סדרות

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי

וואו איזה פרק
ואיזה סוף!! וייד מסתכל על זואי וג'ורג' דרך הדלת
זה הרג אותייייייי. אני חייבת לדעת לאן הסדרה הזאת הולכת, אם לוייד או ג'ורג'! אי אפשר ככה! ועוד בסוף יבטלו אותה
פרק הבא יהיה עם אבא של זואי? מעולהה!!

dans girl

New member
גם אני ראיתי אתמול
עוד נשאר לי אלקטראז, סוויצ'ד וCSI
. כן, אני גם ממש תוהה אם זה הולך לווייד או לג'ורג'. יש סיכוי סביר שזה יילך לג'ורג' רק כי וויד אידיוט
. אם הוא לא יגיד לה כלום היא לא תדע
. and he will pine for her FOREVER. זה מעצבן ממש. אין ספק שהם ממש פתחו את כל הסיפור הזה עכשיו לגמרי, שכולם יודעים איך היא מרגישה כלפי ג'ורג' ואמג הנאום
. נראה לי שזה יילך לג'ורג', בעיקר בגלל שברגע שהעניין עם למון ולבון יתגלה (וזה הרי ברור שהוא יתגלה מתישהו), ג'ורג' בטוח לא יוכל להסתכל עליה וייתן דרור לרגשות שלו לזואי, ואשכרה יגיד לה על הרגשות שלו כלפיה, בניגוד לוויד
. בכל מקרה, הפרק היה בסדר, דווקא פחות מגניב מהרגיל, חוץ מהhoot hoot hoot
ששיעשע אותי כל הזמן, והבחור עם הבלוג שהוא דמות אדירה ושיישאר לנצח
. אני מקווה שנראה את אבא של זואי פרק הבא, הם גם יכולים להעביר את זה הלאה בלי להראות אותו, אז אני מחזיקה אצבעות. חבל שהפרק הבא רק ב-9 באפריל, זה לא היה צריך להיות פרק אחרון לפני פגרה, הוא היה די חלש ביחס לשאר
.

dans girl

New member
הפרק הבא כפול, אז זה לא מומלץ
ואני ראיתי עכשיו. אני עדיין לא נופלת מהסדרה הזאת גם כן...

limors2

Well-known member
פרינג' 316

אוליביה ופיטר היו כ"כ מושלמים ביחד, למה היו חייבים להכניס לתוכה את בל?!?!?!

איכשהו אנה מצליחה גם לעשות את הדמות הזאת מעולה
319 אחד הפרקים הטובים עם בל-ליביה... את צריכה לראות את התגובות שלה אחרי זה- היא ממש ממש לא רצתה לעשות את הדמות של בל, עדיין מפודחת, ולקח לה הרבה זמן עד שהיא בכלל ראתה את הפרקים האלו...

dans girl

New member
הסיבה היחידה שזה בסדר איתי שהם הכניסו לתוכה את בל הייתה שהיא עשתה את בל כל כךךךך טובבבב
. ויש פרקים טובים באופק

limors2

Well-known member
היא באמת

עושה אותו ממש טוב
והפלירטוטים המביכים עם אסטריד!

