סדרות? מישהי רואה משהו?

RenanaD

New member
סיימתי את "אורפאן בלאק"! סיימתי!

האאא

מדכא אותי לחשוב שאני חייבת לחכות עכשיו עד אפריל בשביל העונה הבאה, ומדכא אותי שהיא תהיה בתדירות של פרק לשבוע ולא 2-3 ליום... אבל לפחות אז נצפה כולנו יחד

אוקיי, למקרה שלא הבנתם עד עכשיו: אני ממש ממש אוהבת את הסדרה הזאת

השחקנית הראשית גאון. גאון! ואני מאוד מקווה שהיא זכתה/תזכה במשהו על המשחק שלה. כי היא מדהימה, לא משנה איזו מהשיבוטים היא מגלמת.
הרעיון של הסדרה אדיר, אני ממש נהנית ממנו. יש בה כ"כ הרבה אקשן, וקורים כ"כ הרבה דברים שלכאורה לא הייתם מצפים, בטח שלא בקצב כזה... מה יקרה בעונה הבאה? ומה הסיפור של מיסיז S? איזו באסה אם היא היתה מדענית, או שהיא בעצם המוניטור של שרה

רק שלא יתברר שגם האח שלה שתול. הוא כזה הומו בוטה, לא יכלו לעשות אותו יותר מוחצן מזה, אני מתה עליו

איזה קטע שדוני הוא כן המוניטור של אליסון בסוף. היה ברור שזו לא איינזלי, אבל חשבתי שזה יהיה בעלה, צ'אד! זה שכל הזמן רב איתה והתחיל עם אליסון בקטנה. והיא עוד שכבה איתו כדי להתנקם באיינזלי, אז זה רק חיזק לי את החשד... חבל.
הלוואי שארט ישמע כבר את ההסבר המלא של שרה. הוא חביב, בסך הכל, בא לי שהוא יידע מהר.
קירה הזאת היא חתיכת סייקו וסייקיק. וסורי על השטחיות, אבל לא יכלו להביא ילדה יותר יפה?
ומי האבא שלה?!
הלנה יצורה, ברמות. אהבתי את ה-"קונקשן" שהיה לה עם שרה בגלל שהן הופרדו ברחם, והאמת שקיוויתי שבסופו של דבר היא גם תתנרמל בזכותו, אבל חאלס. היא עשתה כ"כ הרבה שטויות, שבאמת הגיע זמנה ללכת. והיא עוד רצחה את אמיליה! האם הפונדקאית שלהן! איזה עצוב היה ששרה אמרה שהיא חלמה עליה כל החיים...

ו... אחרון אחרון חביב... טום

תקשיבו... הוא התחיל בתור חתיכת נעבעך, שלא החזקתי ממנו בשיט ואפילו לא הסתכלתי עליו במיוחד. אבל כשהדמות שלו התפתחה והתעבתה פתאום הסתכלתי עליו אחרת! ואיזה חתיך! תעזו, תעזו להגיד לי שכשהוא לבוש כמו איזה אנדרקאבר אייג'נט הוא לא מזכיר לכם את מייקל ווהן, הזכור לכולנו לטובה!!!

יואו, בפרק שתפסו אותו והוא הזהיר את שרה בטלפון שעלו עליה ושתברח, אבל במקום זה היא באה להציל אותו... היה קטע בסצינה שהוא קשור לכסא, היא מלטפת לו את השיער והוא משעין עליה את הראש. אומג, איזה רומנטי זה היה, אומג
יואו, אמן שתהיו יחד בעונה הבאה. אמן. תציע לה נישואין ותעשה לה מיליון ילדים. מה אכפת לך?! היא יכולה!
יואו

התחנה הבאה: "כתום זה השחור החדש".

Rachel47

New member

ואו איזה כיף שממש ממש אהבת
!

הרגת אותי עם הסוף
באמת קצת מזכיר את ווהן וגמני התרגשתי בקטע הזה

RenanaD

New member

וואי, זה היה קטע נהדר. אני רוצה עוד כאלה בעונה הבאה

o0Invisible0o

New member

ידעתי שתאהבי את זה!
פפפפט. אני לא אוהבת את טום.
הוא אנמי בעיני וממש לא ווהן.
חוצמזה גרמת לי להבין שיש מלא דברים שאני לא זוכרת מסוף העונה, במיוחד שמות.

וכן השחקנית גאון, היא זכתה להתעלמות מוחלטת באמי!!! ובגלובוס נתנו לה מועמדות אבל כמובן שלא פרס.

ואני לא יודעת מה את רוצה מהילדה שלה...
אני זוכרת אותה כממש חמודה.

RenanaD

New member
הייתי צריכה להתחיל מהסדרה הזאת!

חחחחח

אני מבינה מה את אומרת. טום היה אנמי בהתחלה, אבל אז גילו מי הוא באמת והיו כמה פרקים מדהימים איתו, ובסוף הוא שוב נעלם ולא קיבל זמן מסך איכותי. היה חסר קצת ממנו, זה לא הגיוני...

קירה ממש חמודה, לא אמרתי שלא! אבל לא הייתי מגדירה אותה "מהממת" או משהו בסגנון
והיו כמה קטעים מוזרים שהיא צפתה את העתיד וכאלה. ואיך היא לא מתה בערך בתאונת הדרכים שהיא עברה?!

תגידי, איך קיבלו את הסדרה? היא זכתה לביקורות טובות? היה לה רייטינג גבוה?

RenanaD

New member
אה, אוקיי, לא זכרתי

בכל מקרה, התחלתי דווקא מ-"מראה שחורה" בגלל שהיא הכי קצרה!

limors2

Well-known member
לא יודעת לגבי רייטינג,אבל האינטרנט מת עליה

הגעתי אליה כי הטאמבלר של דוקטור הו שמופעל ע"י BBC אמריקה (שהפיקו את הסדרה) לא הפסיקו לחפור עליה

o0Invisible0o

New member
אני לא כ"כ בטוחה איך זה עובד...

היא במקור קנדית ושם אני ממש לא יודעת מה אומרים עליה, בארה"ב היא משודרת בBBC AMERICA כך שזה לא ברודקאסט אבל אני חושבת שזה גם לא כבלים, כך או כך לא נראה לי שזה מבוסס על רייטינג אז הכל בסדר.

היא לא מעניינת את המבקרים אבל היא מאוד אהובה על ידי המעריצים וזכתה לקצת תשומת לב בגלובוס הזהב עם המועמדות של טטיאנה אז..זה משהו. בכל מקרה לא נראה לי שזה משנה יותר מדי, היא סדרת רכש באמריקה ונראה לי שבקנדה לא רוצחים סדרות כמו בארה"ב אבל אני באמת לא יודעת.

RenanaD

New member
תכל'ס, לא אתנגד רק לעונה אחת נוספת, אבל שיענו

בה על כל השאלות ושכל הטובים יחיו הפילי אבר אפטר

למעלה