סדרות סופ"ש!

LemonLimeLilach

New member
התייעצות

יש לי בויאודי כמה סדרות חינם שבא לי לראות... אנא עזרתכם במה להתחיל
עד עצם היום הזה- 2 העונות הראשונות, עד סוף נובמבר. בגלל המגבלת תאריכים כנראה שאני אתחיל שם...
בלי תאריך בינתיים:
אימפריית הפשע
המתים המהלכים
הגשר (המקורי הדני)
או אם יש לכם יס אתם מוזמנים להמליץ לי על משהו אחר שיש שלא חשבתי עליו עדיין!

היחיד שאני רואה מפה זה 'עד עצם'
לא הייתי ממהר להמליץ באופן רגיל, אבל ממה שציינת... זו האפשרות היחידה מבחינתי

קראתי דברים ממש טובים על 'הגשר'

אבל לא ראיתי אף אחד אז אין לי מושג.
לגבי 'עד עצם היום הזה' - תעדכני אותי אם העונה השניה שווה את זה. שאוסיף לרשימת הצפייה הלא באמת קיימת שלי.

o0Invisible0o

New member
אמ.

אני ראיתי את עד עצם והפסקתי, לא הייתי ממליצה.
אבל נראה לי שיש לך יותר סיבולת ממני לשטויות אז כנראה תהני.
&nbsp
אימפריית הפשע מה זה לא מעניין אותי והרבה שראו את הפסאדו איכות הזו לא נהנו במיוחד.
המתים המהלכים בביקורות מעורבות, מסקרן אותי וכנראה יום אחד אראה...אבל כאילו זומבים. זהו בערך.
הגשר אמור להיות מעולה, שמעתי רק דברים טובים מכל האנשים כולם, אז הייתי מתחילה מזה.
&nbsp
יש לי יס אבל אין לי ויאודי...אז אין לי מושג מה הן הסדרות הנוספות שיש.

LemonLimeLilach

New member
כנראה שתוך שבוע אני אסיים וואנס

עלק סוף נובמבר.. פחח
ואז אני אעשה הגשר כי היא קצרה יותר. נראה לי מוזר לראות סדרה בשפה כל כך מרוחקת...

פרנטהוד

שני דברים שממש חשוב לי להגיד:
&nbsp
1. איזה מזל שיש את דרו
.
2. ג'ואל

&nbsp
ו
ליהוק להמשך העונה:
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ג'ייסון ריטר צייץ שמארק חוזר בפרק 9
. אני רק מקווה שזה לא בשביל לחזור להיות עם שרה.

LemonLimeLilach

New member
אוי נו

חלאס איתו... נמאס מכל הזיגזגים והרומנים של שרה. תעיפו אותה.
&nbsp
באמת טוב שדרו סוף סוף שם לאמבר קצת שכל בקודקוד. והיא יכולה כבר להפסיק לבכות? היא 24/7 דומעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן,

אני אוהבת אותו ממש אבל הם כל כך מיצו את הדמות שלו שזה נהיה מביך
.
&nbsp
ואמבר כולה הורמונלית, יש לה תירוץ

יומני הערפד

אני לא מאמין שכולם זרמו עם זה שאלנה תמחק את דיימון
אין בזה הגיון.

קרוליין... לא יודע
סטפן איבד את אח שלו, והיא איכשהו הקורבן? הגזימה קצת.
ואנזו?!
מה נסגר איתו! וקרוליין שתומכת בזה...

אז שוב יש מישהו מסתורי ממשפחות המייסדים שתוכניתו היא להרוג ערפדים? זה נשמע לי מוכר...

