סדרות

LemonLimeLilach

New member
שיר מש"ש גלי

הם הורסים שיר של צלילי המוזיקה. זה כל מה שאני יודעת וזה

Rachel47

New member
קדסטר

רק אותי זה מצחיק שדב ודקסטר הכירו בסדרה,התאהבו, יצאו,התחתנו והתגרשו.. ורק אז!! הכותבים לקחו את הקטע של "היי, הם לא רילייטד..אולי נעשה משו עם זה"
פרק מלחיץ ביותר.. אהבתי את זה שהם דווקא לא השאירואת הפיצוץ בים כקליפהאנגר (בעיקר כי אמורות להיות לפחות עוד 2 עונות אז...) ושראו שהוא נחלץ מזה אבל הוא בעצם אבוד... מקווה שהפרק סיום יהיה שווה..

o0Invisible0o

New member
מצחיק?

סתם, זה באמת אירוני למדי..אני גם חשבתי על זה..
אכזרי כלפי השחקנים כי היו את כל השמועות שהם לא יכולים לעבוד ביחד וזה..אז החליטו לכבוד זה שהזוג הגרוש צריך להתנשק on-screen.
אני גם שמחה שהם לא השאירו את הפיצוץ כקליפהאנגר למרות שמי היה חושב לרגע שיקרה משהו לדקסטר?
אני בעד דברים מעוותים שכאלה..רומן בין אח לאחות וזה [טוב, זה נשמע מטריד..אבל זה מעניין לראות על המסך סטיות כאלה..
] אבל הם לא עשו עבודת הכנה מספיק טובה, זה היה לגמרי out of nowhere!!! וזאת הבעיה העיקרית שלי עם זה. חוצמזה סחטיין על האומץ [חבל שהוא לא היה יותר מבוסס עלילה וכאלה..] שאר הפרק היה פחדני למדי עם הפתרונות הקלים לבטיסטה, לרעל וכו'.. הציור של דקס ממש הצחיק אותי!!
הפרומו לשבוע הבא נראה מעולה..אני קצת רוצה שילכו עם זה עד הסוף..לא דב ודקס, הדבר האחר שמראים שם.. אה ונחמד שהמתמחה סופסוף התחיל להזיז את עצמו ולשחק עם דקס..טוב שלא נגמרה העונה אז הוא נזכר..
טוב, רגשות אמביוולנטים כלפי דב-דקס עכשיו.

Rachel47

New member
לא ראיתי את הפרומו

אני בדכ לא רואה...נחכה לשבוע הבא אבל כן זה ממש אכזרי כי כאילו...תכלס...אנחנו יודעים שהוא והיא יודעים שהוא מאומץ זה לא שהם באמת אחים ודווקא אחרי 6 עונות שהם כאלה אח ואחות..לא יודעת.. קיצר יכול להשתמש בסטיה הזאת כשהם עוד היו נשואים..אז אולי היה נראה שהם באמת בקטע של להתנשק... מסכנים.. אני לא זורמת עם הקו הזה דווקא... גם כשעוד חשוב שהסצינה בסלון היא אמיתית ולא חלום..אמרתי לעצמי...אבל דקסטר לא יזרום עם זה! מה היא תתנפל עליו? הוא ישען אחורה מלכתחילה לא מעניינים את הדמות לכל הדברים הפיזיים כמו סקס..אז עוד עם אחותו..בחייאת?!

dans girl

New member
אפילו אין לי מה להגיד על זה. זה רעיון נוראי. ממש. גם כמו שאיילת אמרה, לגמרי out of the blue ולא קשור לכלום. הם לא בנו את זה טוב, ואפילו אם הם היו בונים את זה טוב, i wouldn't be on board. זה מרגיש כאילו נגמרו להם הרעיונות לעלילה, אז הם הלכו על הדבר הכי פשוט שאפשר - שתי דמויות משמעותיות זו בחיים של זו, אז בואו נעשה מהם זוג. מעולם לא הייתי מאוכזבת מהיוצרים של דקסטר כמו בפרק הזה. אוף. אני כועסת מאוד.

o0Invisible0o

New member
תיאוריה לסוף העונה

כי הפרק הזה והפרק הבא אמורים להוות פתיח למה שנעסוק בו בשתי העונות הבאות..אז כן: http://cliqueclack.com/tv/2011/12/03/dexter-theory-louis-intern-dexters-nephew/ ובלי קשר, עכשיו הכל ברור!! החליפו שואוראנר לדקסטר..מסתבר שכבר בעונה קודמת [שרואים שהיא אכן ממש שונה מהקודמות] אבל ההוא לא החזיק והחליפו שוב..וזה ללא ספק, השואוראנר הנורא מכולם.

o0Invisible0o

New member
showrunner זה היוצר של הסדרה..

