סדרות סדרות סדרות!

LemonLimeLilach

New member
סדרות סדרות סדרות!

תראו סדרות יא קקות

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

בלי ג'וליה וג'ואל

&nbsp
נראה לי שמרוב שהם לא יודעים מה לעשות עם לורן גרהאם/שרה, הפכו אותה הפרק ללורליי גילמור... נוט לכולם: אמבר לעולם לא תהיה רורי!!!

&nbsp
אמיתי קרוסבי ואדם הסתירו מקריסטינה וג'זמין שהם על סף קריסה כלכלית? אין לי מילים... חבורה של מפגרים.

מייאפיסודס איכזב אותי

הוא השמיט לגמרי את יומני הערפד שהיום, וכמעט פיספסתי את זה.

אני מרגיש כאילו אני לא יכול לבטוח בכלום יותר.

כןןן
פתאום קלטתי שיצא תרגום לפרק חדש. לא שמתי לב לבעיות אחרות, אבל נקווה שמישהו יתעשת שם ויתקן את זה
חיי תלויים בזה!

o0Invisible0o

New member
סקנדל 406

אני מבולבלת, ממש קשה לי עם הפרק לשבוע לזכור דברים.
&nbsp
מה למען השם הדמות של פורשיה די רוסי עושה?!?! מה המטרה שלה? למה היא מחבלת לנשיא את החיים אם היא אמורה לדאוג לרפובליקה? הוא נוקט עמדה דמוקרטית מדי ובזה היא מנסה לחבל? למה דרך המאהב של סיירוס? מה הייתה המטרה שלו לפני שהוא העביר סודות??
ולא הצלחתי להבין אם הוא התחיל להעביר סודות כי כסף או כי הוא מתחיל להקשר לסיירוס או גם וגם. מצא חן בעיניו חשבון הבנק הפרטי שלו? וכן, למה לעזאזל סיירוס נותן לו חשבון בנק? מה נהיה? כי כאילו הוא שוכר אותו כל פעם? עדיין, הגזמה.
&nbsp
אבי והנשיא.
אוף זה היה מעולה אבל החרא הזה חזר לקרוא לה גבי וסיירוס נשאר עם רד..
מעצבנים.
ואוו והסצינה שהוא אומר לליב
So, Abby's kind of a bitch
וליב עונה
Don't say that! The words used to describe women! If she was a man you'd say she was formidable, or bold, or right.
חה. חזרתי לסצינה בשביל לראות את הקסם הזה שוב ולצטט במדויק..

&nbsp
מלי ואשת הנשיא שמת (ביטסי?) היו מעולות, רציתי לבכות מרוב צחוק! וחשבתי שמלי מתכננת לשדך בין ליב ופיץ' שוב (כאילו שצריך..) בשביל להסיח את דעתו ולעשות את שלה אבל..אצלה הסיטואציה הרבה יותר בעייתית כי ליב היא לא "סתם פקידה" והיא מאתגרת אותו וגורמת לו לפעול ולחשוב על עבודתו כנשיא, אז מלי צריכה להשיג את כס הכבוד שלה בדרך אחרת...

&nbsp
רייצ' כל הסצינה של הסיוט חלום בהתחלה חשבתי על מה שדיברנו עליו, כי הכל היה ממש בצורה בוטה סביב סקס עם שניהם..

אגב לא עניתי לך על זה בהודעה אבל הם מנסים להתחרות עם הכבלים בקטע הזה למרות המגבלות המטורפות שיש להם על סצינות סקס והם עושים בקטע הזה עבודה לא רעה בכלל. האם זה נחוץ? לא מבחינתי אבל כנראה שיש קהל שמבחינתו זה כן נחוץ או שיש להם סיבה להאמין שזה כן נחוץ.
&nbsp
מה עוד? אה כן, אני מבולבלת 2. מי אחרי ליב? מי היו האנשים האלה שרצחו את הילדה שבלעה את המפתח? לגמרי שכחתי כבר מה היה הסיפור הזה והוא קצת מתגלגל להיות הסיפור העונתי אז אם בא לך להזכיר לי זה יהיה נפלא!

&nbsp
ואיילת לא זוכרת כלום מס' מליון- אמא שלה נרצחה? למה שכחתי את זה? מתי זה קרה? ויאיי!
עכשיו אפשר רק להרוג גם את אבא שלה ולהפטר מכל הטיפשות הזו?

&nbsp
האק והבן שלו משחקים משחקי מחשב היה חמוד ממש!! אההה!!

