סדרות

לא ברור..
תמיד חשבתי על הרעיון שיעשו עונת "הזדמנות שניה" ויחזירו אנשים שלא הספיקו לממש פוטנציאל, והעונה הזאת נראת בדיוק ככה

זה ממש לא פייבוריטים... 90% משם אני לא זוכר, ואלו שכן לא זכורים לטובה... מה נסגר?
אם חושבים עליהם כאל סתם אנשים שהחזירו אז מילא אבל גם אז זה בזבוז.

limors2

Well-known member
המשרד

קת'רין טייט נפלאה. והקרחת ממש הולמת את מרדית'

איפה אנדי? עדיין עם אח שלו והסירה?

LemonLimeLilach

New member
פרינג'

וואו אם זה לא היה מכתב אהבה למעריצים מה כן!??! (אהמבתאלאהמ)

גילינו את כל ההיסטוריה של האובסרברס! וספטמבר אבא של מייקל!!! אההה! זאת רק אני או שהוא ירד מהרכבת כדי שהם לא יעלו עליה וימצאו את אוליביה פיטר וולטר?

למה וולטר צריך להקריב את עצמו בשביל התכנית? שדונלד יקריב את עצמו, הוא במילא יימחק אם היא תעבוד...

יש מצב שמתכננים לנו סוף קיטשי במיוחד של הכל טוב עם אטה?
נראה לי לא מתאים! חשבתי שיהרגו בסוף את פיטר!

LemonLimeLilach

New member
+הפרומו לפרק הבא!! אהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמא בואו נעשה מפגש פורום לצפייה אני לא חושבת שאני יכולה להתמודד עם זה לבד

dans girl

New member
אומג אני מתה [
לפרומו] לייייייייייננננננננננננקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
.
[בצורה קריפית לגמרי הוא נראה כמו אלט-לינק עכשיו. כאילו, בקטע של הלבוש וכאלה
]
אבל איך נעשה מפגש? זה יוצא בשבת
. ובראשון אני לומדת מהבוקר עד הערב
.
[וגם - וואו, כל כך אין לי זמן לפרק כפול
]

limors2

Well-known member
לא נראה לי

לא מתאים להם לעשות סוף קיטשי, ולא בטוח שזה אפשרי בכלל. כי נכון שאם אין אובסרברס אטה לא תמות, אבל אם אין אובסרברס אז גם אין את ספטמבר שימשוך את וולטר ופיטר החוצה מהנהר.

LemonLimeLilach

New member

אבל אם אין את ספטמבר אין מי שיסיח את דעתו של וולטרנייט מהתרופה והוא יראה שהיא מוכנה ויציל את פיטר ואז וולטר לא צריך לעבור עולם כדי להציל את פיטר.

limors2

Well-known member
ואז...

וולטר לא יחטוף את פיטר ופיטר ואוליביה לא יהיו באותו עולם והם לא יפגשו!

LemonLimeLilach

New member
אבל

וולטר ובל כבר עשו ניסויים על מעבר דברים בין עולמות ואת הניסויים בקורטיקסיפן אז זה אומר שאוליביה כן הייתה יכולה באיזשהו שלב להגיע לעולם האדום (גם אם בטעות), לפגוש את פיטר ולהתאהב לנצח.

וזה לא כמו הפטיש של ת'ור זה הפרדוקסים של טיולים בזמן!!!! שזה גם כן חופר ברמות

2 דברים עיצבנו אותי בפרק:
1. אוליביה ממש שונאת ניסויים בילדים, כל עונה 4 הראו אותה כועסת על נינה על זה שהיא עושה ניסויים בילדים, וכל הסדרה הראו לנו כמה זה השפיע עליה, ועכשיו בכלל לא התייחסו לזה, אז נכון שהוא לא בדיוק ילד, ונכון שהיא ממש רוצה את אטה בחזרה, אבל זה הציק לי.
2. השיחה של וולטר עם ספטמבר- חפירות! חלק מהדיאלוג שלהם הרגשתי שהוא היה לא קשור, ואמור להאמר לפיטר כשוולטר מקריב את עצמו, וכשהוא יפרד מהם הוא יגיד את אותו דבר

וזה כאילו הם מאכילים אותנו ברגשות.

היה לי מוזר לראות מישהו אחר ב- B&P Tank
ידעתי שזה יחזור, אבל קיוויותי לראות את אוליביה שם. למרות שאוליביה ו-וולטר במצבים הפוכים - priceless!

ברגע שספטמבר ומייקל נפגשו זה היה די ברור שהוא האבא שלו.

סוף סוף התוכנית!! לא אהבתי :-| למרות שזה הגיוני, אבל מה הם יעשו במקום? יפתחו את האנומלי הזה במקום אובזרברים? ובעתיד הם יהיו מאושרים וחכמים?

אהבתי את הקטע של האובזרברים עם המוזיקה!

ספטמבר
אני גם עוקבת אחרי השחקן, קיוויותי שהוא יחזור אבל הוא היה כל הזמן בברודוואי אז חשבתי שהסיכוי קלוש...

כן, מייקל ירד כדי להציל אותם.

וולטר יקריב את עצמו, בלה בלה בלה, זה היה מפתיע ומרגש בזהות בדויה, אבל עכשיו זה ברור.

הסוף- אני רוצה בשביל הדמויות שהם יחזרו לאותו יום בפארק. אבל בשבילי אני מצפה לקצת יותר מפרינג', שיפתיעו.
למשל צ'אק הסיום היה מפתיע, אבל עצוב.
אני כ"כ אהיה מאושרת אם אני אראה את בוליביה לפני שהם יסיימו

dans girl

New member
אני מסכימה לגבי אוליביה
חשבתי שהיא הלכה לשתות מים ואז כשפיטר יבוא לבדוק איתה היא תגיד 'אני לא מסוגלת לשלוח את הילד הזה לניסויים, ולא חשוב מה זה אומר'. וזה היה כל כך לא מתאים ולא אופייני שהיא אמרה 'אומג, אטה'.
אם כבר, הרגשתי שהדיאלוג צריך להתחלף, וזה צריך להיות משהו שפיטר יגיד, והיא זו שתצנן את ההתלהבות.
מעבר לזה ממש נהניתי מהפרק.

למעלה