dans girl

New member
האישה הטובה עד 3.15 אני אתחיל ממה שממש מציק לי, ותתכוננו לחפירה
. אני לא מאמינה שהם בנו את המתח המיני הזה בין וויל ואלישיה במשך שתי עונות מלאות, ואחרי 10 פרקים בעונה השלישית פתרו אותו ב"זה לא זה" והמשיכו הלאה. זה התחיל ונגמר כל כך מהר וכל כך לא היה בזה עיסוק, בכלל (אפשר לספור לדעתי, במקרה הטוב, סצנה אחת בפרק שעסקה איכשהו ביחסים בין שניהם), שזה נראה לי כל כך מטופש. אני כל הזמן מצפה שזה יצוץ שוב, כי זה לא הגיוני שזה נגמר ככה, אבל זה לא. אם הם כבר השקיעו בלבנות את זה כל כך בהשקעה, לפחות שייתנו לזה זמן להתפתח. תוך פחות מחצי עונה אלישיה סגרה את זה ב"זה לא זה" וזהו? אני ממש חושבת שזה מטופש. כאילו, כן, אני מבינה במקום מסוים את זה שזה נבנה גם ברגשות שלה והיא ציפתה למשהו אחד ומצאה משהו אחר ואולי זה לא מתאים. אבל עם איך שבנו את זה, אני לא חושבת שככה זה היה צריך להתנהל. או שתבנו את זה יותר חלש, ובצורה שמדגישה פחות לפחות את כמה יש לוויל רגשות כלפי אלישיה (עוד דבר מעצבן - העובדה שהוא פשוט זרם עם מה שהיא רצתה וביקשה ולא פאקינג אמר לה משהו על מה שהוא רוצה ומרגיש, וכל הזמן נזהר לא לפלוט משהו מפגר למרות שזה מה שהוא רוצה להגיד באמת), כי זה שהדגישו כמה הרגשות של וויל כלפיה אמיתיים ביחס לכל מערכות היחסים האחרות שלו עם נשים, רק גורם לאיך שהם סיימו את זה להיראות מפגר. אלישיה תמיד שמרה את רגשותיה לעצמה והייתה די מאופקת, ובקטע הזה מבחינתי היא הייתה בסדר והגיונית אם מסתכלים עליה בפני עצמה ולא בתוך הסיטואציה. אבל אם משלבים את זה עם איך שבנו את הרגשות של וויל אני פשוט לא מסתדרת עם זה. בקיצור, אני מקווה שהם ימשיכו את זה באופן מסוים, כי אם ככה זה נגמר אז זה ממש אחד המאכזבים, וחבל. ולווא דווקא כי אני רוצה שהם יהיו ביחד, כמו שאמרתי ללילך, אני חושבת שבין האופציות הנתונות וויל הוא האופציה הכי טובה לאלישיה כי איתו היא תהיה הכי מאושרת, וזה מה שבעצם חשוב, אבל לפחות אם עושים שהם לא יהיו ביחד, שיעשו את זה טוב, ויסיימו את זה כמו שצריך, ולא יפתרו את זה ב"זה לא זה" אחרי 3 דקות. זה קצת כאילו הם התחילו משהו והתחרטו והחליטו להפסיק אותו באותו רגע ולא ידעו איך אז הם הלכו על ההסבר הפשטני והעמום ביותר האפשרי. זה היה מאוד מאכזב. לא משנה, זה כבר חדשות ישנות וכאלה
אני ממש שמחה מאיך שכל העלילה של הקייס נגד וויל התפתחה, 3.14 הרג אותי מצחוק איך הם שחטו שם את וונדי סקוט-קאר, והכי מגיע לה כי היא כזאת כלבה. אני לא מאמינה עכשיו שוויל מושעה לחצי שנה
. לא ראיתי את זה בא. ממש מעניין לאן הם ייקחו את זה עכשיו. בכל המובנים, גם האישיים וגם המקצועיים. וזו דווקא התפתחות עלילתית שאני מעודדת כי הגיוני שאחרי שזה כבר נחשף הוא יישלם על זה. דיאן הכי מדהימה בתבל
. קלינדה ואלישיה עדיין לא ממש חברות וזה עדיין שובר את ליבי
. קארי חמוד וטיפש ואני שונאת אותו ואוהבת אותו לפרקים
. דיינה (נראה לי? הבחורה מlie to me) בסדר, אבל ההתנהגות שלה ושל קארי כלפי קאלינדה הייתה סופר מעפנה ונצלנית, ואני שמחה שזה דפק אותם בסוף, כי מגיע להם. ולא זוכרת ממש מה עוד קרה. אבל אני מחכה כבר לפרק הבא!