LemonLimeLilach

New member

כבר התבלבלתי מהמייסדים... הוא ממשפחה שהייתה כבר?! אף פעם לא היה פל? אמא של אלנה הייתה פל? אני כבר לא זוכרת כלום

&nbsp
דווקא אני תומכת בזה שאלנה תמחק אותו. חוץ מזה שאחרי שהוא ובוני יצליחו לחזור יהיה מזה דרמה אינסופית... כנראה הולכים לעבר דלנה עד הסוף. זה יכול להיות מעניין עלילתית אם איאן יפסיק את הדבר הזה עם העיניים ואלנה לא תבכה הרבה!

o0Invisible0o

New member
סקנדל 211

הבנתי את הבעיה שלי עם הסדרה.
הפלאשבקים. אני לא אוהבת את הפלאשבקים. כאילו, בתיאוריה הם כל הזמן משנים את הפרספקטיבה, מרחיבים את התמונה ומסבכים את הסיפור שזה אחלה ומבורך והכל אבל..ככל שהעלילה מתקדמת זה לא באמת קורה, התמונה הגדולה זורמת לכיוון אוליס הוא השטן, הוא גרר את כולנו אל הרוע והמושחתות, אנחנו היינו חייבים לעשות את זה, למועמד לנשיאות הקדוש והמבורך שלנו, לא הייתה לנו ברירה.
אני לא אוהבת את זה, במיוחד כי נקודת המוצא של הסדרה הייתה שהנשיא רחוק מלהיות מושלם, הוא מלא פגמים והאתיקה שלו ממש לא בשמיים. עכשיו עם הפלאשבקים הוא מינימום סופרמן מבחינת מוסריות (הסטייה היחידה הייתה כשהוא התנפל במעלית על אוליביה וגם אז הייתה לו "הקלה" כי הוא שיכור..).
הסדרה התחילה כשלכולם יש מניע, לכולם יש סיבה, לכולם יש פגם ולכולם יש תמונה כוללת שאנחנו לא רואים אבל היא ממש מתרחקת מזה ואני לא מבינה למה ואני מתוסכלת.
כן, סבבה, אני מבינה למה אוליביה הסכימה לזייף את ההצבעה אבל הפרק הזה עצבן אותי ממש.
מה שכן, אהבתי שפיץ' חלש ליד אבא שלו ואז אבא שלו נפטר וכל זה. אהבתי שהיא גם צעקה עליו שהוא לא יודע מה הוא רוצה ולכן העם האמריקאי לא יודע מה הוא רוצה. אהבתי את המפגש הראשון של הצוות שלה.
ובפרק הקודם ממש ממש אהבתי שקווין הבינה ממש ממש המון ודורשת לדעת עוד.
אהבתי גם את החבר שלה שהבין את הכל והיא סובבה את זה על- מס' 5: זה סקסיסטי, מס' 4- זאת תיאוריית קונספירציה, מס' 3- זה בלהבלה. זה היה מעולה...למרות שהוא צדק בהכל.
ועכשיו ברור שהוא מציע לה נישואים כשפיץ' מחליט להתגרש...
מעניין לאן זה יתפתח אבל באמשלהם שיפסיקו עם הפלאשבקים, ההווה, הצוות, המשפטים והלקוחות כל זה הרבה יותר מעניין מעלילת אוליביה-פיץ', הרומן ואיך זה הורס לשניהם את החיים. הותשתי.
&nbsp
יאללה פרק 12 ברעלללללל!

o0Invisible0o

New member
טוב, בסדר.
212

טעיתי.
הוליס לא הזמין את ההתנקשות בנשיא (אבל טעיתי רק כי אוליביה טעתה!
).
הפרק היה כמעט מושלם, כשהיא הייתה מרותקת למיטה, הפכה ללקוחה והצוות שלה התחיל לחשוף סודות- הכל היה מושלם אבל אז שברו את זה, האק הלך אליה לבד, היא הגיעה למשרד ונגמרו הסודות.
ממש חיכיתי לרגע שאבי תגלה מה הבחור (למה אני לא זוכרת את שמו??) וליב עשו לה, איך הרסו לה את מערכת היחסים עם דיוויד רוזן.

