סדרות.

o0Invisible0o

New member
דקסטר
שאלה.

יותר משהפריעה לי הגלידה האכולה-לא אכולה בכל שוט ריברס שוט, לא הצלחתי להבין מה דקס תכנן לעשות למתמחה.
לרצוח אותו? כי אמ. קוד?
בחיי שלא הבנתי מה הלך שם - הוא הרדים אותו, הדם חרפן אותו והוא רצה לרצוח [אבל כשהוא בא לשם הוא לא תכנן לרצוח ואז הוא שינה את דעתו?]
ואז כשהוא כבר לקח את הגופה שלו וכן תכנן לרצוח קלט, התאפס על עצמו והתקשר לדב? זה לא מסתדר לי.
וכן, לא הייתי הכי מרוכזת.

מה שכן די נהניתי מעלילות דב-דקס.
החקירה משעממת לי את החיים אבל הפרומו נראה מבטיח [ומתסכל בו זמנית]
אין לי כוח לשטויות של קווין והחשפנית.

שאלה בנוגע לזה

צריכה תקציר קטן -
מי המתמחה הזה? מה הוא עשה חוץ מלשלוח לו את היד? ועל איזה משחק הוא מדבר?

והבוסית של כולם, מה זה הקופסא שהיא הוציאה גם עם דגימות של דם?

גם לי זה לא היה ברור

הספגטי עם הרוטב האדום

אני מריצה את החקירה...
גם ככה הרוצח מת
(הוא היה ויקטור מדולהאוס!)
איבון בפרק הבא

o0Invisible0o

New member
...

המתמחה של מסוקה.
הוא הציג לו משחק שהוא כתב שבו אתה משחק את הצד של הרוצח וזה ממש מזכיר את דקסטר כזה אז דקסטר נלחץ וממש ביטל את המשחק שלו ואמר שזה לא מוסרי או ווטאבר...אני לא זוכרת אבל זה היה ב"פרקים הקודמים". אחרי זה מסתבר שהמתמחה התחרפן והתחיל לשחק איתו משחקים [אני זוכרת שהוא מההתחלה היה אובבסיבי לדקסטר...אז..אמ...מה? וגם למה הוא בחר לשלוח לו דווקא את היד?
]
חוץ מהיד הוא ביטל לו את כרטיסי האשראי ואני לא זוכרת מה עוד, היו דברים קטנים ומוזרים שנה שעברה אבל אני לא חושבת שהוא עשה משהו חוץ מלהציג את המשחק, לשלוח את היד ולבטל כרטיסי אשראי]

לגוורטה פתחה את קופסאת דגימות הדם שהיא במקור של דקסטר אבל בעונה השנייה שדואקס מת האשימו אותו וחשבו שהוא הביי הרבור בוטצ'ר > חשבו שדגימות הדם שלו..בקיצור כל הרציחות שדקס ביצע נפלו עליו.
עכשיו כשהוא רצח את מה שמו, הבן של טום הנקס נמצאה אותה דגימת דם ולגוורטה כמובן חושבת שהיא מצאה הוכחה שדואקס עדיין חי ולכן היא מסתירה את העדות הזאת - אם הוא חי היא לא רוצה להפליל אותו, אלא למצוא אותו. באסה לה שזה רק דקס שממשיך לרצוח ודואקס שבטוח נשרף למוות בידי הבריטית המשוגעת.

Rachel47

New member

את יודעת אני לא חשבתי שהיא חושבת שדואקס חי
חשבתי שהיא פשוט מצאה שהביי הארבור בוצ'ר עדיין פעיל ודואקס הרי מת (ואיששו את זה עם דגימות ושיט) אז אולי היא חושבת שככה היא תעשה חקירה סודית משלה ותנקה את שמו

אבל התאוריה שלך גם הגיונית, כנראה יותר משלי

זה גם מה שאני חשבתי, וזה כן נשמע הגיוני בעיני.
הדבר היחיד הוא שאם כך, לא ברור למה היא שומרת על זה בסוד..

ואם התיאוריה של איילת, אז זה קצת מוזר שהיא חושבת שהוא עדיין חי,
ואם היא חושבת שהוא אכן הרוצח הזה (לא זוכר איך זה הסתיים) אז למה היא לא מסגירה אותו.

LemonLimeLilach

New member
אני גם חשבתי ככה

אבל עכשיו כשקראתי את מה שאיילת רשמה, זה נראה לי נורא הגיוני
אני לא זוכרת איך נגמר הקטע בעונה 2 עם השריפה בבית ההוא. זיהו את הגופה של דואקס שם?

