סדרות

LemonLimeLilach

New member

גאוני

לא יכולה לחכות לקרוא את התגובות שלך על כל שאר העונה!

LemonLimeLilach

New member
!!!
דפי לא לקרוא!

אני מתה מההודעות!! ג'ק וג'ן
והיא עוד בהתחלה של פייסי ואנדי ואני מנסה לא להתרגש כי הם הזוג האהוב עליי בסדרה
ו"שאבי תמות כבר"!!!

dans girl

New member
בחיאת, תשתדלי למעט בכאלה, אני לגמרי עשויה להתפתות ביום מן הימים
.
את שוכחת שהגמילה שלי מספוילרים טריה ממש (ואתן אפילו לא מחשיבות את זה כגמילה אמיתית, כי אני רואה פרומואים וכאלה), אז לכתוב לי "דפי לא לקרוא!!!
" זה כמו לכתוב לי "דפי, הנה משהו ממש ממש חשוב שאת ממש רוצה לדעת אבל יש לך עוד עונה שלמה עד שאת מגיעה אליו, ובסדרה כזאת עונה שלמה זה כמו נצח!!"
תימנעי
.

LemonLimeLilach

New member
ממש ניסיתי להימנע!

אבל התפתיתי
סורי

ועונה שלמה זה לא נצח. עכשיו יש לך שבוע יותר קל, לא? שאת יכולה לראות מלא?

dans girl

New member
רגע, סירייסלי, עוד כמה זמן הספויילר הזה שכתבת פה?
. כי כל עוד השרשור הזה יהיה חי וכל עוד אני אמשיך לראות פרקים יש סיכוי שאני עדיין אתפתה
. אני פשוט צריכה לדעת כמה מהר אני צריכה לראות כדי להיפטר ממנו
.

RenanaD

New member
אף אחד לא ראה "גלי"?

אלימות במשפחה וגברים מכים. או! הנה נושא חדש שעדיין לא הטיפו לנו עליו
והם אפילו הודו בזה בעצמם במהלך הפרק, שזו הולכת להיות האמ-אמא של ההטפות. הייתי אומרת אירוניה, אך לא.
אני שמחה שביסט חזרה לבעל המכה שלה. הסדרה כבר מזמן איבדה את האמינות, אבל באמת להתגרש מהבעל אחרי בוקס אחד זה too good to be true. טוב מאוד שהיא חזרה אליו ושיקרה לכולם בביה"ס על זה. עכשיו ישכחו ממנה לעוד כמה פרקים, ואז בסוף העונה פתאום ייזכרו בה ונראה אותה בטיפול נמרץ עם סדקים בגולגולת ושברים בצלעות. כי רק ככה זה עובד, לא?

מה עוד? פאק. "אבא שלי אולי נטש אותי, אבל למזלי היה לי אתכם כל השנים האלה להראות לי מה זה גברים אמיתיים". החברים הנקבות שלך? seriously?

באסה שהוא נכשל במבחן. איך זה קרה? הוא לא ידע כמעט הכל?...

רייצ'ל התבלבלה באודישן שלה! פעמיים!
אני חייבת לציין שאמנם זו היתה ההקלטה של השיר מהעונה הקודמת (או הראשונה? לא זוכרת), אבל גם בקטעים החדשים, שהיא התבלבלה, היא נשמעה נהדר.
וופי גולדברג היתה השופטת! לא ידעתי שהיא תופיע בפרק. היה נחמד לראות אותה פתאום.
האבות של רייצ'ל יושבים שבעה

LemonLimeLilach

New member
דיברנו על זה בשרשור סדרות הקודם!

על חלק מזה לפחות.

מהעונה הראשונה. |נוסטלגיה| אפילו שאת אומרת שזה נשמע נהדר, אין מצב שאני אסכים לשמוע אותם הורסים לי את אחד הדברים הכי יפים שאי פעם היו בסדרה.

RenanaD

New member
איפה?! אני לא רואה שום הודעה על הפרק

הזה.
לא באמת שמעו אותה הורסת... היא התחילה את האודישן ושרה את הבית הראשון פעמיים בטעות. עצרה, התחילה מההתחלה, שוב נתקעה ואז וופי העיפה אותה קיבינימט והיא נותרה בוכיה על הבמה.
שמעו אותה שרה לייב אולי שתי מילים וחצי בסוף השורה, אבל זה היה נפלא!

