סדרות / ראיתי את 6-7 הפרקים האחרונים של HIMYM

RenanaD

New member
סדרות / ראיתי את 6-7 הפרקים האחרונים של HIMYM

מה זה החרא הזה

o0Invisible0o

New member
אני רק רוצה להגיד

שאני ממש שמחה לראות את לורה ספנסר במפץ ואני קצת מקווה שמערכת היחיד בינה לבין ראג'ג' תעבוד רק כי אני רוצה שהיא תמשיך לשחק ולהצליח.

אוף. מה יהיה עם אשלי קלמנטס? עכשיו תורה.

o0Invisible0o

New member
אני אוהבת אותה מ- The Lizzie Bennet Diaries

אך היא עשויה להראות מוכרת מכמה פרקים שהשתתפה ב"הוחלפו בלידתן"
היא גם הייתה בכמה סדרות שונות בערוץ יוטיוב Wigs...

o0Invisible0o

New member
מחר יש מד מן!!

היי, משהו טלוויזיוני שאני לא אדישה לחלוטין כלפיו. יאיי!!

אני לא מאמינה שעונה אחרונה.

[למרות שלא באמת כי זה רק חלק א' ואז יש מליון זמן הפסקה וחלק ב' של העונה ישודר בלהבלהבלה]

Kill Bernard

New member
וגם ככה כל חיינו עוברים בין עונות של זה,

העובדה שזו עונה אחרונה לא הולכת לשנות את ההרגשה בכלום.
אני מקווה שהם יעשו סיום מרשים שכן ישנה משהו, לפחות. כלומר, עוד 20 שנה כשזה באמת יגיע.
אניווי - וואו כן, מד מן יאי

o0Invisible0o

New member
טוב.

אני ממש אוהבת את הדו-חופיות של כל העלילות והדמויות, שכחתי כמה הם התפצלו בסוף העונה הקודמת וממש אהבתי את המעבר של דון בין שני החופים, התיאום הספק מכוון ספק לא מכוון מול הטיסה של טד, המרחק בינו לבין מייגן שרק הולך וגדל ופיט. פיט גרם לי לצחוק בקול בשנייה שהוא הופיע על המסך. ואוו. לקח את אל.איי עד הסוף. קורע.

ג'ואן מלכה, כ"כ. ממש הצטמררתי בשבילה כשהיא חשבה שההוא מתחיל איתה אבל הוא בעצם רצה את הידע שיש לה. מסכנה, היא כ"כ רגילה לספק טובות הנאה בלי בחירה בכלל. ואיך כולם זילזלו בידע שלה.

אגב, הליהוק של טראוויס מקוגר טאון כ"כ קשה לי!! הוא כזה טראוויסי והוא לא הצליח להתנתק מהדמות שלו בכלל לטעמי, אבל אני כן אוהבת את הרעיון של הילדון שיצא מהלימודים וכמובן חושב שיש לו יותר כוח מג'ואן ובסוף היא מסובבת אותו, אני מקווה שהוא נשאר לעוד כמה פרקים.

הליהוק של נב קמפבל לעומת זאת יותר מצא חן בעיני והיא כן עבדה בתור הדמות הזו, המסתורית מהמטוס עם הבעל שמת מצמא... שדון דוחה אותה. אני מקווה שהיא נשארת למרות שאני לא מבינה עדיין תחת אילו נסיבות היא יכולה לחזור.

פגי יקירתי, אוף.
רציתי לבכות. הפתיחה עם המונולוג של פרדי הייתה כ"כ מעולה!! מבט ישר למצלמה!! [שלא יגידו שלי שוולוגים לא משפיעים...סתם, אף אחד לא אומר שלא] ופגי שלא מצליחה שלא להעליב אותו בהפתעתה מכמה שזה היה מוצלח.
בכל מקרה, לו הזה [ככה קוראים לו? דון החדש..] רציתי לתת לו אגרוף כמובן ופגי בנחישות שלה ועם חיוך מנסה להלחם ולעמוד על שלה וקולטת די מהר איך ההצעה של פרדי הייתה הכי טובה אבל נשארת עומדת לבדה, ליטרלי.
אגב, לחלוטין פספסתי שזה יהיה דון, כאילו, שפרדי עובד בשביל דון...לא יודעת איך פספסתי את זה אבל הייתי צריכה את הסצינה בסוף בשביל להגיד "אהההההה...עכשיו הכל הגיוני".

בכל מקרה- פגי, היה ממש עצוב כשטד הגיע והיא לא ידעה מה לעשות עם עצמה אז היא קראה לסטן בנואשות והיה ממש נורא כשהיא התחננה מהדוד? ווטאבר..מהגבר שהיה בדירה שלה שישאר לילה ו..היה עצוב. בגדול.

ופרט בונוס- מי זיהה את המתווכת מאל.איי? הייתי צריכה לקרוא ולגלות שאני מכירה אותה, בצפייה בפרק סתם חשבתי לעצמי "איפה הם מצאו מישהי שנראית כ"כ כמו בובת ברבי וליהקו אותה?"