Rachel47

New member

אני זוכרת במעורפל חצי גופה חרוכה לחלוטין
אבל אני חושבת שאני זוכרת שהריצו בדיקות DNA אנד סטאף וזיהו שזה הוא
או אולי זה היה לפי דנטל רקורדס?
לא יודעת
קיצר גמני לא חשבתי על מה שאיילת אמרה עד שקראתי ועכשיו אני באמת סקרנית וויצ' וואן איז איט

o0Invisible0o

New member
אופס.

התיאוריה שלי לא מבוססת על כלום, באמת. זאת המחשבה שעברה לי כשראיתי את הפרק..עכשיו אני סקרנית לקרוא מה שאר האינטרנט חושב..אבל מחר כי יש לי מבחן בבוקר.

בכל מקרה, אמ. בגלל שבהתחלה היא הסגירה את הבלאד סלייד כחלק מהעדויות אבל כשהיא שמעה שדואקס הוא היחיד שמזוהה איתן היא לקחה אותה חזרה אמרתי "יש לה תקווה שהוא עדיין חי".
כי אם היא חושבת שהביי הרבור בוטצ'ר עדיין רוצח היא תרצה להסגיר את העדות והיא תרצה שיתפסו אותו כמה שיותר מהר בעצם, היא לא מנהלת חקירות בעצמה - היא לא דקסטר.
זה היה קו המחשבה שלי...אבל מצחיק שכולכם חשבתם הפוך. טוב, מחר אקרא ואוסיף מסקנות.

ואני לא זוכרת מה היה עם דואקס בסוף. גם את זה אבדוק מחר

Rachel47

New member
היא שומרת בסוד

כי..בלאד סלייד אחד לא מוכיח שזה הבוצ'ר בעצמו
יש חקיינים בעולם הזה

אז היא פותחת חקירה משל עצמה
ואז החקירה הזאת תלך כנראה לאחד הכיוונים או לזה שדואקס חף מפשע, או חי
נראה

LemonLimeLilach

New member

אני חושבת שזה בתור לתת קונטרה לדב, שעכשיו שומרת על דקסטר. מתישהו לאגוורטה תהיה ממש קרובה ללעלות על דקס ואז בטח נראה את דב קרועה בין להגן עליו תוך שיבוש ראיות וכאלה לבין לשלוח אותו לכלא.

אגב. אם דב "תתקן" את דקסטר זה יהיה ממש עלוב. אני מקווה שלא ושבקרוב הוא יתחרפן ויעשה קילינג ספרי מטורף אחרי כל הפרקים הבאים שבהם היא תשמור עליו.

Rachel47

New member
כן אני גם חשבתי

שמתישהו לגווארטה תמצא מספיק ראיות ללכת לדב ולהגיד שיש איזה רוצח

כאילו...
או שהיא תתקרב מספיק לדקסטר ותתעמת עם דב
או שיעשו את זה יותר כללי של "יש איזה רוצח פה" ודב תראה את הראיות ותעשה את אחד מפרצופי העצירות שלה ותנסה להוריד את לגווארטה מהקייס לפני שהיא תגלה שזה דקסטר (כי אם לגווארטה מגלה חייבים להרוג אותה, היא בדיוק כמו דואקס)

Rachel47

New member
אויש זה היה מתסכל

כל הפרק הזה!! היה פשוט מתסכל!!!
עיצבן אותי עניין הגלידה

חקירת הרצח משעממת תחת

דברה מעצבנת נורא אבל בקטע שטוב לנו, ולעלילה, ואני שמחה שהיא מתעקשת ככה

כל הקטע שהיה עם המתמחה היה פשוווווווווווווט לאאאאאאאאאאאא ברוווווווווווור
תומר אמר שהוא מבסוט שדקס התקשר לדב (זה באמת היה נהדר)
אבל אז אמרתי לו "אוקיי...אבל הוא שם לה את החומר הרדמה..והוא הרדים את המתמחה..ו..הוא תכנן בכלל להרוג אותו?"
הכל היה מבלבל ובד"כ אנחנו הרי מצליחים להבין את השתלשלות העניינים בסדרה הזו
והפעם לא הבנתי
התבלבלתי לגמרי
אני חושבת שהם מנסים להראות שדקס עצמו מבולבל
אבל אני רוצה לדעת אם התכנון הראשוני היה לרצוח את המתמחה או לא

כי הוא קשור מידי לחיים שלו, הוא יוצא עם ג'ימי, הוא עובד בתחנה
אם הוא היה רוצח אותו דב הייתה עולה על זה בשנייה

אבל זה לאו דווקא בגלל הקוד
המתמחה יודע משהו
והוא משחק עם דקס, אז מבחינתו לרצוח אותו זה להגן על הפירסט רול- דונט גט קוט!
קיצר
גם זה בלבל אותי

הוו!! איבון!!!
אני חושבת שהיא תהיה ההאנה הזאת שהרוצח שהתאבד דיבר עליה
כל שני הפרקים האלה ניסיתי להבין את מי יביאו אותה לשחק (חשפנית מהמועדון- לא..ואיזו עוד אפשרות יש?)
ואני חושבת שראיתי ראיון אחד שהיא אמרה שלדמות שלה קוראים האנה
הוווווווווווו

אני לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!!!!