LemonLimeLilach

New member
בדיון על סמאש

עכשיו את פשוט עושה לי חשק לרוץ ליוטיוב לחפש הופעות חיות שלה

dans girl

New member
דוסון עד 2.09 [לילך, זה לא שיש לי זמן לראות השבוע, יש לי שני בחנים עד יום רביעי בקורס מזעזע ממש, פשוט היום אני בשלב שבו אני כל כך אבודה בחומר שאני מעדיפה לא לחשוב על זה, אז חרשתי על סדרות במקום על החומר של הקורס
]
אני אוהבת את זה שג'ן התאפסה על עצמה ועכשיו היא הספונסרית של דוסון. קיוויתי שזה יעשה אותו פחות בכיין אבל כנראה שהתבדיתי. לפחות עכשיו יש לו סיבה טובה לבכות
.
לי אישית הרבה יותר קל להתחבר לדרך ההתמודדות של ג'ק. וג'ואי ממש חמודה בתיאוריה. חבל שהיא לא
.
פייסי ואנדי כל כך יפים. אני ממש מקווה שהיא תמשיך עם התרופות ולא תמות. זה כל כך עושה לו טוב שהיא מאמינה בו, וזה כל כך עושה לה טוב שיש לה על מי להישען. זה כל כך יפה. ואבי. תעופי מהחור הזה כבר.

dans girl

New member
2.10 הרגע התחלתי, אבל הייתי חייבת לומר את זה:

הסצנה הראשונה עם פייסי ודוסון -

מופלא! זה היה יכול להיות התפתחות כל כך מעניינת אם דוסון היה מתוודה על אהבתו לפייסי

dans girl

New member
עד סוף הפרק. פייסי תעשה לי ילדים
.
דווקא היה פרק טוב בצורה מפתיעה - טוויסט מאוד מעניין שהפעם הראשונה של ג'ואי היא לא עם דוסון
. אהבתי את איך שהם שילבו את שלושת הסיפורים, ועם זאת, למרות שהם בנו את כל העניין בין דוסון לג'ן כבר כמה פרקים, אני קצת נגד. אבל ג'ק וג'ואי חמודים. למרות שכאמור לעיל ג'ואי צריכה להיות עם דוסון. וג'ק אוהב אומנות והוא כזה מאמם
. לא פלא שכל העונה הראשונה של לאקס הייתי קרועה בינו לבין בייז
.
בכל מקרה, פרק נחמד. אני הולכת להכין אוכל ואז להתעלם מהלימודים עם עוד פרק, בצפייה משותפת עם חברה
.

dans girl

New member
2.11 יש סיכוי שמעתה ואילך כל הודעה שלי על פרקי דוסון תיפתח במשפט:
פייסי. תעשה. לי. ילדים.
.

השיחה שלו ושל אנדי באוטו הייתה פשוט יפיפיה. והוא כזה צודק, אנדי באמת הרימה אותו לגבהים אחרים וידעעעתייי מההתחלה כשהוא דיבר על המבחן שהוא קיבל ציון גבוה והוא כזה נהדר ויודע לבטא את רגשותיו בצורה קולחת ומובנת ואני כל כך מקנאת בו על כך ואוהבת אותו בגלל זה
. למרות שכל התשובה של ה"גם אני!!" של אנדי הייתה אמנם נלהבת אך ממש לוקה בחסר
.
פרגנתי ליוצרים יותר מדי כשחשבתי שג'ואי שכבה עם ג'ק
. או דוסון עם ג'ן
.
אבי, באופן מפתיע, הייתה די אדירה ברמות הפרק
.
היה משעשע ודרמטי בו זמנית
.

LemonLimeLilach

New member
ספוילר מש"ש גלי

ליאה צילמה אתמול בתחנת רכבת בניו יורק. אני חושבת שזה אומר שאני איאלץ לראות את הפרק האחרון של העונה כי ליאה/רייצ'ל/ניו יורק

אלא אם תגידו לי שזה חלום והיא בעצם נשארת בלימה עם פין.

limors2

Well-known member
פרינג' (האחרון ששודר)

איך מלהיות בפיגור של 4 פרקים אני הראשונה שכותבת על הפרק פה?

לא, שלא יהרגו לי את אסטרו
במיוחד אחרי שלקחו לי אל אלטוליביה

ואם הם רצו שזה שבל חי יפתיע אותנו, הם לא היו צריכים להכניס אותו לפרק העתיד הלא קשור הזה.

dans girl

New member
אני ובתאל חופרות אחת לשניה בסקייפ בזמן הפרק, אז זה די ממצה

אסטרו
. בת אל העלתה נקודה די מרגיעה - כבר ראינו אותה בעתיד ולכן היא אמורה להיות בסדר. אבל אני עדיין די חוששת. להרוג את לינק ואת אסטריד באותה עונה זה פשוט אכזרי מדי. וגם לסגור את הגשר. העונה הזאת טרגית מדי.
ופרק העתיד היה ממש לא קשור
.

LemonLimeLilach

New member
אני דיברתי עליו עם בת אל בטוויטר

זה היה מפתיע כי נימוי אמר שהוא פורש ממשחק פעיל ולא עושה כלום כלום לעולם והפרק אנימציה היה הדבר שהוא הסכים לעשות כי זה היה רק דיבוב. אז... !!!

limors2

Well-known member
אז

זה היה מפתיע לאלה מבינינו שלא מחפשים כתבות ציוצים וספוילרים!

למעלה