LemonLimeLilach

New member

אני לא מרגישה כמוך בקטע הזה... אני חושבת שאלישיה צריכה קצת (בעצם הרבה) זמן לבד, וזה היה נורא אמיץ מצידם לעשות את הקטע של "אני לא אוהבת אותו". זה לא שזה לא זה, זה שהיא לא מאוהבת בו, והיא אמרה את זה יותר מפעם אחת. הקטע שזה בא אחרי ההיעלמות של גרייס ושאלישיה סוג של נכנסה לפניקה באמת לא היה משהו, כי אני מרגישה שהיא צריכה להיפרד ממנו כי היא צריכה ולא בגלל התירוץ הזה של משפחה, אבל סה"כ אם היא לא אוהבת אותו... אז היא לא. מה אפשר לעשות? ברור לי במיליוני אחוזים שיחזרו לזה והיא כן תתאהב בו לגמרי והוא לגמרי לגמריייי מאוהב בה
גם כל העיסוק שהוא הבוס שלה ומה שהיה עם דיאן בקשר לזה היה מהמם! אני שונאת את דיינה כל כך.

dans girl

New member
אני מסכימה איתך לגמרי
ואת ממש לא סותרת את מה שאמרתי. בהיבט של אלישיה זה לגמרי הגיוני בשבילי שהיא לא תרגיש כלפיו מה שהיא חשבה שהיא תרגיש ותגיע למסקנה שהם לא צריכים להיות ביחד. אבל בעוד מהצד של אלישיה העלילה הזאת היא בסדר גמור, מהצד של וויל היא לא פחות מהזויה - במשך שתי העונות הם הקפידו בצורה מאוד עקבית להבדיל את היחסים שלו עם אלישיה מאלה עם נשים אחרות - להראות אותו כרווק מבוקש ומצד שני להראות את האכפתיות שלו לאלישיה והכבוד שהוא רוכש כלפיה וכמה הרגשות שלו כלפיה כנים. נראה לי מאוד תלוש גם שהוא ייתן למערכת יחסים הזאת פשוט לנדוד בלי להגיד מה הוא חושב, והוא לא אמר, בערך באף שלב שלה, חוץ מפליטת הפה הטלפונית שהוא דאג להקטין אח"כ, וגם ייתן למערכת היחסים הזו להתמסמס מעצמה כמו שהיא התמסמסה. היא נפרדה ממנו, סבבה, זה היה הדבר הנכון בשבילה והגיוני מבחינה עלילתית של אלישיה, אבל זה לא הגיוני מבחינתו. באותו הרגע, סבבה, הוא קיבל את זה כי הוא גם ככה היה צריך לעשות את זה בעצמו. אבל בהמשך, כשהקטע של החקירה ירד ממנו, כלום. או אפילו במהלך החקירה - הוא לא שיתף אותה ולא אמר לה שומדבר. אני לא יודעת. אני חושבת שאולי בהיבט הדמות של אלישיה כל העלילה הזאת הייתה בסדר גמור, אבל בהיבט של וויל ממש לא. וויל הוא לא בנאדם ששותק ומקבל גזרות מלמעלה בלי לפצות פה. הוא נכנס במי שהוא רוצה להיכנס ולא שם על שומדבר שעומד בדרכו. כל האופי הכנוע הזה שלו בכל הקטע עם אלישיה עומד לגמרי בניגוד לכל מה שהדמות שלו עושה או מאמינה ביום יום. מה שאני אומרת זה שאם הם היו בונים את זה בצורה חלקית מצידו של וויל, ולא בצורה שכל כך מדגישה כמה הוא אוהב אותה וכמה הוא מרגיש שהוא צריך להיות איתה, הייתי בסדר גמור עם הפרידה הזו ועם איך שהם עשו אותה. אבל איך שהם סגרו את זה אמנם מסתדר די בסדר עם הדמות של אלישיה, אבל זה לחלוטין סותר את כל הדמות של וויל. אז אני מקווה שאת צודקת. אבל אני באמת לא יודעת.

LemonLimeLilach

New member

נראה לי שאם הוא היה רודף אחריה אחרי שהיא סיימה את זה ומנסה לשכנע אותה להיות ביחד- זה נוגד את כל הקו של הסדרה. זאת לא סדרה כזאת פשוט. עכשיו זה, יחד עם זה שהוא ראה שהיא לא קופצת על לדבר על הרגשות ולהגדיר את הקשר, יחד עם הטרדה מינית כן או לא, דיאן שלוחצת עליו לסיים את זה או שיקרה משהו איום, והחקירה שלו שחלק ממנה נגרם בגלל פיטר שחושב שהם שוכבים... הכל ביחד. זה לא הרגיש לי מוזר מהכיוון של וויל. ולמרות כל מה שאמרתי, זה ברור ש OTP של הסדרה זה וויל/אלישיה ויחזרו לזה... אפילו שתכל'ס לא כזה אכפת לי. אני מעדיפה שיהיה הרבה דגש על וויל/דיאן (בקטע מקצועי וחברי) ועל אלישיה/קאלינדה. האמת שהקטע הרומנטי לא כזה גדול בסדרה מבחינתי ואני לא רואה בשביל זה בכלל, את זה אני משאירה לגוסיפ והשאר.

