סדרות

Rachel47

New member
שקרניות

לפני שראיתי את הפרק הזה חברה שלי מהלימודים שרואה אמרה לי שהיא ראתה והסוף אומייגאד

אז כל הפרק הייתי מאוד בלחץ
גם הסצינה בהתחלה עם האמבולנס והאנה בוכה

זה היה כאילו ברור שמשו עומד לקרות לכיילב
אוקיי

ואז...ספנסר שכבה עם טובי
ו..וול..בטווווח יקרה משו עם טובי
אבל הוא לא יהיה זה שימות כי אז היא הייתה בוכה ולא האנה

אז מה??!?!?

אז חשתבי שילכו לקטע שנייט הוא A
אבל לא...הוא סתם רצח את מאיה מאהבה...טמבל
מצחיק שזה בכלל לא היה קשור לA
או שאולי כן..אולי A תכנן לרצוח את מאיה ונייט עשה לו ג'סטה

אז אם ככה למה שA ירצה שנייט יעלם?
עדיף למצוא ראיות ולהפליל אותו ואז גם גארט היה יוצא

לא ברו כל העניין עם זה שמונה יצאה..

אבל

טוביייייייייייייייייייייי
אומייגאד!!!!!
אני לא מאמינה שחזרנו לחשוד הראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואט דה פאק!!!!!!!!!!!!!!!
אבל
טובי

וווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

RenanaD

New member
גם אותי חברה הזהירה מראש! חחח

היא התחילה לדבר בלי ספוילרים למה לצפות, ואז גם זה היה לי יותר מדי ועצרתי אותה
אז ידעתי שהולך להיות משהו מטורף וחיכיתי.

תשמעי, זה שראו את טובי בסוף עם מונה לא אומר כלום... באותה מידה יכול להיות שהוא התחיל לבקר אותה בביה"ח ו-"לשתף פעולה" איתה רק לאחרונה, כי הוא אוהב את ספנסר ויודע שמונה ממשיכה למשוך בחוטים מאחורי הקלעים, אז זו הדרך שלו להתערב ולהציל את ספנסר ושות'. כלומר יש מצב שהוא עושה את זה רק לטובתן, כשמונה חושבת שהוא נגדן ולטובתה. אני מקווה שזה מה שזה

וזה גורם לי לחשוב, מה היה הסיפור עם כל האתר שהיא נתנה להן? ומכשיר ההקלטה שהיה בבובה שלה, בלי שהיא תהיה מודעת לו? יש דברים שנעשים גם מאחורי הגב של מונה? אני כבר לא זוכרת...

Rachel47

New member
זהו שאני גם חשבתי

שאין מצב שהוא היה עם ההודי והכפפות כבר מההתחלה
לא יודעת מה הסיבות שלו אבל אני מרגישה שהוא הצטרף רק עכשיו
אין מצב שהוא זה שעשה את כל הדבירם מתחילת הסדרה
לא שאני מאמינה שמונה עשתה את כולם
אבל הוא בטוח שלא

ואין לי מושג בקשר לשאלותייך

LemonLimeLilach

New member
אומייגאד מההה!!!!!!!!!

מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקעדלקי'דךעחדנעךחדעדךעחמנדזךעהמזש!!!!!!!!!!!

אפילו שאני יודעת שבטח בסוף זה לא יהיה טובי, אבל אמא שלהם זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואני ממש שונאת אותם על הפייק אאוט שהם עשו עם הגופה שהראו כאילו האנה בוכה על גופה אבל בסוף קיילב היה רק פצוע. אחרי שהם אמרו איי לאב יו במכונית הייתי בטוחה שהוא הכי מת שיש. רמאים!

RenanaD

New member

ואיך האמנת על קיילב?! את זו שסיפרה שהוא הפך לרגולר בסדרה או איך שלא קוראים לזה (נכון? או שאני שוב סנילית...), אז איך יהרגו אותו עכשיו?

