סדרות!!!

Rachel47

New member
אני לא הרצתי כלום

חוץ משיר אחד שאני ממש שונאת
והאמת שבעיקרון אני לא אקנה את הדיסק שלו..בגלל זה התבאסתי שהוא זכה, כי אולי כן עניין אותי לראות קריירה של בחורה כמו קרלי
אבל השירים שהוא בחר תמיד היו נורא מרגשים ויפיפ כאלה והוא הקדיש אותם לאשתו וזה היה מאוד חמוד ומחמם את הלב ואני כזאת בחורה

גם אני דילגתי עליו, אבל זה נגיד, אפשר להגיד שאישית זה לא הסגנון שלי..
אבל הוא פשוט כ"כ לא נראה מהאנשים שבד"כ זוכים בתחרות הזאת,
יכול להיות שהוא יצליח בנישת הקאנטרי ולא נראה שמעבר...
את יודעת שלסרטון הניצחון ביוטיוב יש יותר Dislike? חח

אני יודע שהוא היה במקום הראשון כל הזמן, זה מה שלא ברור..

o0Invisible0o

New member
בתכלס

עדיף היה לקרלי להגיע מקום שני, יותר סיכוי לקריירה מצליחה בלי כל הלחץ שמופעל על המנצח.
חוצמזה היא צעירה, עדיף באמת שתעשה ברודווי עכשיו ואחרי שתגדל ויהיה לה מה להגיד לעולם ויהיה לה סגנון שהוא לא "אני אשיר כל שיר שיתנו לי כי יש לי קול מדהים ופאקינג שליטה מטורפת עליו" שתוציא אלבום.
אבל כנראה שיזרזו אותה להוציא אלבום..די בטוחה שהיא עדיין תצליח, ההורים שלה נראים לחלוטין מיושבים וגם היא..

לגבי אנשים שלא זוכים בתחרויות האלו - דווקא כן, כאילו..יש מקרים אבל באמת הסיכוי שלו לקריירה אח"כ די קלוש..למרות שקאנטרי, יש מצב שהוא יצליח..הם מקבלים גברים בכל גיל לעולם הקאנטרי.
וה"נישה" הזאת כוללת את כל ארה"ב בערך אז לא הייתי דואגת לו יותר מדי.

Rachel47

New member
יש יותר |ספוילר

דיסלייק?!
אוי
אבל תכלס אנשים יכולים לא לאהוב את זה הוא זכה וזהו

כן נו וקארי אנדרווד מאיידול?היא מצליחה במקום אחר חוץ מקאנטרי?
והנה..
אוהבי הקאנטרי הם כנראה גם מצביעים משוגעים

אממ כן..
קארי היא ממש מצליחה, בכל העולם, לא רק ספציפית אוהבי הקאנטרי בארה"ב..

אני מדבר על זה שיש מלא זמרי קאנטרי בארה"ב, אולי גם מצליחים, אבל לא שומעים עליהם מחוץ לנישה הזאת..
השאיפה בתוכניות האלה היא בד"כ מעבר לזה.. טייט נראה כמו מישהו שיתאים לשם בול (גם, במידה והוא יצליח), אבל לא באמת ליותר מזה..

כנראה בעיקר...
שלפחות מאיפה שאני מסתכל, זה לא נראה שהוא פונה לקהל צעיר. וזה מי ששולט בתוכניות ההאלה בד"כ... וזה קהל היעד שמנסים לכוון אליו..

קיצר לא יודע, מוזר לי.. נראה עוד כמה זמן מה יצא מזה

HAVEN

רק פרק רביעי בעונה השלישית אבל הייתי חייב לכתוב עליו. הפרק הכי טוב העונה ואולי בין הטובים בכלל. מוסיף הרבה פרטים על דמויות שבעבר נראו סטנדרטיות, עלילה עם מישהי "צרורה" שמעתיקה את הפחדים המידיים שלה לאנשים אחרים.
בחיי, צמד העיתונאים האלה נראו בעונה הראשונה כמו סתם עדים מהצד אבל נראה לי שהם קשורים לגרעין של HAVEN הכי הרבה.
ד"א, שאלה למי שצפה כבר בעונה השלישית, אין ל...... "מאבטח" הזה גם קעקוע? זה שהיה לו שיער בלונדי ארוך ובתחילת העונה קיצץ אותו. זה שרב עם דיוק ו"מתקן" דברים.

אני די בטוחה שיש לו קעקוע, כבר לא זוכרת

וינס ודייב יודעים הכי הרבה, הם היו שם בפעם הקודמת...
העונה עוד משתפרת

Leverage מסתיימת אחרי 5 עונות

אני היחיד ששמע על כך שהסדרה הכיפית תיגמר בפרק האחרון (שישודר בעוד כמה ימים) של העונה החמישית?

o0Invisible0o

New member
בונז 807

אהההההההה!!! קאם ואריסטו?
אני לא יודעת למה אבל זה ממש משמח אותי.

חוצמזה שעד הגילוי הזה זה היה פרק משעמם להפליא שהייתי ברובו בטוויטר.

אח"כ נהיה רומנטי ודביקי אבל במידה נסבלת, אפילו בות' וברנן היו חמודים אז נסלח להם.

זהו, הם עשו את זה - יש לי רצון, בפעם הראשונה מזה זמן רב, לראות פרק נוסף.

גם הפרק הקודם עם ה11.9 וכל המתמחים היה לא רע, גם אם שמאלצי להפליא..הצליח לרגש.

dans girl

New member
כיף לך. הפרקים האחרונים דווקא ממש מבאסים אותי, וזה על 9.11 בכלל היה סתם אמריקאי וסוחט דמעות בצורה מלאכותית בעיניי. אני יודעת שלאמריקאים זה היה נורא מרגש אבל מבחינתי זה היה סתם מעושה ומנסה לרגש. ולא בקטע טוב. בכלל, אני חושבת שהסדרה היחידה בטלוויזיה האמריקאית שבאמת מצליחה ממש לרגש אותי זו פרנטהוד.
לגבי אריסטו וקאם - הייתי בהלם ודי נחרדתי, בניגוד אלייך
. אבל הפרצוף של הודג'ינס
.

o0Invisible0o

New member
אולי זו בגלל ההפסקה שלקחתי..

כי גם מהאחרון והמוזר הזה לא סבלתי.
כאילו ברנן לגמרי נהרסה והיא לחלוטין מביכה אותי רוב הזמן כשהיא על המסך [
] אבל...אממ המסביב סביר.
אולי פשוט הורדתי צפיות כבר?

o0Invisible0o

New member

לא ידעתי מה לעשות אז הצבעתי לשתיהן.
אני מרגישה מחוייבות כלפי פלישה..שגם כשהיא מוציאה עונה גרועה אני חייבת לתמוך בה...כי...היא..פלישה וממש קשה לה..והיא חלוצה..ו...אההה...אני חייבת גם ללא הסברים ראציונלים.

למעלה