סדרות.

Rachel47

New member
ראיתי שני פרקים ראשונים של ניקיטה

זה נחמד!! היה די מפתיע בפרק הראשון לגלות שאלכס עובדת עם ניקיטה..אבל..וול..ברור שהיא צריכה מישו מבפנים ועכשיו כיף לראות את הפלאשבקים שלהן... זה נחמד לראות את השחקנית של אלכס בתפקיד שמצריך דיבור ותנועות ויכולת משחק, ולא ישיבה על ספה עם אותם בגדים במשך 8 עונות
בינתיים אני מחבבת את העניין..נראה לאן זה יתפתח..

Rachel47

New member
אני חושבתש בתחילת העונה הראשונה

יש בפרק הראשון אולי גם בשני בגדים כלשהם ואז מחליפים להם והם עם זה כבר 8 עונות אבל אל תתפוס אותי במילה.. כאיול הכל מעורפל מבחינת מה קורה בהתחלה...בכל מקרה אנ ידי בטוחה שאלו אותם בגדים..זה גם הגיוני..זה כאילו סיפור שהוא מספר להם.. לא במשך כל חייהם..זה כאילו משו ש..מסופר בפעם אחת
מה שאני כן רוצה מתישהו לבדוק זה אם אלה בדיוק אותם צילומים כאילו...אולי מזמינים אותם כל כמה זמן להחליף את השוט שלהם בהתחלה?
יש מס של פרקים שהם אשכרה אומרים איזה מילה..אז זה בטוח צולם במיוחד...

האמת.. אחרי 7 עונות זה מוזר לחשוב שזה הכל שיחה אחת איתם
אבל כן, הגיוני..

Kill Bernard

New member
התחלתי לראות לואי.

ראיתי רק שני פרקים בינתיים, אבל אני חושבת שזה די מגניב. אם למישהו חסר קומדיה עגומה - זה.

RenanaD

New member
"צ'אק" של שבוע שעבר

מגוחך. פשוט מגוחך! נהניתי מכל הקטע של אלי ואוסום המרגלים, והבונדינג מחדש של מורגן ואלכס. זה היה נהדר, באמת. אבל כל הסיפור של דקר שנגמר תוך שניה וחצי? באמת?! אתם רציניים?! מתחילת העונה חופרים כמה שהסיפור הזה עצום, שכל הטבעת וכו' היה שטויות לעומת מה שהם צריכים להתמודד איתו עכשיו. ואז הם סוגרים את כל העלילה הזאת תוך דקה וחצי? עם תפיסה של פעילה זוטרה מסכנה אחת? שיעשו לי טובה... לא ההודאה שלה זה מה שיפיל קונספירציה חוצת-ארגון. פשוט מגוחך. היו יכולים לגמור את זה יותר יפה ואלגנטי. אוף, בסוף הפרק תמיד יש "פריוויו" לפרק הבא ואני תמיד נמנעת, אבל עכשיו ראיתי
שו
למה אתה לא מת כבר!

אני יודעת, גם אותי זה עצבן והפתיע

תראי את הפרק הבא ותביני. דברים העונה נסגרים ממש מהר ודבר מוביל לדבר כבר בפרק שלאחר מכן, הם היו צריכים לסגור את העונה הזאת בלי קצוות ועדיין שיהיה מעניין, אז הם דוחסים הרבה לפרק אחד... אלי ואוסום, התאהבתי בהם מחדש בפרק הזה

RenanaD

New member
האמת שככה אני אוהבת. עדיף לגמור סדרה יפה

מאשר למרוח עוד עונה ועוד עונה.
? תוך כדי צפיה אמרתי לעצמי שאני פשוט לא מאמינה שהם באמת מאמינים לשטות הזאת... ושאני ממש מקווה שבפרק הבא הם יגלו שהשמחה היתה מוקדמת ושהם טעו.

