213
נמס לי המוח.
אני צריכה להפסיק לראות כ"כ הרבה פרקים רצוף.
קורים יותר מדי דברים ואני לא עומדת בזה בכלל.

הקטע עם הנשיא ואוליביה היה צפוי. כלומר, היא תדחה את מה שמו והוא יבטל את הגירושים.
עם זאת, אני שמחה שהוא רצח את ורנה, ככה הוא לא נקי וטוב ומושלם, הם ממש הקשיבו לתלונות שלי מלפני שני פרקים..פתאום הוליס בכלל לא מעניין. ורנה הזמינה את הרצח של הנשיא והנשיא רצח אותה במו ידיו, פואטי.
אני שמחה שהוא החליט לדבוק באומללות לצד אשתו מילי, כי יותר מעניין ככה רק למען השם תפסיקו עם אוליביה, מיציתי ממש [אני יודעת שלא יפסיקו...כי אז אין סדרה אבל #%@^$#!].
בכל מקרה, הוא קצת מעצבן אותי כי הוא אמר שמילי תמיד אומרת לו את האמת, האמת של אוליביה היא אחרת אבל גם היא תמיד אמרה לו את האמת. שתיהן שיקרו בדיוק סביב אותו הנושא- ההצבעה. אבל בגלל שלאוליביה יש חזות חיובית, היא מאמינה והיא אומרת לו מה שהוא רוצה לשמוע ומה שיעזור לו ואילו מילי מההתחלה שיחקה מלוכלך אז הוא ממש הרבה פחות מופתע ממנה, ואילו מצד ליב הוא מרגיש בגידה. אז אני מבינה, אבל הניסוח הזה שלו ממש צרם לי.
בכל מקרה, זה יותר העניין שהוא החליט שהנשיאות יותר חשובה לו מהאישה, לדעתי.

הסצינה שסיירוס מתלבט עם לרצוח את בעלו הרסה לי את החיים. לא חשבתי שהוא יעשה את זה אבל כשהוא שכר את צ'ארלי שוב הייתי בטוחה שהוא מוריד את רוזן! למרות שזה צפוי מדי, אה? כאילו, מסוכן לרצוח את האיש שיוצא נגד הנשיאות כי..ברור שרצח..אבל כמו שבעלו לא היה מסוגל לשקר בשבילו הוא לא היה מסוגל לרצוח בשבילו. זה היה יפה! הסצינה שהם לא האמינו שהשני לא מחביא מכשיר הקלטה והתפשטו הייתה מופתית.

אבי ורוזן, זה היה נורא. בכל מקרה הם לא היו יכולים להיות ביחד, גם היא לא הייתה גונבת את כרטיס הזכרון כי אי אפשר עם הקונפליקט הזה- הוא או ליב או שניהם לא היו מצליחים לבטוח באבי...
ואחרי הסצינה הזו חשבתי לעצמי "אם אבי מקריבה את חייה האישיים ליב ופיץ' אף פעם לא יכולים להיות ביחד!!" אבל זה גם קצת הפרמיס של הסדרה אז נראה לי שאנחנו בסדר (למרות שאני תוהה מה קורה עוד שני פרקים שהדאיג את רייצ'!).

היו לי עוד מ-ל-א דברים להגיד אבל המוח שלי נמס. אז..עוד פרק?

נ.ב-
כן, נחמד לי לדבר לעצמי.
די נו, רייצ' תקרא אותי כשהיא תחזור..אני מקווה.