואמממ האמא מרגישה לי יותר קצת אמריקאית-דרומית עם מבטא..או שהתכוונת לאופי והכוונות שלה לחתן את כולן עם גברים עשירים?

מבחינת המראה והכיוון שלה, נראה לי שלדרומית הם כיוונו, אבל אני מבינה אותך.
מבחינת הכוונות אני קונה את האופי הזה כי גם אמא שלי, שהיא ממש סבבה..כבר מתחילה ללחוץ לכיוון בעל! [
]

Rachel47

New member

דיברתי על המראה+מבטא
כן קלטתי שזה דרומי
קול
אבל יחד עם הבגדים זה נראה כמו דמות מ1920
והקטע של האופי
ללחוץ לכיוון בעל..וללחוץ לכיוון בעל עשיר
שני דברים שונים לחלוטין

קונה את העניין שמציק לה שהן כולן (טוב ה2 הגדולות) עדיין בבית לא נשואות
אבל להתעקש על כסף משפחתי...נשמע לי דבילי..

dans girl

New member
אני יודעת, זה נפלאאא
.
תתנחמי בכך שבדיוק עשיתי חישוב, מפרק 1 עד 80 (שזה הפרק הקודם) יש משהו כמו 6 שעות צפייה, אז יותר מיממה אחת את לא יכולה לשרוף.

באותו הקשר, ב-7.3 אני עושה מרתון אצלי בבית לצפות בכל הסדרה ממהתחלה. את מזומנת
(וגם כולכן ד"א, פשוט מי שצופה כבר יותר מבינה כמה זה נפלא ונחוץ
).

בקיצור, זו בכנות הסדרה שאני הכי מצפה לה מכולן, ברמת הלשבת ולרפרש את יוטיוב לפני פרק. היא באמת באמת מושלמת.

Rachel47

New member
7.3

המממממממממממ
קודם כל בדוק אני מסיימת עד אז מין הסתם (כאילו, ביומיים הקרובים)
ובעיקרון לא אמורים להיות לי מבחנים אז אני צריכה לבדוק מה אני עושה מבחינת עבודה אבל התאריך הזה נשמע לגיטימי

הו
יהיה מצחיק לראות את זה איתכן

מתי יוצא פרק כל פעם?

dans girl

New member
שני וחמישי, 19:00 בנוסף יש פרקים של לידיה החל משלב מסוים (הם גם מפסיקים ומתחדשים, את צריכה לבדוק לפי תאריכים אם את רוצה להתחיל לצפות. בכל מקרה ממש מומלץ, יש לזה חשיבות עלילתית שאמנם לא ממש ממש קריטי שתצפי אבל זה בהחלט יוסיף) - הפרקים שלה יוצאים בשלישי ושישי ב-19:00.
יש גם פרקים של אחות של שרלוט שמתחילים גם הם באיזשהו שלב, אבל אף אחד לא באמת רואה אותם, והם לא מעניינים (אפילו את ליאורה, ויש שם אזכורים של ד"ר הו
)

Rachel47

New member

אז תבדקי לי מתי מתחיל לידיה למרות שהיא מעט פקאצה אבל אני מוכנה לנסות לראות

Rachel47

New member
בהחלט יעיל

אוקיי.אז אני בפרק 23, עוד מעט אתחיל לראות גם לידיה (אחרי המבחן בפיזיקה!!!!
!!!
לא ראיתי את ה-Q&A, זה קריטי?

dans girl

New member
זה סתם מצחיק בד"כ... שוב, זה לא ממש קריטי עלילתית, אבל זה כן נותן מימד נוסף לסדרה כי לפעמים המעריצים שואלים שאלות על מה שקורה באותו רגע בסדרה ומקבלים תשובה מפי ליזי עצמה על מה שהיא חושבת על המצב... אפשר להשלים את זה, ואפשר גם לראות חלק ואחרים לא...

dans girl

New member
ועוד משהו... 1. בהצלחה בפיזיקה!!! כמה קורסים בפיזיקה יש לך לעזאזל?! אני עושה כימיה ולנו יש פיזיקה הרבה יותר קשה משל הביולוגים, ועדיין לא למדתי כל כך הרבה פיזיקה במהלך התואר!!
2. משהו שאני מזהה בהסתכלות לאחור בהודעה האחרונה שלי וחשבתי שהגיוני שאגיד לך - בקרוב, ככל שההתמכרות לסדרה הזאת תעמיק (והיא תעמיק, ממש.) את תתחילי לחשוב על הדמויות בסדרה כאילו הם אנשים אמיתיים לגמרי, ולא שחקנים שעושים תפקיד. ובאופן יותר מורגש, לפחות בעיני, מסדרה רגילה בטלוויזיה. זה יקרה בעיקר כשתדביקי את קצב ארה"ב, ותוסיפי את כל הדמויות (והשחקנים) בטוויטר, ותראי התכתבויות שלמות ביניהם ותתחילי לחשוב לעצמך מתי הם צריכים לצייץ ומה הם עושים באותו הרגע, ותצטרכי להזכיר לעצמך בכפייה שהם לא אנשים אמיתיים
. זו תחושה מדהימה ומבלבלת
.
בעניין הטוויטר, מאוד מומלץ להוסיף את הדמויות, וגם השחקנים חמודים ממש, אבל תעשי את זה רק אחרי שתשלימי, כי זה ממש יהרוס לך בשלב הזה של העלילה (שהוא מאוד מתקדם כבר ביחס לספר), בייחוד אם לא קראת את הספר עצמו...

Rachel47

New member

1- אני בעיקרון אמורה לעשות פיזיקה 1 ופיזיקה 2
שזה לא נשמע הרבה
את פיזיקה 1 עשיתי פעמים (נכשלתי פעם ראשונה)
ועכשיו אני עושה פיזיקה 2 פעם ראשונה
העניין אצלי זה שאני חופרת על משהו כל כך הרבה אז קיבלת הרגשה שזה כבר הקורס ה8 שלי בפיזיקה בערך

2- האמת שכבר עכשיו אני צריכה מידי פעם להבין שזה בעצם דמויות
להוסיף אותם בטוויטר..וול....לא יודעת. קודם כל אני כמעט ולא קוראת..וגם אין לי הרבה אנשים בטוויטר שכותבים באנגלית, אולי ככל שאמשיך את הסדרה אני ארצה יותר להוסיף אותם
מי כותב בטוויטר שלהם בכלל? הם עצמם?

ואני אשלים את הספר מתישהו...

o0Invisible0o

New member
אופס. שמתי למעלה את הקישור של ליאורה.

הו וול.
העיקר הסברתי קצת על איך לראות.

לגבי הטוויטר - אני לא רציתי להוסיף את כולם אז פשוט הוספתי את הרשימה של כל הדמויות לרשימות שלי ולפני ואחרי פרקים אני משלימה..הם מצייצים מעט אבל אני חושבת שהכי טוב זה הרשימה ולא בין הטוויטים הרגילים כי אחרת זה הולך לאיבוד בפיד..וגם יותר נוח לקרוא את ההתכתבויות של האחד עם השני.

זה לא השחקנים, יש להם צוות טרנסמדיה שאחראי על כל הדברים הפסיכים לגמרי שיש להם.

אה, אני התחלתי לעקוב אחרי אשלי קלמנטס בטוויטר [השחקנית של ליזי] כי היא ממש חמודהההההההההההה.

Rachel47

New member
אני גם חושבת שהיא ממש חמודה

אבל אני כבר מזמן לא עוקבת אחרי שחקנים כי מעט מאוד מהפעמים הם מצייצים משהו שבכלל בא לי לקרוא

למעלה