כמו הארט הנסון בבונז, ג'וס ווידון בבאפי, אנג'ל וכו'.. מת'יו וויינר במד מן..זה האיש שאחראי על הסדרה - ליהוק, תסריט..הכל..ומקבל הכי הרבה חופש יצירה של הסדרה. הקטע הוא שבדקסטר זה ממש מוזר..השואוראנר הקודם בכלל לא היה תסריטאי בסדרה וכתב מעט מאוד פרקים [לא את הפיילוט!!] אבל כנראה הוא עבד בצמוד עם התסריטאי הראשי או משהו.. בסוף עונה 4 הוא הוחלף ואחד התסריטאים עזב [המקורי עזב בסוף עונה 2..] וככה קיבלנו עונה 5 לא דקסטרי-ת רגילה. כנראה לא היו מרוצים ממנו אז החליפו לעוד מישהו..וכל האנשים האלו בקושי עוסקים בסדרה -בקושי כותבים, לא מביימים..וזה מוזר, שואוראנרים בדר"כ מרגישים שסדרה היא הבייבי שלהם, כמו שג'וס הקפיד לכתוב את כל סופי העונה, לביים פרקים מיוחדים וכו'..כך גם מת'יו וויינר עושה, דן הרמון חולה שליטה שבקושי נתן לאחרים לכתוב פרקים בעונה הראשונה של קומיוניטי וזה... ופה? כלום..סתם שואוראנרים. מוזר אבל מסביר מה שהולך עם העונה הזאת..זה לא אותם אנשים שעמדו מאחורי העונות הטובות של דקסטר, זה אנשים שמנסים לעשות סדרה כמו דקסטר.

LemonLimeLilach

New member

מזעזע, מזעזע, מזעזע!!!! בא לי למות מבפנים בשביל ג'ניפר קרפנטר המסכנה. לא מספיק שהם התגרשו והיא מתמודדת כל הזמן עם שמועות שהוא בגד בה ושהוא כבר התגבר עליה ויוצא עם בנות צעירות, ועכשיו היא צריכה לנהל איתו רומן בסדרה. אומייגאד. הם אח ואחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למי אכפת שהם לא בלאד רילייטד, הם גדלו ביחד מפאקינג גיל צעיר בתור אח ואחות, שום דבר מעבר לזה לא משנה!!!! אוי כואב לי הלב אני לא מאמינה שזה קורה. זה נורא. אני מאמינה שכן דיברו איתם על זה והם הסכימו, אבל פאק. מה עובר לכם במוח תסריטאים חולניים שכמוכם? ככה להתעלל בגיבורי הסדרה. הקשר בין דב לדקסטר זה הדבר הכי מעניין ומרתק בסדרה הזאת, ובמשך 6 עונות אני מפחדת מהרגע שדב תגלה שהוא רוצח ואיך זה ישפיע עליה, ואתם מזנים את זה עם רומן ביניהם!!!!!!!!! תמותו תמותו תמותו!!!!!!!!!!

Kill Bernard

New member
כן כן כן כן כן!! בדיוק מה שאמרתי!!

בנוסף ל"איכס!!". למה?! מה! איכס, לא! אם יש משהו שאני לא אוכל לתמוך בו, זה דברים מעוותים כאלה. לפחות בתוך מסגרות כאלה שלא מצהירות על עצמן שהן כבדות ועוסקות בבעיות אידיאולוגיות מטרידות. ז"א, חוץ מרוצח סדרתי נו. הסתבכתי. אין שום סיבה, מבחינת הבנה של הדמויות, להכניס את השטויות האלה. הדבר היחיד שמקרב את דקסטר לנורמלי, או הצד היותר תקין שלו, מתבטא איתה. למה להרוס? ומבחינתה, שיט, מה! הם בנו כ"כ יפה את היחסים שלהם עד עכשיו, ופשוט מפה זה הרס הכל. גם מה שהיה קודם. בקיצור, לא!
הם אחים! באותו בית! בתור ילדים! זה לא מצחיק בכלל. אנחנו אמורים לפרש את התגובה של דב לפסיכולוגית בתור "אוי את צודקת אבל זה מטריד אותי אז אני מוציאה עצבים" - אז לא. אותם עצבים שלה, גם לי. כי איכס. ואני לא מוכנה לזה. חוץ מזה, אמ.. זה לא היה קצת דומה ל.. מקור קודם?
עמוק באדמה עונה 5.. http://www.youtube.com/watch?v=uIMZZQG7FGw (הפרצוף שלה בסוף.. רק שאצל דב זה עם תוספת קללות)

Rachel47

New member
יואו הוא כזה יאמי

הוא ממש חמוד
לא הבנתי ניל פטריק האריס מנחה את התוכנית הזאת?

LemonLimeLilach

New member
חחח כי רג'יס שהיה המנחה פרש

ועכשיו מביאים כל פעם מנחים אורחים
הייתי ממש מופתעת שהוא לא אמר משהו כמו "ואז זיהו אותי שתי בנות ואמרו לי 'אתה לוגן מבנות גילמור'"!!!

o0Invisible0o

New member
כן!

אוי זה היה ממש עצוב! וטוויטר ספיילרו לי שמישהו מת, אז ברגע שראיתי שהפרק מתרכז בו קצת היה לי ברור איך יגמר.
היה פרק ממש טוב! ועצוב! אבל נחמד שאמה גרמה לו לזכור וכאלה.. אני ממש נהנית מהסדרה הזאת.

למעלה