סדרות

o0Invisible0o

New member
גוסיפ

אוף. טוב. הפרק הזה היה מושלם עד הסוף המגעיל הזה..אז נתעלם רגע מהסוף. דאייר!!
מהממים!! הריב המושלם הזה..סופסוף הוא אמר לה כל מה שהוא חושב...וההתנצלות שלה בסוף.
וזה שהוא תמיד שם בשבילה בלהבלה. יאיי.
צ'אייר - השיחה שהיא צריכה לעשות את זה בעצמה ושהם צריכים להיות שווים ושהיא לא רוצה שהוא יקנה את החופש שלה - יאיי! בלייר נזכרה שהיא בעצם מלכת עולם והיא לא צריכה שצ'אק יקנה אותה!
צ'ארלי האמיתית - לבנתיים סבבה, הם בונים את זה די יפה כבר אממ..שני פרקים? שלושה? כן, שלושה. בהתחלה הראו לנו מי היא באוני', עכשיו שהיא עובדת קשה וכמובן פלירטוטי נייט וזה ממשיך, אבל לאט ובזהירות..נראה לי שהוא עוד לא יודע את השם שלה, אה?
סרינה - חהחה!! מגיע לך שבלייר תכעס עליך ושצ'אק יחשוב גם כן שזאת את ושדן ישבור את ליבך ["היא אמרה לי לא לספר לאף אחד"
אחח דן.] ג'ורג'ינה - דמות מיותרת!! לואי - תמות. >< המשפחות - חמודה אמא של בלייר, למרות שהוציאו אותה קצת אהבלה, נתנו לה את הנאום בסוף שהיה חביב. לילי וצ'ארלי - השיחה קצת יותר מדי זרמה ממה שלילי בדר"כ תדבר עם משרתת, בתכלס...אבל נו הן נפגשו לפני, ניחא. דורותה בחדר הארונות של בלייר!!
בלייר ובדיחות רופוס -
ועכשיו הסוף - הסוף הטראגי עם בלייר היה מעולה למרות שכמובן קצת מוגזם וזה.. הסוף עם הגילוי שדן שלח את הקלטת - זה למה אני שונאת את גוסיפ, הם יעשו הכל כמו להרוס אופי של דמות מהחמש עונות האחרונות, בשביל טוויסט. לא משנה מה הם יגידו ויעשו, זה לא דן. אני לא רואה שום צורך בטוויסט הזה שאולי יגרום לי לסלוד בדאייר בעתיד. אין לו אחיזה במציאות, דן בחיים לא היה עושה את זה..רק סרינה או צ'אק או ג'ורג'ינה [אולי זה יתגלגל בסוף חזרה אליה כי מי יאמין שדן עשה את זה?? אמממ] בקיצור, זה היה מרגיז ממש. נכון הוא אובססיבי לבלייר, הוא ממש אוהב אותה..אבל הוא יותר מדי ידיד שלה ויותר מדי רציונלי בשביל לעשות משהו כזה..
למעט זה היה פרק מושלם! [אה וג'ורג'ינה נו, כזאת מיותרת] באמת שאהבתי כל התפתחות בו וכבר שכחתי אבל כל משפט שיצא מהפה של בלייר היה מושלם..היא הייתה קורעת מצחוק בשדה התעופה [ואח"כ במלון] דאייר.

LemonLimeLilach

New member

סורי. חזרתי לשנוא את הסדרה המטומטמת הזאת ואני ממש שמחה שראיתי קודם שקרניות וחבל שלא ראיתי גם אלקטרז לפני זה!! כן לזה זה הגיע!! סדרה שיש לה רק 5 פרקים עושה לי יותר נעים בלב מגוסיפ!!! אמא שלהם בגבס!!! למה הם עשו שזה יהיה דן!!!! מושפעים מגעילים פחדני טוויטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס!! הם מגעילים אותי. אני לא מאמינה שהאיומים של בנות 12 עבדו עליהם והם עכשיו הורסים את זה. איכס איכס איכס. זה היה כל כך מושלם שסרינה תעשה את זה. היה לה מניע מושלם, היא יודעת שדן מאוהב בבלייר והיא רצתה אותו לעצמה והיא במילא אגואיסטית ומטומטמת אז זה ה-ת-א-י-ם!!!!!!! חששתי מהרגע הזה, והוא הגיע. תמותו גוסיפ גירל

o0Invisible0o

New member

אני לא חושבת שזה באמת ממה שהמעריצים אומרים בטוויטר, אם זה באמת משפיע על הכתיבה אז המצב ממש ממש רע! חוצמזה שאני עוד לא איבדתי תקווה, הם טובים בלמשוך את זה לנצח ולא נראה לי שהם פשוט יהרסו את זה עכשיו. מה עם שאר הפרק? תתעלמי מהסוף!
היה נהדר!

LemonLimeLilach

New member
נו באמת

זה כזה ברור שאם לא ההתנפלות המסיבית של כל הילדות שעדיין אוהבות את צ'אק הם היו הולכים על דאייר כבר בעונה הקודמת. זה לא ברור מאליו שאולי דאייר יהיו טיפה ביחד ואז בלייר תגלה שזה דן והיא תרוץ לצ'אק, כי עכשיו גם דן כל כך רע לה אז צ'אק זה כבר בסדר...

o0Invisible0o

New member
כלומר, כן ברור מאליו..