&nbsp
העלילה עם המתנקש הייתה מטופשת להפליא.
לא אהבתי בכלל.
&nbsp
&nbsp

Rachel47

New member
רגע ואו בואי נעשה סדר לאט לאט

1- אין לי מושג מה העניין עם פורשיה דה רוסי (אבל שתישאר לתמיד!!!!!!) או עם הזונה ממין זכר..באמת אין לי הסבר לעניין..לא הבנתי מה עומד מאחורי זה ומה התפקיד שלה או שלו...היא אחראית על משהו במפלגה...משהו כזה...
&nbsp
2- הייתה ילדה אההה זאתי הבת של חברה שלה...שנרצחה...ואז הגיעו לזה שעובד אצל אבא שלה..והוא רצח את הילדה עם המפתח..נכון?
למה הם אחרי אוליביה לא הגענו לזה למעשה..בטח פרק הבא
&nbsp
3- אמא שלה לא נרצחה...הם הרי חשבו שהיא עשתה את זה ואז אבא שלה אמר לנשיא "זה טופל" וככה הוא אמר לכולם כולל לאוליביה..בפועל ראינו אותו סוגר אותה ב"חור"
אבל כן כולם מאמינים שהיא מתה על פי פקודת הנשיא בידי אבא שלה..
מה שגם אומר שסורי..זה לגמרי לא נגמר

&nbsp
אמממ
זה היה פרק די סבבה
כל הסצינות סביב הסיפור של משולש האהבה היו מאוד טעונות וממש מהנות
&nbsp
לגבי סצינת החלום
כשכתבתי לך שהם מאוד בוטים...התכוונתי לדברים שהיו הרבה יותר בוטים בעיניי מהחלום המרומז הזה
דווקא לדעתי הסצינה הזאת הייתה די בסדר ואפילו בטעם טוב, היא הייתה ערוכה יפה ממש והיא הבהירה את העניין שהיא די קורעה ביניהם אבל בצורה מאוד שווה
כשאני אומרת שהסדרה בוטה אני מתכוונת לדברים שלא נוח לי איתם דווקא כי הם מאוד שונים ממה שקורה בכבלים...באמת שבכבלים יש מלא עירום וזה די ממצה את זה...כאן (כמו שאמרת בגלל שהם לא יכולים) יש רמיזות שהם כל כך...נכנסות לפינות הרבה יותר אפלות בעניין..שאיתם עדיין מוזר לי להתמודד...קשה לי להסביר את זה ממש

מה שכן..את צודקת..הם עושים עבודה מאוד לא רעה בלהעביר מתח מיני בלי להראות מה שאסור..
אולי זה לא נחוץ מאוד אבל בתכלס זה לא לא רצוי..אני נהנית מהעניין הזה..
&nbsp
&nbsp
אהה והקטע שהיא צעקה עליו שהוא אמר ביץ' היה משוגע ומתתי על זה וישר חשבתי מה את תגידי על זה

הקטעים עם האק והמשחק מחשב היו מושלמים ואז כשהראו את חאבי

&nbsp
מהמם
&nbsp

o0Invisible0o

New member
אוףףף..

ממש קיוויתי שהאמא מתה.
זהו, אני זוכרת שהוא שם אותה בחור, אבל הם הצליחו לבלבל אותי עם זה.
&nbsp
לגבי פורשיה- טוב, כל עוד אני לא לבד אז בסדר. כן, גם אני הבנתי משהו במפלגה אבל זה הכי לא ברור! חח את יודעת שבקריאת תסריט הראשונה שלה שכחו לה להגיד את השם של הדמות שלה והיא ישבה עם כל הקאסט והבמאי וכולם סביב השולחן בפאניקה, לא יודעת מתי היא אמורה לקרוא!! ואז שונדה נזכרה לסמן לה את השם של הדמות שלה..חח

&nbsp
לגבי הילדה- רגע, הייתה ילדה שנרצחה והייתה ילדה עם המפתח. מי זה שרצח את שתי הילדות? מישהו שעובד אצל אבא של אוליביה? או שדיברת על האבא של הילדה הראשונה? (זה מה שקורה כשאני רואה בבינג'. יש סלט במוח.
)
&nbsp
לגבי סצינת החלום- כן אני יודעת, אני זוכרת את הציטוט שהבאת שהיה בוטה (הוא גיף מ-א-ו-ד פופולרי בטמבלר..ונראה לי שהוא אפילו מופיע בכתבה ההיא ששמתי לך של ערוץ אי..
)
&nbsp
טוב, אז אם אמא של ליב עדיין חיה לה בבור אולי היא פשוט תצא משם, תרצח את אבא של ליב כנקמה ותמות מרוב שגעון? זה אידיאלי מבחינתי, כזה לעלילת אמצע עונה או משהו. אני רק רוצה שהם יעלמו לי מהמסך.

