סדרות.

Rachel47

New member

וזאת הייתה סצינה ממש טובה
איך שהיא סיפרה לכולם
זה היה קצת דרמטי בהתחלה אבל בסדר

Rachel47

New member
זהו שכשהיא התחילה

לדבר זה היה מגה דרמטי עד מידת ה"מה נראה לכם?"
אבל אז עשו את הקטע שהם מתים עליו שיש רק תמונה ומשתיקים את הדיבורים והרי חוץ ממנה כל התגובות היו ניואנסים ותנועות גוף ואני מתה על זה שהם עושים את זה וזה היה כל כך מתאים ששכחתי שהיא הייתה דרמטית בהתחלה
למרות שאת יודעת מה, כאילו, לא משנה כמה הרופאים אופטימים
זה פאקינג סרטן
זה דרמתי
וזה חרא
אז הסצינה הזאת הייתה מצויינת וזהו

dans girl

New member
העונה הזאת היא הצלחה מסחררת.
הפרק הזה הביא אותי לסף דמעות, וזה אומר המון כי אני ממש לא בנאדם שבוכה מסרטים וסדרות וכאלה. אבל באמת שזה היה פרק מרגש, עם האדי ושהם סיפרו לה ושהיא התקשרה לאדם ודרשה ממנו להתנהג אליה כמו מבוגרת ושאלה אותו מה שלומו והוא כמעט נשבר. והמשחק של ויקטור. והפישול של ג'וליה וההתקף חרדה.
הסדרה הזאת פשוט נוגעת ללב, אין שום דרך אחרת לתאר אותה.

לגבי השאר -
אני שונאת את שרה בכל ליבי. כל שניה שמראים את הפרצוף שלה רק מתחדדת בי ההבנה שהיא הולכת לפגוע במארק ולרסק לו את הלב לרסיסים, ואני רק רוצה שהיא תעשה את זה כבר ותגמור עם זה ותפסיק לגרום לו לפתח ציפיות כמו כלבלב קטן ומושלמי שהבעלים שלו מקדישים לו תשומת לב כי הם מרגישים רגשות אשם שנולד להם תינוק או משהו שבוע לפני שהם זורקים אותו לרחוב.
ויאי גדול עם לוק (זה לא יעזור, הוא תמיד יישאר לוק
) ואמבר.

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי

אני מרגישה ממש מרומה כי מיקאלה מרוני הייתה אמורה להיות בפרק הזה אז או שחתכו אותה או שהיא בפרק הבא

אניוויי, זואי, למה את כזאת סתומה! ולמה לא עשו שהיא תישבר לפני ה48 שעות

dans girl

New member
אין לי מושג מי זאת אז לא הרגשתי בחסרונה.
הפרק הצחיק אותי

וכן, זואי טיפשה.
אבל היה נחמד, ווייד היה אפילו יותר מדהימי מבד"כ
.

o0Invisible0o

New member

כבר קראתי את זה..חשבתי שגם פרסמתי אבל כנראה שלא.

באסה שרק שני פרקים אבל...מה שכן - יאיי, הגיע הזמן שנפגוש עוד אחות!

o0Invisible0o

New member

משומה דברים התבלבלו לי וקראתי "ספוילר ליהוק לאנטומיה" ואז את התגובה שלך "ליזי בנט" וחשבתי שליהקו את ליזי לאנטומיה.

היה ממש מוצלח אבל שרלוט מציקה לי.

למעלה