dans girl

New member
פארקס
הקטע עם הקמפיין דווקא היה החלק הפחות מעניין בפרק. מנהלת הקמפיין החדשה של בובי ניופורט הייתה אמנם משעשעת למדי, אבל מה שבאמת היה אדיר הפרק זה העניין המזעזע של הברזיות
. זה היה כל כךךךךך מגעילללל וקורעעעע
. ואנדי הנסיין
. ושייסיימו כבר את הדבר הזה עם אן וטום :-\. והרעיונות של כולם
. ואפריל לוקחת חלק מהסמכויות של לזלי אחרי השיחה הגאונית שלה עם רון
. הם כאלה אדירים
. בקיצור, היה פרק נחמד למדי, למרות שחבל שהקמפיין לקח חלק כל כך גדול מהפרק כי הוא היה קצת פחות מצחיק. אהה, ומשהו ששכחתי לציין ואי אפשר שלא - בןןןןןןןןןןןןן
.

o0Invisible0o

New member
נהניתי!

הקטע של הקמפיין היה טוב, כי סופסוף יש ללזלי מתחרה אמיתית שמאתגרת גם אותה וגם את בן, היה כיף לראות.
גם זה שהיא חברותית ותחרותית בטירוף.
היא הצחיקה אותי. הברזיות היה אדיר!! למרות שקצת מוזר לי שאפריל תיקח חלק מהתפקידים של לזלי, זה כאילו רציני מדי...
אבל היא הייתה כ"כ חמודה! והיא ורון!
אנדי קרע אותי מצחוק- צחקתי בקול, באמת!! זה היה מעולה וכל הפתרונות של כולם [דונה: אתה חושב שאני שותה מים?
] טום ואן היו במינון הנכון וממש ברקע אז לא הפריע לי..כל עוד לא כל הפרק מתעסק בהם לא ממש אכפת לי. בן.

dans girl

New member
רינגר
הסדרה הזאת נהדרת
. הנרי תופס מעצמו על איזה שחקן אדיר הוא
. שיוון (שמישהי תגיד לי אחת ולתמיד איך לכתוב את השם שלה?!!?) בהריון עם תאומים וזה אפילו לא ממנו
אדיר
. החתונה המחודשת
. בכנות, כל שניה בפרק ציפיתי שברידג'יט תגיד לאנדרו את האמת והוא כזה יעשה לה פרצוף אנדרו כזה
. אבל אני שמחה שלא, כי אני בכנות לא מצליחה למצוא סיטואציה שבה זה יעבור בצורה שלא תערב את זה שהוא יעיף אותה מהלופט
. כל העלילה עם ג'ולייט ואמא שלה די מזעזעת. כאילו, היא טובה עלילתית היא פשוט נוראית במה שהיא
. היה ברור שאמא של ג'ולייט תעיף את לוגן (אני מצטערת, אין שום דרך שבה אני אזכור איך באמת קוראים לו כי הוא לא דמות מספיק מרכזית בסדרה וככה גו פאג מכנות אותו, מסיבות ברורות למדי
) כך שההתפתחויות של זה כבר התחילו להיות צפויות למדי. אני רק כן ממש מקווה שג'ולייט בסוף תספר לאנדרו והוא יעיף את אמא שלה לעזאזל מהסדרה ומהחיים שלה, על אף העובדה שהיא ממש מוסיפה פלפל לסדרה וזה משעשע למדי
. והפונזי סקים - שוב, לא ממש הופתעתי לגלות שזה היה רעיון של אנדרו, אבל אני מאוד סקרנית לאן זה ימשיך מפה.

למעלה