סדרות

LemonLimeLilach

New member
ניוזרום

limors2

Well-known member
דם אמיתי.

וואו, שפל חדש. היא כ"כ גרועה
אם אלסיד לא היה כ"כ חתיך הייתי נוטשת אותה.

o0Invisible0o

New member
ליזי בנט

הרגיש כאילו כלום לא קרה...
לא? פרק מוזר קצת.
אחחח בינג. אתה כזה חמוד וטיפש.

אה, הקטע עם הכובע היה מצחיק.

dans girl

New member
כן, לא קרה כלום, הם סתם ניסו להכניס את הקטע מהספר, בשבילך - מהסרט - עם ה- you write uncommonly fast mister darcy, ו- do tell your sister that i long to see her, ואז כשקרוליין התלהבה מהעיצוב שולחן של ג'ורג'יאנה, דארסי אמר בצורה הכי צינית ומאממת בעולם שהוא ישאיר את זה למכתב אחר כי הוא לא יכול לעשות לתיאורים שלה צדק
.
אז פה זה מקליד, וג'יג'י, וטוויטר
.
אז אותי זה שעשע למדי. אבל כן, לא הפרק הכי טוב בסדרה עד כה... אם כי אני עדיין אוהבת את איך שהם בונים את ליזי ודארסי
. ואני הכי מחכה לקטע שיראו אותו כברררר.

למי שלא ראתה את הסרט\המיניסדרה\קראה את הספר\יודעת על מה מדובר (קחם, ליאורה
)

זה ייקח עוד נצח, בטח אם הם עדיין בנת'רפילד, אבל אני מקווה שלא יעשו לי reenactment ציני של הקטע שהוא אומר לליזי שהוא אוהב אותה והיא הלומה ומתעצבנת עליו על ג'יין ועל וויקהאם. בעצם על מי אני עובדת, הם בטוח יעשו לזה reenactment
. אבל עדיין צריך להראות אותו בזמן הזה כבר
. או מתישהו. שהסדרה לא תיגמר לעולם
.

limors2

Well-known member
בביקור הבא בספריה!

והוא לא יהיה רחוק, נראה לי שאם אני לא אקרא את משחקי הכס השלישי בעברית יקח לי שנה לסיים אותו

o0Invisible0o

New member
ואוו אני מזה לא זוכרת את הקטע מהסרט.

אני צריכה לקרוא את הספר.
ואז לצפות מחדש בכל הפרקים..

LemonLimeLilach

New member
יו תקשיבו

מישהו ממש ממש ממש ממש ממש חתיך מצטרף לגלי בתור love interest של רייצ'ל. ממש ממש.

dans girl

New member
לא ייאמן שאת בסדר עם להגיד את זה בלי לצרף תמונה או לינק.

dans girl

New member
FNL עד סוף עונה 1
טוב היה ברור שהם ינצחו בסוף. מגניב שזה היה מול וודו.
מעניין אך שפתרו את זה שהם יישארו בדילון, לא חשבתי שקואוץ' טיילור יעבור לאמן באוסטין! אבל מגניב שתמי בהריון. מעניין איך ג'ולי תיקח את זה
.
ג'ייסון בטח הולך לאמן את הקבוצה עונה הבאה, אם כי זה די מוזר כי אין לו ניסיון ונשמע לי הזוי למדי שישכרו אותו כמאמן הראשי של הקבוצה. אבל מתאים לו, אני חושבת שעשו את זה ממש יפה והשדינמיקה שלו עם מאט היא אחת היפות שראיתי בטלוויזיה
.

טוב שלילה התנתקה קצת מהתדמית החסודה והסנובית שלה, אהבתי את זה שהיא וטיירה נרגעו קצת עם השנאה הבוערת, והיה מצחיק הרוד טריפ שלהן לדאלאס עם לנדרי באוטו

בקיצור, אמריקאי אבל מגניב.
אני מתחילה עכשיו את עונה 2 בזמן שההורדות של ווידס, באנהדס וalphas פועלות...

dans girl

New member
FNL עד 2.03
אני שונאת את העונה הזאת עד כה. אני מתעצבנת בערך על כל קו עלילה אפשרי:

אני שונאת את זה שלילה נהייתה כולה עוד יותר חסודה במקום להיפרד כבר מג'יזס כרייסט ולצאת קצת לעולם.
אני שונאת את זה שכל בית טיילור אומלל בלי אריק.
אני שונאת את העלילה המפגרת ביותר בעולם של לנדרי הורג מישהו וזורק את הגופה לנהר.
אני שונאת את באדי.
אני שונאת את המאמן החדש.
אני שונאת את הדינמיקה של הקבוצה, היא לא עובדת בלי קואוץ' טיילור (אני מניחה שזו הכוונה וזה טוב שזה מצליח להם, אבל אני עדיין שונאת את זה).
אני שונאת את זה שחברה של סמאש נעלמה כלא הייתה בלי שום הסבר.
אני שונאת את זה שטים שיכור וmessed up שוב.
אני שונאת את זה שג'ייסון חושב שהוא יוכל ללכת שוב. אני מבינה את זה, אבל שונאת את זה. באמת? מקסיקו? זה נשמע לך חכם?
אני שונאת את זה שהשכנה של טים שוכבת עם אחיו עכשיו.
ומעל הכל, אבל ממש, מעל מעל הכל,
אני שונאת את ג'ולי, את ההתנהגות המפגרת שלה, את זה שהיא התייחסה למאט כמו אל קקי ב-3 הפרקים האלה ואת זה שהיא עוד זו שזרקה אותו בסוף.
באמצע הפרק האחרון קצת רציתי לצעוק על המסך "מה את בת 15?!???!" אבל אז הבנתי שהיא באמת בת 15
. אז אני מבינה שקשה בלי אבא שלה ושהיא מרגישה נטושה ובלה בלה ושהדבר עם מאט מפחיד אותה והשוודי כולו אמן מיוסר, פגוע וחתיך, אבל זה הכי לא סיבה להרוס את זה. היא אמרה לקואוץ' טיילור שהיא מפחדת שהיא ומאט יהפכו להיות קואוץ' טיילור ותמי. אני לא יודעת מה איתה אבל יש להם את המערכת יחסים הכי בריאה שראיתי בטלוויזיה מזה שנים, ובריאה באופן כללי גם במונחים לא טלוויזיוניים, וממש יפה, והלוואי עליי אחת כזאת. אם היא רואה את עצמה ככה עם מאט בעתיד לא רק שזה לא רע, זה מדהים והיא ברת מזל, וזה בטח לא סיבה להרוס את זה, ועוד בצורה שכל כך מזלזלת בו. את רוצה לשבור לו את הלב? סבבה. לפחות אל תדרסי אותו 30 פעם לפני שאת עושה את זה. ועוד בשביל השוודי הזה. איכ. היא כל כך תתחרט על זה, שזה מגעיל אותי מראש.

הדברים שאני אופטימית לגביהם בהמשך (הם מעטים, לצערי
):
לנדרי וטיירה. בנו את זה יפה ואני רוצה שזה ימשיך.
העובדה שקואוץ' טיילור חוזר לדילון, עשו את זה בצורה מתקבלת על הדעת. גם אם אני שונאת אותה
.

בקיצור, אני מפסיקה עכשיו, כי מה שצפיה ותסכול יעשו זה בעיקר לגרום לי לרצות לעבור את הקטע הזה כמה שיותר מהר, ולפני שאני אמצמץ אני אסיים את העונה אם אתיישב להמשיך לראות עכשיו.

dans girl

New member
אהה ועוד משהו נחמד זה העוזרת שהביאו לסבתא של מאט. היא נפלאה בינתיים, אני ממש אוהבת אותה ושתישאר ותפליק לג'ולי קצת שכל
.

באנהדז 1X06

סשההההה
הריקוד סיום שלה היה מצוין, למרות שהיא רזה מדי... היא סוג של רורי גילמור עם כריזמה..
כל הפרק הזה צצו להם המון אזכורים שהיו גם בגילמור, כנראה שליוצרת יש מספר אזכורים מוגבל שהיא ממחזרת (סילביה פלאת' של לפני שבועיים, ו"Sadie Sadie married lady" מהפרק הזה, וגם השיר שלצליליו סשה רקדה הוזכר גם הוא בגילמור
).
וסוף סוף התייחסו, גם אם לרגע אחד בלבד, לרגשות של מישל לגבי מותו של האבל והעובדה שהיא תקועה בעיירה הזאת...

למעלה