FNL עד 2.03
אני שונאת את העונה הזאת עד כה. אני מתעצבנת בערך על כל קו עלילה אפשרי:
אני שונאת את זה שלילה נהייתה כולה עוד יותר חסודה במקום להיפרד כבר מג'יזס כרייסט ולצאת קצת לעולם.
אני שונאת את זה שכל בית טיילור אומלל בלי אריק.
אני שונאת את העלילה המפגרת ביותר בעולם של לנדרי הורג מישהו וזורק את הגופה לנהר.
אני שונאת את באדי.
אני שונאת את המאמן החדש.
אני שונאת את הדינמיקה של הקבוצה, היא לא עובדת בלי קואוץ' טיילור (אני מניחה שזו הכוונה וזה טוב שזה מצליח להם, אבל אני עדיין שונאת את זה).
אני שונאת את זה שחברה של סמאש נעלמה כלא הייתה בלי שום הסבר.
אני שונאת את זה שטים שיכור וmessed up שוב.
אני שונאת את זה שג'ייסון חושב שהוא יוכל ללכת שוב. אני מבינה את זה, אבל שונאת את זה. באמת? מקסיקו? זה נשמע לך חכם?
אני שונאת את זה שהשכנה של טים שוכבת עם אחיו עכשיו.
ומעל הכל, אבל ממש, מעל מעל הכל,
אני שונאת את ג'ולי, את ההתנהגות המפגרת שלה, את זה שהיא התייחסה למאט כמו אל קקי ב-3 הפרקים האלה ואת זה שהיא עוד זו שזרקה אותו בסוף.
באמצע הפרק האחרון קצת רציתי לצעוק על המסך "מה את בת 15?!???!" אבל אז הבנתי שהיא באמת בת 15
. אז אני מבינה שקשה בלי אבא שלה ושהיא מרגישה נטושה ובלה בלה ושהדבר עם מאט מפחיד אותה והשוודי כולו אמן מיוסר, פגוע וחתיך, אבל זה הכי לא סיבה להרוס את זה. היא אמרה לקואוץ' טיילור שהיא מפחדת שהיא ומאט יהפכו להיות קואוץ' טיילור ותמי. אני לא יודעת מה איתה אבל יש להם את המערכת יחסים הכי בריאה שראיתי בטלוויזיה מזה שנים, ובריאה באופן כללי גם במונחים לא טלוויזיוניים, וממש יפה, והלוואי עליי אחת כזאת. אם היא רואה את עצמה ככה עם מאט בעתיד לא רק שזה לא רע, זה מדהים והיא ברת מזל, וזה בטח לא סיבה להרוס את זה, ועוד בצורה שכל כך מזלזלת בו. את רוצה לשבור לו את הלב? סבבה. לפחות אל תדרסי אותו 30 פעם לפני שאת עושה את זה. ועוד בשביל השוודי הזה. איכ. היא כל כך תתחרט על זה, שזה מגעיל אותי מראש.
הדברים שאני אופטימית לגביהם בהמשך (הם מעטים, לצערי
):
לנדרי וטיירה. בנו את זה יפה ואני רוצה שזה ימשיך.
העובדה שקואוץ' טיילור חוזר לדילון, עשו את זה בצורה מתקבלת על הדעת. גם אם אני שונאת אותה
.
בקיצור, אני מפסיקה עכשיו, כי מה שצפיה ותסכול יעשו זה בעיקר לגרום לי לרצות לעבור את הקטע הזה כמה שיותר מהר, ולפני שאני אמצמץ אני אסיים את העונה אם אתיישב להמשיך לראות עכשיו.