בכל מקרה, זו כפילת ורוניקה מארס, AKA החברה של לוגן מהעונה השנייה- האנה. אם אתן רואות Once אז תזהו אותה גם בתור סינדרלה.

limors2

Well-known member
משחקי הכס

כמה שחיכיתי בחרדה לחתונה האדומה, ככה חיכיתי בהתרגשות לחתונה הזו
הסוף שלו היה כ"כ הולם, נחנק כמו הפלוץ הקטן שהוא

dans girl

New member
|
'נחנק כמו הפלוץ הקטן שהוא' זו ההגדרה הטובה ביותר של הסצנה ששמעתי

הייתי בשיא ההלם בסוף הפרק

אם כי כבר ראיתי תיאוריות\ספוילרים לגבי מי ומה וכאלה.

LemonLimeLilach

New member
אני לא האמנתי שזה באמת קורה!

יש כל כך הרבה תיאוריות... טיווין, סאנסה, סבתא של מרג'רי, מרג'רי עצמה, אוברין. כל כך הרבה אנשים ששונאים את השמוק הקטן!!!!!!!

Rachel47

New member

עד סוף הסצינה לא האמנתי שזה באמת קרה

וכן מיליון תיאוריות רצות לי בראש...טירוף!

o0Invisible0o

New member
האנטומיה

הסוף הזה היה מושלם. אם רק אוון היה בא הייתי מתבאסת ברמות, אם רק מר' הייתה באה זה היה לא אמין, שניהם זה שילוב מנצח.

קאלי ואריזונה היו משעשעות.
אני מתחילה ממש לחבב את ג'ו מאז שהיא התחילה לתעל את האלימות שלה לרפואה.

הילדים החולים קצת מתישים-מבאסים אותי, זה מבאס יותר מכל עלילת חולה אחר כי ילדים וזה מבאס במיוחד כי זה נמשך כ"כ הרבה זמן כבר.

לא זוכרת מה עוד היה חשוב בפרק. אה, אפריל ואייברי..כאילו, באסה שהם נפרדו כי הייתי ממש בעדם אבל זה היה הגיוני ואמין והדבר הנכון אחרי שהם התחתנו בלי להיות ביחד בכלל והריב סביב אמונה היה מעולה.

בסה"כ היה לי נחמד עם הרבה הפרעות מצד האחיינית.

LemonLimeLilach

New member

אפריל ואייברי כאלה מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני שונאת עלילות כאלה, מה הבעיה שלכם הייתה לדבר לפני? או כאילו... לחשוב שנייה? אתם ידעתם את כל הדברים האלה כבר מהזמן שהייתם ביחד לפני. בעע. יש לי תחושה שהם יחזרו ויעשו ילדים ואז זה שוב יחזור.

בכלל לא שמתי לב שאוון שם כל כך שמחתי שמרדית' באה

o0Invisible0o

New member

הקטע עם אייבי ואפריל הוא לא כזה פשוט, כי..הם לא באמת היו ביחד, לא? היא רק שכבה איתו והתחרטה על זה ואז עשתה את זה עוד כמה פעמים.
והקטע עם החתונה היה מפגר אבל כאילו, היא לא יותר מדי חכמה בקטעים האלה אפריל..היא עמדה להתחתן עם הפרמדיק בלי שהם גרו ביחד ובלי שהם שכבו..ובלי שהם אפילו יצאו כזה ברצינות ואז אייברי הגיע והתוודה על אהבתו אז כמובן שהיא לא הייתה יכולה סתם להתחיל לצאת איתו, אחרי שהיא ברחה מהחתונה של עצמה בשבילו. זה מפגר אבל אני מבינה את ההגיון הפנימי שלה.

אני גם חושבת שהם יחזרו והבעיה תחזור אבל עדיין תהיה סדרה כשיהיו להם ילדים? מחשבה מפחידה.
בכל מקרה, אני לא יודעת מה את כזה מתעצבנת, הם לא כאלה שונים מאוון וכריסטינה במהות, שניהם גם יודעים על ההבדל הבסיסי שלהם בגישה לילדים ועדיין כל הזמן חוזרים להיות ביחד...יש בזה משהו ריאליסטי, אנחנו אנשים ואנחנו פועלים על רגשות מעורבים ברציונל, אז..כן, כל הזמן לחזור למערכת יחסים שמרגישה כ"כ נכונה למרות ההבדל החשוב והמהותי הזה? עצוב, מפגר, מיותר..אך עדיין אמיתי.

LemonLimeLilach

New member

כל הקטע של אפריל ואייברי וזה שהם לא היו ביחד זה שהם שכבו והיא התחרפנה מהעניין שהיא שברה את הדת שלה של להיות בתולה עד החתונה. זה היה אמור להגיד להם מספיק בנוגע לכמה הם לא מתאימים בנושא דת לפחות במיוחד כשאייברי חשב אז שהיא מטורפת. אין באפריל הגיון, מה היא חשבה שיקרה בדיוק, שפתאום הוא יחשוב שדת זה דבר מושלם?

וההבדל בינם לבין כריסטינה ואוון זה שכריסטינה הדמות האהובה עליי בסדרה ולעומת זאת אפריל ואייברי סתם מעצבנים שהצטרפו אחרי 7000 עונות ולא אכפת לי מהם. חוץ מזה שיש לו עיניים יפות אז אני מאשרת לו להישאר.

o0Invisible0o

New member

הרגת אותי.
אני תוהה אם היו לו עיניים חומות רגילות אם הוא עדיין היה מהמם בעיני.
כנראה שכן.

למעלה