LemonLimeLilach

New member

לא משנה, חשבתי מישהו מת באמת. זאת הייתה רמאות נוראית. החלפתי דעה במשך כל הפרק אם זה קיילב, מונה או אמא של האנה. למי אכפת מי רגיולר, תמיד אפשר לפטר אותם
וגם בגלל שהעונות באות בחצאים, אולי החתימו אותו רק לחצי ועכשיו הורגים אותו??? האאאא????????

Rachel47

New member
אני גם התעצבנתי על זה!!!!

כאילו
לא שרציתי שקיילב ימות
אבל זה היה ממש מעצבן שעשו את זה
כי היא בכתה כל כך ברצינות שאמרתי שהוא בטוח מת!!!

וטובי
הו טובי
הלוואי והייתי מבינה לאן הם הולכים עם זה!

ואני לא כל כך מבינה איך זה קרה
זה לא היה טובי בהתחלה הרי
נכון?
אז פתאום הוא נהיה איתם?
התבלבלתי..

Rachel47

New member
חחחחחחחח זה לא משנה את העובדה

שהבכי היה מוגזם יחסית לפציעה שלו...

LemonLimeLilach

New member
פשוט הראו את זה לאורך נצח

אז זה נראה ממש גרוע
ממש רצו לגרום לנו להאמין. זונות.

o0Invisible0o

New member
ליזי 42

טוב שלא כמעט בכיתי!!
אני אפילו לא אוהבת את שרלוט, רק בגלל שזה כ"כ פגע בליזי!

וגם הקאמבקים של שרלוט היו מעולים.
בקיצור, ואוו אני נקשרת לסדרה הזאת בצורה מטרידה.

וכל הכבוד להם על דיאלוגים מאוד ריאליסטים ודאון-טו-ארת' בין חברות על נושאים כבדים ומשמעותיים כמו ההון המשפחתי..אבל לא בצורה ג'יין אוסטינית.
קיצר, אני ממש מרוצה.

והיה לי עצוב.

ושני פרקים בשבוע זה לא מספיק.

o0Invisible0o

New member
אוי התגובות לפרק הזה נהדרות.

התגובות ביוטיוב מראות כמה העיבוד הזה רלוונטי לכולם עכשיו וכמה הפרק ריגש לא רק אותי.

dans girl

New member
היה ממש עצוב
.
ואהבתי את זה שעשו את זה הצעת עבודה ולא הצעת נישואין, כמו שאמרת, הם גם ריאליסטיים וידעו לעשות גרסה מודרנית לסיפור המקורית בצורה שנאמנה למקור אבל לא מופרכת בחברה של היום.

היה גם Q&A חדש שיצא שבוע שעבר, לא ראיתי אותו כשהוא יצא אז ראיתי עכשיו כדי להתגבר על הבאסה של הפרק, והוא היה משעשע ממש
.

limors2

Well-known member
זה היה ממש טוב.

עצוב, מרגש ומלא במשחק נפלא.

ובפרק הבא לידיה

dans girl

New member
FNL עד סוף עונה 3. אני לא אוהבת את הכיוון הזה.

אני לא אוהבת שפטרו את מאט כל כך בקלות מהקולג', הוא צריך ללכת, ואני ממש כועסת על סבתא שלו, לא אכפת לי כמה זקנה וחולה היא. את אמורה לרצות את הטוב ביותר בשביל הנכד שלך. אפילו אם את בבית אבות. שזה ד"א מה שטוב בשבילך. אוף. אני כן שמחה שהוא וג'ולי לא נפרדים, אבל המחיר קצת כבד. mind you, הקולג' שלו בשיקגו, הם היו נפרדים בטוח אם הוא היה עוזב.
אני שמחה שלא פטרו את טים באותה הדרך - סוף סוף בילי עשה משהו טוב עם עצמו.
יאי שטיירה התקבלה ותודה לאל שהיא ולנדרי חזרו.
אני שונאת את הקפיצות זמן שלהם.
אני לא מאמינה שפיטרו את קואוץ' טיילור. עיר כפויית טובה.
הפרקים היו מצוינים, אבל אני לא אוהבת את הקו עלילה עם איסט דילון.

dans girl

New member
עוד FNL [לילך, אני ממש ממש אשתדל לא לעבור את 2.04 עד שובך
]

למעלה