האאא
מדכא אותי לחשוב שאני חייבת לחכות עכשיו עד אפריל בשביל העונה הבאה, ומדכא אותי שהיא תהיה בתדירות של פרק לשבוע ולא 2-3 ליום... אבל לפחות אז נצפה כולנו יחד
אוקיי, למקרה שלא הבנתם עד עכשיו: אני ממש ממש אוהבת את הסדרה הזאת
השחקנית הראשית גאון. גאון! ואני מאוד מקווה שהיא זכתה/תזכה במשהו על המשחק שלה. כי היא מדהימה, לא משנה איזו מהשיבוטים היא מגלמת.
הרעיון של הסדרה אדיר, אני ממש נהנית ממנו. יש בה כ"כ הרבה אקשן, וקורים כ"כ הרבה דברים שלכאורה לא הייתם מצפים, בטח שלא בקצב כזה... מה יקרה בעונה הבאה? ומה הסיפור של מיסיז S? איזו באסה אם היא היתה מדענית, או שהיא בעצם המוניטור של שרה
רק שלא יתברר שגם האח שלה שתול. הוא כזה הומו בוטה, לא יכלו לעשות אותו יותר מוחצן מזה, אני מתה עליו
איזה קטע שדוני הוא כן המוניטור של אליסון בסוף. היה ברור שזו לא איינזלי, אבל חשבתי שזה יהיה בעלה, צ'אד! זה שכל הזמן רב איתה והתחיל עם אליסון בקטנה. והיא עוד שכבה איתו כדי להתנקם באיינזלי, אז זה רק חיזק לי את החשד... חבל.
הלוואי שארט ישמע כבר את ההסבר המלא של שרה. הוא חביב, בסך הכל, בא לי שהוא יידע מהר.
קירה הזאת היא חתיכת סייקו וסייקיק. וסורי על השטחיות, אבל לא יכלו להביא ילדה יותר יפה?
הלנה יצורה, ברמות. אהבתי את ה-"קונקשן" שהיה לה עם שרה בגלל שהן הופרדו ברחם, והאמת שקיוויתי שבסופו של דבר היא גם תתנרמל בזכותו, אבל חאלס. היא עשתה כ"כ הרבה שטויות, שבאמת הגיע זמנה ללכת. והיא עוד רצחה את אמיליה! האם הפונדקאית שלהן! איזה עצוב היה ששרה אמרה שהיא חלמה עליה כל החיים...
ו... אחרון אחרון חביב... טום
תקשיבו... הוא התחיל בתור חתיכת נעבעך, שלא החזקתי ממנו בשיט ואפילו לא הסתכלתי עליו במיוחד. אבל כשהדמות שלו התפתחה והתעבתה פתאום הסתכלתי עליו אחרת! ואיזה חתיך! תעזו, תעזו להגיד לי שכשהוא לבוש כמו איזה אנדרקאבר אייג'נט הוא לא מזכיר לכם את מייקל ווהן, הזכור לכולנו לטובה!!!
יואו, בפרק שתפסו אותו והוא הזהיר את שרה בטלפון שעלו עליה ושתברח, אבל במקום זה היא באה להציל אותו... היה קטע בסצינה שהוא קשור לכסא, היא מלטפת לו את השיער והוא משעין עליה את הראש. אומג, איזה רומנטי זה היה, אומג
התחנה הבאה: "כתום זה השחור החדש".