טוב.
אני ממש אוהבת את הדו-חופיות של כל העלילות והדמויות, שכחתי כמה הם התפצלו בסוף העונה הקודמת וממש אהבתי את המעבר של דון בין שני החופים, התיאום הספק מכוון ספק לא מכוון מול הטיסה של טד, המרחק בינו לבין מייגן שרק הולך וגדל ופיט. פיט גרם לי לצחוק בקול בשנייה שהוא הופיע על המסך. ואוו. לקח את אל.איי עד הסוף. קורע.
ג'ואן מלכה, כ"כ. ממש הצטמררתי בשבילה כשהיא חשבה שההוא מתחיל איתה אבל הוא בעצם רצה את הידע שיש לה. מסכנה, היא כ"כ רגילה לספק טובות הנאה בלי בחירה בכלל. ואיך כולם זילזלו בידע שלה.
אגב, הליהוק של טראוויס מקוגר טאון כ"כ קשה לי!! הוא כזה טראוויסי והוא לא הצליח להתנתק מהדמות שלו בכלל לטעמי, אבל אני כן אוהבת את הרעיון של הילדון שיצא מהלימודים וכמובן חושב שיש לו יותר כוח מג'ואן ובסוף היא מסובבת אותו, אני מקווה שהוא נשאר לעוד כמה פרקים.
הליהוק של נב קמפבל לעומת זאת יותר מצא חן בעיני והיא כן עבדה בתור הדמות הזו, המסתורית מהמטוס עם הבעל שמת מצמא... שדון דוחה אותה. אני מקווה שהיא נשארת למרות שאני לא מבינה עדיין תחת אילו נסיבות היא יכולה לחזור.
פגי יקירתי, אוף.
רציתי לבכות. הפתיחה עם המונולוג של פרדי הייתה כ"כ מעולה!! מבט ישר למצלמה!! [שלא יגידו שלי שוולוגים לא משפיעים...סתם, אף אחד לא אומר שלא] ופגי שלא מצליחה שלא להעליב אותו בהפתעתה מכמה שזה היה מוצלח.
בכל מקרה, לו הזה [ככה קוראים לו? דון החדש..] רציתי לתת לו אגרוף כמובן ופגי בנחישות שלה ועם חיוך מנסה להלחם ולעמוד על שלה וקולטת די מהר איך ההצעה של פרדי הייתה הכי טובה אבל נשארת עומדת לבדה, ליטרלי.
אגב, לחלוטין פספסתי שזה יהיה דון, כאילו, שפרדי עובד בשביל דון...לא יודעת איך פספסתי את זה אבל הייתי צריכה את הסצינה בסוף בשביל להגיד "אהההההה...עכשיו הכל הגיוני".
בכל מקרה- פגי, היה ממש עצוב כשטד הגיע והיא לא ידעה מה לעשות עם עצמה אז היא קראה לסטן בנואשות והיה ממש נורא כשהיא התחננה מהדוד? ווטאבר..מהגבר שהיה בדירה שלה שישאר לילה ו..היה עצוב. בגדול.
ופרט בונוס- מי זיהה את המתווכת מאל.איי? הייתי צריכה לקרוא ולגלות שאני מכירה אותה, בצפייה בפרק סתם חשבתי לעצמי "איפה הם מצאו מישהי שנראית כ"כ כמו בובת ברבי וליהקו אותה?"
בכל מקרה, זו כפילת ורוניקה מארס, AKA החברה של לוגן מהעונה השנייה- האנה. אם אתן רואות Once אז תזהו אותה גם בתור סינדרלה.