&nbsp
לפי זה שהפרק נגמר כשצ'ארלי נכנס למעלית עם הוליס אני מנחשת שהאק יעצור את זה בזמן, אז פחות מרגש.
אבל מי ניסה להתנקש בנשיא? מה הסיכוי שהוא יזמין את אותה רוצחת שכירה? ולמה לכל בכיר בבית הלבן יש רוצח שכיר בצד? כאילו, אפילו לאוליביה יש את האק..

&nbsp
כל זה ועוד, בפרקים הבאים...
&nbsp

o0Invisible0o

New member
213

נמס לי המוח.
אני צריכה להפסיק לראות כ"כ הרבה פרקים רצוף.

קורים יותר מדי דברים ואני לא עומדת בזה בכלל.
&nbsp
הקטע עם הנשיא ואוליביה היה צפוי. כלומר, היא תדחה את מה שמו והוא יבטל את הגירושים.
עם זאת, אני שמחה שהוא רצח את ורנה, ככה הוא לא נקי וטוב ומושלם, הם ממש הקשיבו לתלונות שלי מלפני שני פרקים..פתאום הוליס בכלל לא מעניין. ורנה הזמינה את הרצח של הנשיא והנשיא רצח אותה במו ידיו, פואטי.
אני שמחה שהוא החליט לדבוק באומללות לצד אשתו מילי, כי יותר מעניין ככה רק למען השם תפסיקו עם אוליביה, מיציתי ממש [אני יודעת שלא יפסיקו...כי אז אין סדרה אבל #%@^$#!].
בכל מקרה, הוא קצת מעצבן אותי כי הוא אמר שמילי תמיד אומרת לו את האמת, האמת של אוליביה היא אחרת אבל גם היא תמיד אמרה לו את האמת. שתיהן שיקרו בדיוק סביב אותו הנושא- ההצבעה. אבל בגלל שלאוליביה יש חזות חיובית, היא מאמינה והיא אומרת לו מה שהוא רוצה לשמוע ומה שיעזור לו ואילו מילי מההתחלה שיחקה מלוכלך אז הוא ממש הרבה פחות מופתע ממנה, ואילו מצד ליב הוא מרגיש בגידה. אז אני מבינה, אבל הניסוח הזה שלו ממש צרם לי.
בכל מקרה, זה יותר העניין שהוא החליט שהנשיאות יותר חשובה לו מהאישה, לדעתי.
&nbsp
הסצינה שסיירוס מתלבט עם לרצוח את בעלו הרסה לי את החיים. לא חשבתי שהוא יעשה את זה אבל כשהוא שכר את צ'ארלי שוב הייתי בטוחה שהוא מוריד את רוזן! למרות שזה צפוי מדי, אה? כאילו, מסוכן לרצוח את האיש שיוצא נגד הנשיאות כי..ברור שרצח..אבל כמו שבעלו לא היה מסוגל לשקר בשבילו הוא לא היה מסוגל לרצוח בשבילו. זה היה יפה! הסצינה שהם לא האמינו שהשני לא מחביא מכשיר הקלטה והתפשטו הייתה מופתית.
&nbsp
אבי ורוזן, זה היה נורא. בכל מקרה הם לא היו יכולים להיות ביחד, גם היא לא הייתה גונבת את כרטיס הזכרון כי אי אפשר עם הקונפליקט הזה- הוא או ליב או שניהם לא היו מצליחים לבטוח באבי...
ואחרי הסצינה הזו חשבתי לעצמי "אם אבי מקריבה את חייה האישיים ליב ופיץ' אף פעם לא יכולים להיות ביחד!!" אבל זה גם קצת הפרמיס של הסדרה אז נראה לי שאנחנו בסדר (למרות שאני תוהה מה קורה עוד שני פרקים שהדאיג את רייצ'!).
&nbsp
היו לי עוד מ-ל-א דברים להגיד אבל המוח שלי נמס. אז..עוד פרק?

