האישה הטובה עד 3.15 אני אתחיל ממה שממש מציק לי, ותתכוננו לחפירה
. אני לא מאמינה שהם בנו את המתח המיני הזה בין וויל ואלישיה במשך שתי עונות מלאות, ואחרי 10 פרקים בעונה השלישית פתרו אותו ב"זה לא זה" והמשיכו הלאה. זה התחיל ונגמר כל כך מהר וכל כך לא היה בזה עיסוק, בכלל (אפשר לספור לדעתי, במקרה הטוב, סצנה אחת בפרק שעסקה איכשהו ביחסים בין שניהם), שזה נראה לי כל כך מטופש. אני כל הזמן מצפה שזה יצוץ שוב, כי זה לא הגיוני שזה נגמר ככה, אבל זה לא. אם הם כבר השקיעו בלבנות את זה כל כך בהשקעה, לפחות שייתנו לזה זמן להתפתח. תוך פחות מחצי עונה אלישיה סגרה את זה ב"זה לא זה" וזהו? אני ממש חושבת שזה מטופש. כאילו, כן, אני מבינה במקום מסוים את זה שזה נבנה גם ברגשות שלה והיא ציפתה למשהו אחד ומצאה משהו אחר ואולי זה לא מתאים. אבל עם איך שבנו את זה, אני לא חושבת שככה זה היה צריך להתנהל. או שתבנו את זה יותר חלש, ובצורה שמדגישה פחות לפחות את כמה יש לוויל רגשות כלפי אלישיה (עוד דבר מעצבן - העובדה שהוא פשוט זרם עם מה שהיא רצתה וביקשה ולא פאקינג אמר לה משהו על מה שהוא רוצה ומרגיש, וכל הזמן נזהר לא לפלוט משהו מפגר למרות שזה מה שהוא רוצה להגיד באמת), כי זה שהדגישו כמה הרגשות של וויל כלפיה אמיתיים ביחס לכל מערכות היחסים האחרות שלו עם נשים, רק גורם לאיך שהם סיימו את זה להיראות מפגר. אלישיה תמיד שמרה את רגשותיה לעצמה והייתה די מאופקת, ובקטע הזה מבחינתי היא הייתה בסדר והגיונית אם מסתכלים עליה בפני עצמה ולא בתוך הסיטואציה. אבל אם משלבים את זה עם איך שבנו את הרגשות של וויל אני פשוט לא מסתדרת עם זה. בקיצור, אני מקווה שהם ימשיכו את זה באופן מסוים, כי אם ככה זה נגמר אז זה ממש אחד המאכזבים, וחבל. ולווא דווקא כי אני רוצה שהם יהיו ביחד, כמו שאמרתי ללילך, אני חושבת שבין האופציות הנתונות וויל הוא האופציה הכי טובה לאלישיה כי איתו היא תהיה הכי מאושרת, וזה מה שבעצם חשוב, אבל לפחות אם עושים שהם לא יהיו ביחד, שיעשו את זה טוב, ויסיימו את זה כמו שצריך, ולא יפתרו את זה ב"זה לא זה" אחרי 3 דקות. זה קצת כאילו הם התחילו משהו והתחרטו והחליטו להפסיק אותו באותו רגע ולא ידעו איך אז הם הלכו על ההסבר הפשטני והעמום ביותר האפשרי. זה היה מאוד מאכזב. לא משנה, זה כבר חדשות ישנות וכאלה
אני ממש שמחה מאיך שכל העלילה של הקייס נגד וויל התפתחה, 3.14 הרג אותי מצחוק איך הם שחטו שם את וונדי סקוט-קאר, והכי מגיע לה כי היא כזאת כלבה. אני לא מאמינה עכשיו שוויל מושעה לחצי שנה
. לא ראיתי את זה בא. ממש מעניין לאן הם ייקחו את זה עכשיו. בכל המובנים, גם האישיים וגם המקצועיים. וזו דווקא התפתחות עלילתית שאני מעודדת כי הגיוני שאחרי שזה כבר נחשף הוא יישלם על זה. דיאן הכי מדהימה בתבל
. קלינדה ואלישיה עדיין לא ממש חברות וזה עדיין שובר את ליבי
. קארי חמוד וטיפש ואני שונאת אותו ואוהבת אותו לפרקים
. דיינה (נראה לי? הבחורה מlie to me) בסדר, אבל ההתנהגות שלה ושל קארי כלפי קאלינדה הייתה סופר מעפנה ונצלנית, ואני שמחה שזה דפק אותם בסוף, כי מגיע להם. ולא זוכרת ממש מה עוד קרה. אבל אני מחכה כבר לפרק הבא!