dans girl

New member
פרנטהוד עד 3.08
אני אתחיל מהדבר שמפריע לי בסדרה. את האמת גיליתי על זה כשחלמתי על פרנטהוד בלילה לפני איזה שבוע
. חלמתי ששרה רצה לבחירות לעירייה או משהו, ואז בא הבחור שהיא יצאה איתו להופעה הזאת עם אמבר וחברה שלה, ואז כשהתעוררתי ונזכרתי בזה חשבתי "הא, מוזר, לאן הוא נעלם?" וחשבתי כמה קווי עלילה התמסמסו להם וטופלו בצורה ממש קלוקלת. אז זה מעצבן אותי. אבל מעבר לזה עם הרוב הם יודעים להתמודד די נחמד. אז אני אחלק את זה לכל משפחה וכאלה: אדם, כריסטינה וכו' - אני אתחיל מהעונה האחרונה, הייתי בעד אלכס, הוא היה חמוד ממש, וכריסטינה ואדם יצאו סופר טיפשים על ההתנהגות שלהם וקצת הבנתי את האדי והערצתי אותה על הנחישות. האהבה שלי לכריסטינה שנבעה מכך שהיא שיחקה בסרט עם פרדי פרינס ג'וניור עברה לי. הדמות שלה לחוצה בצורה מזעזעת, פולניה ומעצבנת. היא אוכלת סרטים מכל שטות ואני שונאת אותה. התינוקת החדשה שלהם חמודה. מקס בבית ספר עם ג'באר וסידני מתוסבך. אלכס נפרד מהאדי בצורה די מטופשת בעיני. השותפות של אדם ושל קרוסבי הייתה צפויה אך ממש לא חכמה, אבל נחמד שהוא נרגש לגבי זה. שרה, אמבר ודרו - הוריי ענק על דרו והחברה החדשה והסופר מאממת שלו, אמבר גרה בדירה מצחינה
. אני שונאת את שרה עד עמקי נשמתי ברגעים אלו, כי זה היה ברור לי שהיא תהרוססססססססססס תהרוסססססססססססססס את הדבר הכי טוב שקרה לה בסדרה הזאת, ובחיים בכלל, כי מארק מדהימי בכל שניה שהוא מופיע בסדרה הזאת והוא גם מקשיב לצ'אט בייקר
. היא שוברת לו את הלב והוא טוב מדי בשבילה ואני שונאת אותה
. חוצמזה יאי שהיא נפרדה מהבוס המעפן של אדם ואני שמחה שהיא מצאה משהו שהיא רוצה לעשות, אבל אני ממש שונאת אותה ברגעים אלו, ממש. סת' הרס את הכל, הלוואי שתדרדר שוב ותמות ממנת יתר
. ג'סמין, גבאר וקרוסבי - קרוסבי אידיוט, וקצת מגיע לו שג'סמין זרקה אותו אחרי שהוא שכב עם גבי, אבל זה עדיין ביאס אותי, ואני עדיין מתבאסת ממערכת היחסים ה"אנחנו פרקטיקלי גרושים" שיש ביניהם. ג'באר חמודי. ג'וליה, ג'ואל וסידני - ג'וליה יוצאת מטומטמת פעם אחר פעם בכך שהיא לא מקשיבה לג'ואל שהוא קול ההיגיון של הסדרה הזאת. נחמד עניין התינוק עם הבחורה מהעבודה שלה, הם בנו את זה טוב. אהה וזיק אידיוט. ואם יש משהו ששכחתי, תגידי לי.

LemonLimeLilach

New member

מסכימה איתך בקשר לקריסטינה, בעונה ה-2 בעיקר שנאתי אותה ממש, דווקא עכשיו זה קצת עבר לי, אבל עדיין יש הבלחות שבא לי להרביץ לה
האדי ואלכס היו ממש מוצלחים בעונה 2, חבל
שרה- חה חה. אמרתי לך. גם סת'. וואו כמה אני שונאת אותו ואותם ביחד
בכלליות, אין שום דבר ששרה עשתה עד עכשיו שמעניין אותי אפילו קצת. החזקתי את עצמי ממש חזק לא לספר לך שמארק חוזר!! אבל חוץ ממנו, כלוםםםםם. הבוס של אדם מעפן, ההצגה שלה, ההתמחות שלה בנעליים, החבר הזה והחבר הזה והחבר הזה אוף!! תחזירו לי את לורליי
אה, את יודעת שהיא ואדם ביחד במציאות כבר כמה שנים?
בריב של קרוסבי וג'סמין, לפני שהוא שכב עם גבי (שהיה חייב להעיף אותה מהסדרה איכשהו... המלאכיות של צ'רלי), גם היית נגדו? כי אני חשבתי שהוא נורא צודק בהכל... אני לא אוהבת את ג'סמין בכלל, ובמיוחד לא בחצי השני של העונה ה-2. היא נוראית וכשמכניסים לזה את איך שהיא הסתירה ממנו את ג'באר כמה שנים ושיקרה לכולם עליו=
ג'וליה
אני הכי אוהבת אותה בעולם!!! ג'ואל הוא הבעל המושלם בעולם, אבל בקטע שלהם שהם רבו על אם לעשות עוד תינוק וזה היה מלא צעקות וריבים על לא רוצה להישאר עם עוד תינוק בבית וכביסה ובלה בלה ואת עובדת מלא ובלה בלה לא אהבתי אותו
מפתיע שלא אמרת כלום על זה, כי זה קו עלילה שגרם לי מלא זעם, כי כל פעם הייתי צועקת על המסך "תקחו מטפלת!!!!! בייביסיטר!!!!!!!!!! אמא ואבא שלי עבדו שניהם כל החיים שלי ויצאתי מוצלחת!!!!!!!!!!!!!!!!!" אז שם הוא הרגיז אותי. ואת ג'וליה אני הכי אוהבת, אבל אני תמיד אוהבת את הדמויות האלה
עוד שבוע חוזר אההההה!!!

למעלה