&nbsp
נ.ב-
כן, נחמד לי לדבר לעצמי.

די נו, רייצ' תקרא אותי כשהיא תחזור..אני מקווה.

Rachel47

New member
איזה

כיף
שאת
רואה!
&nbsp
הרבה מאוד מהדברים שכתבת זה דברים שחשבתי שראיתי
אני כן אוהבת את ליב ופיץ' יחד האמת..אני מבינה את מלי אבל לא מאוד מתחברת אליה
אני מצליחה יותר להתחבר לליב (אבל זה הגיוני לא? ככה הסדרה כתובה)
&nbsp
הסצינות של סיירוס ובעלו בפרק הזה היו מושלמות ושוברות וממש הוציאו מהשחקנים דברים מדהימים
אני מתה עליהם כזוג ומתה על הקונפליקט של עיתונאי ופוליטיקאי והם מייצרים לנו סיטואציות נהדרות
זה היה הקטע שהוא אומר לו שהוא היה יכול להיות נשיא נהדר אבל הוא יותר מידי אוהב לשכב עם גברים? כיזה הצחיק אותי וריגש אותי והעציב אותי ועוד מלא רגשות ופילז

שלא תטעי אני לא מתה על סיירוס..אבל אני חושבת שכדמות הוא ממש מעניין...
&nbsp
אהה ואני מתה על רוזן! אני שמחה שהוא לא מת

ואבי
שברה אותי הפרידה שלהם

o0Invisible0o

New member
על הכל.

חוץ מהקטע שאת אוהבת את ליב ופיץ' ביחד אבל תכף אחפור לך על זה.

o0Invisible0o

New member
214+ניחוש.

ליב בהריון.
זה הניחוש שלי לפרק 15.
אני יודעת שיש game changer מרייצ'.
אני יודעת שההריון במציאות של השחקנית נכתב לתוך הסדרה.
אני יודעת שהם שכבו עכשיו, בלי שום כוונה לזוגיות סביב אירוע הטבילה של התינוקת.
אני יודעת שהיא שחתה (מים, לידה, כל הסימבוליזם) בזמן שהיו פלאשבקים לסצינת הסקס.
זה קלאסי שהיא תגלה שהיא בהריון בפרק הבא, במיוחד כשהיא עכשיו מתחילה לצאת עם סקוט פולי.
ובנימה זו- סקוט פולי!!!!!!!! יאיי!!! נואל לנצח!
.
נחמד לי ששונדה מחזירה אותו לכל הסדרות שלה!
פחות כיף לי שהוא עוקב בפאנטיות אחרי ליב בדירתה.
&nbsp
שמחה שקצת התרחקנו מעלילת הדיפייאנס המשמימה לכיוון חדש והרבה יותר מרתק, הרצח של הבחורה בדירה של רוזן.
כולי תקווה ואופטימיות שרוזן וליב יעשו שולם באמת מתישהו בפרקים הבאים ואולי לו ולאבי תהיה תקווה מחודשת (כן, אני אופטימית חסרת תקנה).
&nbsp
שמחה שבאמצע העונה שברנו את קשת העלילה העונתית ופתחנו חדשה, כי ריבוי הפרקים הזה לא עושה טוב לסדרה בעיני, מעדיפה עונות קצרות ואני חושבת שהן ממש ממש מוכיחות את עצמן בכבלים.
&nbsp
לא מבינה את דילוג הזמן הזה, הפריע לי.
&nbsp
אני כ"כ שונאת את הנשיא שזה מעייף אותי.
&nbsp
אה ואין לי עדיין תיאוריות איך ג'ק [? סקוט פולי הוא ג'ק?] ועלילתו ישתלבו עם הבחורה שנרצחה, החפרפרת בבית הלבן, דיוויד רוזן ודיפייאנס..יהיה מעניין וכולי תקווה שלא מופרך מדי!

למעלה