לא? שמה שאמרת עם דן יקרה עכשיו. היא תהיה עם דן, תבין מה הוא עשה ותעזוב לטובת צ'אק. איזה התנפלות מאסיבית של ילדות שעדיין אוהבות את צ'אק?
למה שיקשיבו להן? o_0 את לא חושבת שבגלל שדאייר כן עבדו בשביל חלק גדול מקהל הצופים הם בחרו למשוך את זה כ"כ הרבה זמן? אני הכי אוהבת שמושכים ולא ישר הופכים לזוג והורסים את זה...

LemonLimeLilach

New member
לא

הם סתם עשו דאייר וזה נורא נורא נוראאאא הפתיע אותם שזה תפס. אבל בסה"כ הם עדיין ממשיכים עם צ'אייר וזה נורא ברור בכל ראיון שלהם.

o0Invisible0o

New member
יש בזה משהו..

חבל, הם כמו דמדומים..זה לא טוב לייצוג נשים במערכות היחסים האלה, לא טוב בכלל.

LemonLimeLilach

New member

הם היו יכולים להיות טובים בהרבה. אבל חשוב לרצות את הדמוגרפיה של 12-13 כנראה...

Rachel47

New member
שקרניות!!

ואו איזה פרק טוב!! אלוהים אני מתה על הסדרה הזאת!!! מאיפה להתחיל?! אוקיי כל העניין עם התמונה...גאאאאד!!!! איזה כיף שזו קייט עשתה
הולדן יודע להרביץ..וגם יש לו סמים בתיק..המממממממ כיילב היה כזה סקסי כשהוא צעק על ג'נה ג'ייסון אח של ספנסר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אומייגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF?!? זה שהיה כתוב על הקיר "אני יודדע מי רצח את אליסון" אמממ מוגזם
!!! ואיך זה שאפחד לא ראה את זה?

LemonLimeLilach

New member
זהווווו

בגלל זה הרגשתי שזאת כזאת הזדמנות מפוספסת!! במקום להיכנס לסודות שקשורים באלי הם בזבזו את הפרק על דברים שיכלו להיפתר מחוץ ל"ערב סודות" הזה!! איזה באסה!!!!!!! ספנסר הגזימה בתגובה על הגילוי על ג'ייסון, זה לא משפיע עליה בשיט. האנה
הנעליים הצהובות של אריה הולכות לככב בגו פאג!
ספר בספרים גם אלי חצי אחות של ספנסר!!!!!!!!! הלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הרבה יותר קשור ויעשה את הכעס של ספנסר הרבה יותר רלוונטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rachel47

New member

אוי לגמרי שכתבי מכל המראה המזעזע שהיא לבשה זה היה נוראי |סמיילימסנוור| ואיזה סודות שקשורים לאלי?...עזבי..אל תעני לי

LemonLimeLilach

New member
לא, התכוונתי למה שהיה כתוב על הלוח

"אני יודע מי רצח את אליסון דילורינטיס" נוווו אז בואו נדבר על זה! או שמישהו יראה את זה!! משהווווווווו

Rachel47

New member
רגע רגע.

טרויאן (וואי ברצינות קוראים לה ככה
) והולדן הם הרכב? "פמילי"?
בדיוק אחרי ההודעה על יומני הערפד ונינה רציתי להגיד ששקרניות היא אולי הכי מוזיקלית שראיתי (כיילב..לוסי הייל..אפילו אלכס הזה..חבר של ספנסר מהמועדון...השיר הספרדי שהם רוקדים במטבח שם..זה הוא שר) קיצר...מה?!
תפסיקו לשיר כולכם

LemonLimeLilach

New member
אלכס הזה זמר ממזמן

הוא היה במורדים המקסיקני, זה ידוע
אבל טרויאן לא שרה יפה. הולדן כן!

Rachel47

New member
המורדים המקסיקני

אלוהים אדירים מי מכיר את זה?
ואיכשהו מצאתי רק את השיר הזה..והוא באנגלית... טרויאן..וול האמת שלא הקשבתי כל כך לשירים אז אני מבינה שהוא קיבל תפקיד בסדרה דרכה?
לוסי הייל לעומת זאת שרה ממש סבבה.. האמת ששמעתי שיר שלה מלאחרונה (מאיזה סרט) והוא כל כך פופי שלא שמים לב אבל אם רואים סרטונים ישנים שלה מאמריקן ג'וניור (מה זה?
) היא שרה שם מדהים
!! והיא כזאת מכוערת שם

LemonLimeLilach

New member
הוא היה גם ב 90210

ואז שמעתי את השם שלו וקישרתי למורדים... אבל עכשיו כבר שכחתי
וכן נראה לי שהיא הביאה אותו לסדרה... אם הם חברים טובים עוד ממזמן. הממ. מה זה אמריקן ג'וניור ואיך ראית סרטים משם?

למעלה