סדרות לסופ"ש האחרון עם סדרות

limors2

Well-known member
קומיוניטי 320.

זה היה כ"כ טוב. אבל כ"כ. ואין לי שום דבר להוסיף על הפרק מעבר לזה.
נקווה שהפרקים הבאים לא יהרסו את הטעם הטוב מהאחד הזה עם עודף צ'אנג, ואז אני אקנה גם את הדיודי של העונה הזו.

dans girl

New member
היה אדיר ממש. באמת. אין ספק, כשהם מפציצים - הם מפציצים. וטוב לדעת שהם עוד יכולים לעשות פרקים גאוניים בלי לחזור על אותה השטות בשינוי אדרת.

dans girl

New member
האנטומיה
אני מפסיקה לראות.
מעבר לעובדה שזה היה פרק גרוע למדי, ושאני שונאת את שונדה בכל כך הרבה רמות כי היא הרגה את לקסי.
אני מפסיקה כי הסדרה הזאת נהייתה מגוחכת. היא נהייתה מגוחכת באיוביות של הדמויות שלה. יורים בהם, והורגים אותם, ומתנגשים במכוניות שלהם, ומרסקים את המטוסים שהם טסים בהם. נופלות עליהם גזירות משמיים בצורה שהיא פשוט לא אמינה בשום דרך שהיא. זה כאילו שונדה שכחה איך דמויות בכלל יכולות לנהל חיים נורמליים, ורק מנהלת אותם מקטסטרופה אחת לשניה. עד שהם מתאוששים מאחת, היא מטביעה אותן לתוך אחרת, והן יוצאות ממנה עוד יותר מעורערות, ועוד יותר טרגיות, וביותר חלקים. והן מאבדות כל חיוך שאי פעם היה בהן.
והיא שוכחת שהסדרה בכלל לא הייתה ככה פעם. פעם צחקתי כל כך הרבה במהלך פרקים. וכן, היו להם דרמות יומיומיות. אבל לא ברמת האסונות. זה התיישן, וזה נהיה גרוע, ונמאס לי מזה. וזה כבר לא מצחיק אותי. כמעט אף פעם. אז די.
לא אכפת לי שאלן, סנדרה ופטריק נשארים ל-עונות הבאות. אני לא נשארת. שונדה כבר כמה עונות משתעממת עם עצמה ולא יודעת איך לחדש ולזעזע, ונמאס לי לתת לזה יד.

limors2

Well-known member

זה אכן היה גרוע למדי, אבל אני עדיין לא אפסיק לראות. גם אם שונדה תעשה את הבלתי נסלח ותהרוג את אריזונה. כי אני עדיין מתייחסת לסדרה בגדול כאל פרק פרק, ולא מציק לי יותר מדי שיש מיליון אסונות כל שניה ושאנשים מתים (אלא אם זה אנשים שאני ממש אוהבת). עם כל החוסר אמינות שבדבר.
ומרדית' וכריסטינה חולקות את חתיכת המסטיק האחרונה. זו אהבה!

LemonLimeLilach

New member

מעבר לעובדה שהרעיון שהמטוס שלהם מתרסק מגוחך בעיניי, ומעבר לעובדה שסוף פרק שעבר ותחילת הפרק הזה היה כל כך לוסט ולא הצלחתי להבין אם זה מחווה או סתם במקרה
זה לא היה גרוע בעיניי בכלל. בעיקר בגלל שזה התרכז מאוד במרדית וכריסטינה, שהן הדבר שהכי מעניין אותי.

זה לא הרגיש כמו פרק סוף עונה, אם זה אמור להיות. אז אני לא מבינה את הכיוון של הסדרה. זה צולם לפני שהם חתמו להמשיך, אז אם הם לא היו ממשיכים איך לעזאזל היו ממשיכים את הסדרה מפה?

אין לי שום בעיות עם זה שהרגו את לקסי (חוץ מזה שהיא הייתה אמורה להיות הגריי המובילה אחרי העזיבה של השאר) כי היא לא מעניינת אותי בשיט וזה בטח בגלל שהשחקנית רצתה לעזוב בשביל להיות עם הילדים שלה. כמה קתרין הייגל מצידה. אבל אני לא רואה איך זה משפיע על האווירה יותר מכמה פרקים, מאחר והעונה היא הייתה רק אידיוטית ממלמלת כמה פעמים בקשר למארק וזהו.