&nbsp
&nbsp

Rachel47

New member
אבא של הילדה הראשונה

אני חושבת

&nbsp
מאוד מפתיע שהוא גיף פופולרי!
&nbsp
ואו אני צריכה להשלים באמת את הכתבות האלה!!!

o0Invisible0o

New member
תחפושות!

שחקנים וזה..
http://tvline.com/2014/11/01/tv-star-halloween-costumes-nathan-fillion-jennifer-morrison/
&nbsp
NPH והמשפחה המושלמת שלו נהדרים.
עוד אהבתי: מינג נה, ג'סי טיילר פרגסון, זו שהתחפשה לאליסון מאורפן בלאק..

לא החלטתי אם שונדה ריימס זה נורא או נפלא..
בעקרון הרעיון נפלא אבל זה קצת עצוב שהיא מתחפשת לדמות שהיא כתבה, לא?

אה וגו'ש גאד!!!!!

&nbsp

Rachel47

New member
ראית את התחפושת של אשלי

מליזי?
היא התחפשה לטטיאנה שמשחקת את שרהש התחפשה לאליסון

&nbsp
ואו שונדה...וואט? אני חושבת שזה היה יותר לכיוון הנורא..
אבל הקאסט של סקנדל היה מצחיק

&nbsp
ג'וש גאד היה מושלם

&nbsp

RenanaD

New member
רק לעדכן על "שובר שורות"

הגעתי השבוע לתחילת העונה החמישית! וולטר כבר עולה לי על העצבים והורס הכל.

RenanaD

New member
כן, כולם אומרים את זה

הגעתי לפרק 6. הייתי רואה גם אותו, אבל יש לי עוד מלא דברים להספיק היום

o0Invisible0o

New member
חמודים!

אגב, בלייק לייבלי וריאן ריינולדס בכלל בכלל לא מסתדר לי, זה תמיד מוזר לי אבל שיהנו!

LemonLimeLilach

New member
וואנס סוף עונה 3!

אני לא בטוחה שהבנתי את העניין עם מריאן... כי היא הייתה מתה בטיימליין המקורי. ממחלה, ולא מזה שרג'ינה הוציאה אותה להורג. לא? ראינו אותה שוכבת כזה בעגלה וגוססת כשראינו את רובין לראשונה. אז לא מובן לי העניין.
&nbsp
אני שמחה שחזרנו מהר לסטוריברוק כי לא היה לי בא בכלל עוד פרקים בעבר!
&nbsp
אלסה
אבל שלא תהיה רעה, כן? כי סבלתי מאוד מאיך שהפכו את פיטר פן לרע. ובכלל לא אהבתי את איך שסיימו את העניינים עם אלפבה (ששש זלינה) זה היה קצת אאוט אוף דה בלו.
&nbsp
טוב, מתחילה עונה 4. מי רואה?

Rachel47

New member
אני רואה

רק לגבי מריאן..כן היא הייתה חולה באיזה פלאשבק (שזה היה שחקן אחר של רובין הוד..וגם שחקנית אחרת שלה אני חושבת) אבל ריפאו אותה..היא מתה כי רג'ינה הרגה אותה

&nbsp
אחרי העונה הזו כשגילו את זה היה ראיון עם לאנה (רג'ינה) והיא סיפרה שהכותבים כן סיפרו לה שהיא זאת שהרגה את מריאן אבל הם לא סיפרו לאפחד אחר (הם עושים את זה מלא! הם לא מספרים להם על עלילות מקבילות, למשל כשזלינה הגיעה אפחד לא ידע וצילמו את הסצינה הראשונה שלה בסודיות מוחלטת ולקחו אותה לסט צילומים עם איזה סדין מעליה כדי שאפחד מהצוות לא יראה אישה צבועה בירוק ויבין מה העלילה החדשה...אותו דבר עם פרוזן..כולם גילו את העלילה הזו יחד איתנו בצפיה בפרק
!)
בקיצור הם לא סיפרו לאפחד כולל לשחקן של רובין הוד!!! אז היא סיפרה שכשהיא שיחקה את הסצינות איתו היא אשכרה הסתירה את זה ממנו באופן פעיל וזה נורא חיבר אותה לזה שרג'ינה די מתעלמת מהעבר שלה ומנסה להיות הבחורה הטובה שמגיעה לו (אוי סתמו היא מושלמת וזהו)

למעלה