סדרות

dans girl

New member
האושר שכרוך בלראות מישהי שהיא לא אני מפרסמת פוסט מגו פאג בפורום קשה לתיאור במילים
.
אני חושבת שהן צריכות להתחיל לשלם לי עמלה
.

dans girl

New member
אהה וכן, התמונה הזאת מחרידה והורסת מצחוק בו זמנית

הו, פן באדג'לי. פעם היית חתיך ממש. פעם גם דן האמפרי היה חמוד ומאמם וחינני. מה קרה לשניכם?

o0Invisible0o

New member
האנטומיה- סוף עונה.

טוב, חזרתי אחורה לקרוא מה כתבתן ואז סיפרתי לאחותי כי שיעשעתן אותי..במיוחד ליאורה וכריסטינה שאיבדה את הנעל שלה..זה כ"כ הצחיק אותי שבקושי הצלחתי להגיד את המשפט הזה.

בכל מקרה, ראיתי מלא פרקים ביומיים אז יש לי הרבה דברים.
הייתי ממש מרוצה וממש אהבתי את החצי הראשון של העונה [יותר מחצי האמת..אני לא זוכרת דברים רעים מלפני הפגרה] אבל מאחרי הפגרה שזה מה שראיתי ביומיים האחרונים - היה ממש לא משהו.
בעיקר כי הכל התרכז באוון וכריסטינה ואני שונאת את אוון ושונאת את מערכת היחסים שלהם ומה שהוא עושה לה.

לקסי ומארק גם היו מעצבנים - זה כ"כ לא מתאים ללקסי להיוועץ בדרק שלא הבנתי את זה בכלל ולא להצליח לדבר איתו - גם לא הגיוני ובסוף נאום הI love you המגושם הזה? הוא היה חצי חינני, כן? אבל עדיין.

אייברי ואפריל חביבים בעיני. אני לא אוהבת את הדרך שבה היא איבדה את הבתולים, לא היה מספיק ביסוס לכל ערב ההתפרעות הזה בעיני..האגרוף בפנים וזה אבל הם עדיין חביבים. כל פעם שהיא הזכירה שהיא איכזבה את ישו רציתי להקיא.
וזה שהיא לא עברה ואז גם אוון פיטר אותה הצחיק אותי.

טדי - אוף. כאילו הכל היה מוזר והפיטורים שלה בכלל לא היו קשורים לכלום אבל גם לפני זה כל ההתנהלות סביב המוות של בעלה [כן, הם היו נשואים אבל טכנית? הם יצאו לממש קצת זמן]
וגם איך שהיא השלימה עם אוון וגם הרבה דברים..לא יודעת, הכל הרגיש מחוץ לדמות.

קאלי ואריזונה ממש חמודות וקו העלילה של החבר של האח שגוסס ממש הרגיש לי אישי ונוגע ללב. [וכן, הוא טמבל שהוא לא טיפל בעצמו..יפה שהיא בסוף ניסתה לשכנע אותו שהוא לא]

אלכס היה חביב בעיני..מהפעמים הנדירות שזה קורה, גם בכל ההתנהלות מול הילד של המתמחה [לא מאמינה שלא קרה ביניהם כלום בסוף!]
וגם מול רובין ועם הכל...חוץ מהבחינה, אבל בסדר.

הפרק האחרון -
דפי, מסכימה שזה הגיע משום מקום וזה היה מגוחך..כשהפרק לפני נגמר ממש צחקתי ואמרתי "מה זה, אבודים?" וכאילו קצת היה ברור לי שמשהו כזה יקרה כי כולם סביבי היו "תראי כבר את סוף העונה של האנטומיה!!!" כאילו השמיים יפלו, אז קצת ציפיתי.
מה שכן היה טוב בפרק הזה היה כריסטינה והמודעות העצמית - עם כל ההערות של "למה הכל קורה לנו?" "מה נסגר עם ביה"ח הזה?" "הייתה פצצה, היה רוצח..." וכו'.
וכן הנעל, הנעל הארורה הייתה מעולה.

וגם המסטיק.
וגם כשמר הייתה חולה והן שוחחו דרך הדלת במלון.

לקסי.

זה ממש עיצבן אותי שהיא מתה, כמובן. [לילך, איך את לא אוהבת אותה??]
היא באמת לא עשתה יותר מדי העונה וזה היה קצת מאכזב כי העניינים עם מארק לא זזו וכשהם זזו זה היה עקום.
היא גם מתמחה מעולה ודרק עבד על לקדם אותה אבל במקום זה כולם נתנו לה ללמוד מקרים בע"פ..ובכלל, לא קרה איתה יותר מדי.
מעצבן אותי שהיא מתה, מרגיש לי משומקום.

אני מקווה שאריזונה תחייה עם הדימום הפנימי הזה.

וסלואן.

וה-אני אוהב אותך שלו עיצבן אותי..ממש מאוחר מדי.

ולא הבנתי למה דרק דפק לעצמו את היד..הוא היה יכול לדפוק על הפח עד שמר תמצא אותו ותעזור לו במקום לדפוק לעצמו אבן ביד

וכן, זה גם היה ממש מעצבן שלאריזונה יש עצם בחוץ, מארק בקושי נושם, לקסי מתה אבל כולם על היד של דרק - אותה חובשים, מחטאים, הכל...

וגם זה לא הגיוני שמר תשלוף לעצמה את הזכוכית מהרגל.

וגם חשבתי שכריסטינה תרצח את הטייס באיזשהו שלב.

והכי מעצבן - הסיספונד הבלתי אפשרי.
בעידן של פלאפונים אף אחד לא מתקשר לבדוק מה קורה איתם? אף אחד לא מסתמס על שטויות במהלך היום? רק אלכס מנסה את אריזונה פעם אחת?
ביה"ח שלא קיבל אותם - לא מנסה ישירות את הטלפון של הצ'יף?
שדה התעופה שהם לא נחתו בו לא מדווח?
והקופסא השחורה?
והג'יפיאסים בפלאפונים של כולם? מה..הם באמת באי של אבודים???
מ-ו-ג-ז-ם.
כאילו, אפשר לחשוב אם היו מוצאים אותם והיה לוקח זמן להגיע אליהם - היא עדיין הייתה יכולה לעשות את כל זה ובלי לעצבן אותי...כי עד כדי נסיבות הפוכות שאף אחד לא יודע שהם חסרים כ"כ הרבה שעות..לא הגיוני.

ברור שאני חוזרת לעונה הבאה.. אם הורגים את אריזונה אני אשקול אם להמשיך.

למעלה