סדרות

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

אז בעצם... הכל נשאר אותו דבר
רוב הפרק שאלתי את עצמי אם אולי לא יעשו שדרק ומרדית' meant to be, אבל בסוף עשו שכוווווווווווווולם זה דסטיני אחד שלם!! וכמובן עם שורה בסוף על דרק ומרדית'. אז מה היה לנו? אדיסון ומארק. אלכס ואפריל (...) כריסטינה ואוון (
) אריזונה וקאלי התאכזבתי מאוד שאדיסון ע-ד-י-י-ן בגדה בדרק. איזה מין וואט איף זה!! אליס עדיין כלבה. אוון עדיין עם התקפי זעם. אלכס עדיין בוגד. איזי עדיין עשתה את כל הדברים עם דני. לקסי עדיין קיימת. מה בעצם השתנה? אז הצ'יף כן עזב את אדל, קאלי בקרדיו
ונשואה לאוון שבכל מקרה סוג של בוגד עם טדי, איזי וג'ורג' עדיין לא שם (באמת לא יכלו להביא אותם לפרק..?), אלכס צ'יף רזידנט... שינויים ממש קטנים!! מרדית' המלאך השומר... אם היא לא בחיים שלך, החיים שלך בזבל! (דרק וכריסטינה) כריסטינה עדיין הייתה שולטת. אוון עדיין מעצבן. מארק עדיין חתיך. אדיסון עדיין חסרה בסיאטל גרייס. למה לא היה לה רומן עם אלכס!!! אכזבה

o0Invisible0o

New member
ידעתי

שיהיה מאכזב!! פשוט הייתה לי הרגשה. באמת כלום לא השתנה והשינויים של התסרוקות והתפקידים היו ממש קטנים. היה נחמד לראות את אדיסון ודרק מתפרקים קצת שוב..אבל עם מארק זה היה כזה תלוש!!! כאילו, הוא בא מהרחוב..הוא עדיין עם אדיסון אבל הם לא עובדים באותו בית חולים והוא עדיין רופא? אלכס ואפריל הייתה הפתעה משעשעת אבל כן, אלכס עדיין בוגד. משעמם!! וכריסטינה ואוון!!
נו באמת.
הצ'יף היה מצחיק..וזה שמרדית' הייתה ד"ר וובר!! אה ביילי הייתה שינוי גדול אבל הם נגררו חזרה לקיטש מעפן איתה עד סוף הפרק. אריזונה וקאלי והחיבור ביניהם היה קלוש, טוב האמת שקצת כמו כל החיבורים..איכשהו מר ודר בסוף היו ממש חמודים וגם כריסטינה ומר שנייה לפני זה. בדיחת טדי גם הייתה משעשעת. אבל בגדול היה די גרוע..לקסי מגיעה ממנת יתר לביה"ח יודעת שיש לה שם חצי אחות..בלהבלה. אה והביאו חזרה רק את ההוא שמת.
היחיד כנראה שהיה זמין? מוזר באמת שלא החזירו את השחקן של ג'ורג'... את קת'רין הייגל הם בחיים לא יחזירו!!
קיצר, שומדבר לא משתנה, הבחירה שלנו היא בכלל לא בחירה? אני לא אוהבת את המסר הזה והפרק הזה היה די מיותר.

LemonLimeLilach

New member
אה ודווקא להיפך!!

שונדה שונאת את השחקן של ג'ורג'... אין סיכוי שבקלושים! דווקא לקתרין הייגל יש.

רק חסר היה שלמרדית' יהיה שיער חום-אדמוני

נו מה, זה היה מתבקש...
זה היה פרק חסר טעם

Rachel47

New member
כן ממש הזוי

חשבתי שישנו מלא.. בקשר לאיזי..שמעתם על זה שבכל חור שהיא מתראיינת היא רומזת..לא לא.. אומרת במפורש..שהיא רוצה לבוא להופעת אורח באנטומיה כדי לסגור את הסיפור של הדמות שלה.. חוצפנית
!!!

LemonLimeLilach

New member
הו ראיתי את זה!!

היא אומרת שהיא רוצה לעשות arc בכל עונה. יענו משהו כמו 5 פרקים בעונה?! היא על סמים או משהו? איך לעזאזל יעשו את זה מספק גם אם הם כ-ן יסכימו להחזיר אותה? פעם בעונה היא תבוא לשחק לאלכס ברגשות? כאילו פאק. שתקי.

o0Invisible0o

New member
פארקס.

די נו, משעמם להגיב על הסדרה הזאת, היא מושלמת.
בן ולזלי.
רון והחידון!!
אנדי והחידון! טוב, הסצינה שבה הוא מבין איך להוציא את הרמז בלי לשבור את הזכוכית ואז הוא מניח את השטות ושובר את הזכוכית - צחקתי כ"כ!!
והסוף עם הדייט ההזוי...הגבתי כמו לזלי בערך.
אבל מגניב, מעניין. אני שמחה שהם לא הלכו על כריס, חשדתי בזה כל הפרק...טוב, הם לגמרי שיחקו על זה.
ובן ולזלי.
ואפריל. רק שלא ימשיכו עם רצף "אפריל היא בעצם נשמה טובה" כי זה יהרוס אותה, אנחנו יודעים שהיא בעצם טובה.
מושלם.

מושלם!

דווקא היה לי לגמרי שקוף שאן תצא עם טום בסוף הפרק, אבל צחקתי כ"כ מהצווחה של לסלי כשהיא גילתה אותם
אני חוששת שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את עונות 3-4 יום אחד...

Rachel47

New member
תודה!!

חששתי שרק אני חשתבי ככה זה היה דבילי לחלוטין גם איך הם מתכוונים בדיוק להמשיך את קו העלילה המטומטמם הזה? ואשתו של פול ווסלי באמת הרוצחת?
(כי זה דווקא מוצא חן בעיניי)

LemonLimeLilach

New member
אני בספק

בדר"כ החשוד הראשון הוא לא הרוצח... ומי שהכי ברור שיהיה הוא גם לא... ראיתי כל מיני השערות שאולי זה אלאריק, או הכי טוב- קתרין!

Rachel47

New member
אוי קתרין

זה מעולה!!
אבל זה לא כזה מסתדר... אלאריק?
למרות שגמני חשבתי עליו בהתחלה כשהראשון נרצח... אבל מה היה לו נגד אבא של קרוליין? זה כבר פחות מסתדר... גם זה שהוא כן שרד את ההתקפה וחיכה לאלנה שתבוא ותהרוג אותו כדי שהוא יקום... זה וורי וול יכול להיות הוא...אבל אני מאמינה שלא... וגם לא האמנתי על מרדית'..אני פשוט חושבת שהייתי זורמת עם התפתחות כזאת

LemonLimeLilach

New member

זה לא ממש מסתדר עם אף אחד... למי אכפת מאבא של קרוליין? אלא אם זה קלאוס או אחד ההיברידים שלו, כי הוא ניסה לעזור לטיילר.

למעלה