הייתי נורא בטוחה שאריזונה תמות, בגלל השיחה שלה ושל קאלי בשבוע שעבר ובגלל כמה שקאלי הייתה מאושרת בנאומים שלה הפרק. אז כנראה שהצליחו לעבוד עליי. מעניין אם זה היה בכוונה. או אם משהו עוד יקרה בתחילת העונה הבאה? מה זה הסוף עונה ההזוי הזה?

מעבר לזה, אחרי כמה עונות גרועות העונה הזאת הייתה ממש טובה! הרבה חזרה למקורות והתמקדות על אלכס, מרדית וכריסטינה, שזה מה שמעניין אותי. את ג'קסון אני אוהבת. היה לי הרבה זעם על כריסטינה ואוון ואני מניחה שזה כן ימשיך. כן, ההתרסקות הייתה מפגרת. אבל זה ידוע שכל עונה נגמרת באסון אז זה לא מה שיגרום לי לפרוש.

Rachel47

New member

אני נשארת..בעיקר מכוח האינרציה
אבל יש משו במה שאת אומרת, לא סבלתי יותר מידי בעונה הזאת והחזרה למקורות הייתה מעולה

מהמהמה?

לקסי זאת אחת הסיבות שאמרתי שאם אי פעם אני אחזור לראות האנטומיה זה יהיה כדי לדעת מה קורה איתה!

אוף

לפחות הראו שמישהו לוקח את זה קשה?

dans girl

New member
היא הייתה כלכך חיננית וחמודה, והיא הייתה צריכה להיות עם מארק
.
שתהרוג את אפריל, גם ככה אין לה בשביל מה לחיות. את אוון, הוא אידיוט גרוע וכולם שונאים אותו. מישהו לא חשוב. לקסי חשובה. ולו רק בגלל שהיא אחות של מרידית', ואפשר לומר שמרידית' כבר איבדה מספיק.

LemonLimeLilach

New member
לפחות עכשיו

יהיה לו גיהינום קטן משל עצמו בגלל שהוא לא הקשיב להודעות כל היום אז הוא לא ידע שהטיסה שלהם לא הגיעה. והוא יסבול מלא. חהחה.

dans girl

New member
היא הייתה כלכך חיננית וחמודה, והיא הייתה צריכה להיות עם מארק
.
שתהרוג את אפריל, גם ככה אין לה בשביל מה לחיות. את אוון, הוא אידיוט גרוע וכולם שונאים אותו. מישהו לא חשוב. לקסי חשובה. ולו רק בגלל שהיא אחות של מרידית', ואפשר לומר שמרידית' כבר איבדה מספיק.

dans girl

New member
זה היה כמובן מיד אחרי שמארק התוודה על אהבתו ובנה להם בדמיונו בית וילדים. שונדה היא השטן. ואז הוא החזיק לה את היד עד שהוא כמעט מת מדימום פנימי, כי אף אחד לא התייחס אליו בגלל שלדרק התרסקה היד ולאריזונה הרגל, ומרידית נכנסה להתקפי היסטריה ומררה מדי פעם, אז כן, הייתה התייחסות. ואז כל פעם שמישהו שאל איפה לקסי הכל היה עצוב.
ממש אהבתי אותה, וממש לא רציתי שהיא תמות. איך שונדה בכלל מסוגלת. למה את הזוגות הכי גרועים היא משאירה ביחד (כריסטינה ואוון) והזוגות הטובים (חוץ ממרדר) אף פעם לא זוכים לנחת? איכ.

Rachel47

New member

זה היה דווקא מעולה!
זה תפס בדיוק את תחושת השוק המטורפת אחרי דבר כזה, וגם את השריטה של כריסטינה
בכל ביחד

LemonLimeLilach

New member
יש לי משהו כמו 13 סדרות שונות לראות הסופ"ש

ועוד 3 פרקים של הבית הלבן שמוקלטים. הצילווווו. שבוע עמוס. ואזזזזז אפשר לראות ניקיטה!!

למעלה