סמייילי

New member
מה הייתי רוצה לראות בפרקים הבאים

עכשיו שדב יודעת, אין סיבה שדקסטר יסתיר ממנה כלום
אני רוצה שהוא ישב ויספר לה על הכל:
מה באמת היה עם רודי/בריאן ושהוא הרג אותו כי הוא בחר לשמור עליה.
מה קרה עם דואקס - שהוא לא הרג אותו, שזו הייתה הערפדית החיוורת
שהוא לא היה מכור לסמים בעונה שנייה!!
שהוא הרג את טריניטי ורק אז גילה את ריטה, ושהוא מרגיש אשם
שהוא הרג את הסקינר של עונה 3 שהתעלל בחבר שלה דאז
שהוא הרג את ויקטור בתחילת עונה 7, שהיא יכולה להפסיק לחפש אחריו, למה לא לומר לה בעצם?

שיספר לה על לואיס וכל מה שהוא עושה לו, שהוא נורא רוצה לפגוע בו ואולי יש לה פיתרון אחר.

ויותר מהכל - שהוא היה זה מעונה 5 שהיא כמעט תפסה, שהיא נתנה לו ללכת כי היא ידעה שהוא עוזר ללומן, שהיא תבין שכבר בעבר היא ויתרה לו וקצת הבינה את מה שהא עושה.

Rachel47

New member
אני נורא רוצה

שהיא תדע את כל הדברים האלה!!
אני לא משלה את עצמי שזה יקרה

אבל תכלס אם צריך לבחור משהו אחד מכל הדברים האלה
זה את העניין עם לומן!
כי אולי זה באמת יראה לה שבכל אחד מאיתנו מסתתרק הרצון שמישהו ינקה את הרחובות, ופשוט לא יספר לנו על זה
אז זה יהיה גאוני בעיניי

ואת השאר הוא לא יספר לה
לפחות לא בקרוב
הוא די נותן לה בדיוק את המעט שהיא חייבת לדעת כי היא כבר תפסה אותו
אבל את כל הדברים עם בריאן
ודואקס
זה ישן מידי ואישי מידי
הוא לא יעלה את זה בעצמו
אלא אם היא תשאל

Moreiro

New member

למרות שדווקא לגבי דוקס הגיוני שהיא תשאל. לא יודעת אם יראו לנו את זה, אבל היא הרי די עלתה על הקטע שהוא הביי הארבור בוצ'ר, ואז זה רק טבעי להגיד - רגע, אז לאן דוקס נעלם?!

וגם לי בא שהוא יספר על עניין לומן

LemonLimeLilach

New member
לגמרי!

אני אפילו שכחתי מחלק מהדברים האלה. הראשון הכי חשוב כי זה מראה כמה הוא אוהב אותה. את השלושה האחרונים לא חייב. ההרג של ויקטור מנוגד לקוד בתכל'ס אז הוא לא ידע אפילו איך להסביר לה את זה. בטוח את ז-ה היא תגלה ותתעצבן נורא שהוא לא נתן למשטרה קודם לטפל בזה.

תזכירו לי רגע מה היה בעונה 5 שהיא "כמעט תפסה אותו"...

Rachel47

New member
בפרק הלפני אחרון

הוא ולומן היו באמצע קיל, אני לא באמת זוכרת של מי
אבל הם עטפו הכל בפלסטיק, זה היה במין מקום כמו מחסן כזה גדול
לא זוכרת איך אבל המשטרה ודב הגיעו עד שם
ודב נכנסה עם האקדח וראתה צללית מאחורי הפלסטיק ראפ והיא הבינה שזה מישהו שנוקם את הנקמה של הבנות שנרצחו וגם של הבחורה מס' 13
אז היא פשוט אמרה סוג של "איזה נחמד מצידך לעזור לה, קח האד סטארט ואני בינתיים לא אכנס לתפוס אותך" והסתובבה ויצאה משם

למעלה