מעבר לעובדה שהרעיון שהמטוס שלהם מתרסק מגוחך בעיניי, ומעבר לעובדה שסוף פרק שעבר ותחילת הפרק הזה היה כל כך לוסט ולא הצלחתי להבין אם זה מחווה או סתם במקרה
זה לא היה גרוע בעיניי בכלל. בעיקר בגלל שזה התרכז מאוד במרדית וכריסטינה, שהן הדבר שהכי מעניין אותי.
זה לא הרגיש כמו פרק סוף עונה, אם זה אמור להיות. אז אני לא מבינה את הכיוון של הסדרה. זה צולם לפני שהם חתמו להמשיך, אז אם הם לא היו ממשיכים איך לעזאזל היו ממשיכים את הסדרה מפה?
אין לי שום בעיות עם זה שהרגו את לקסי (חוץ מזה שהיא הייתה אמורה להיות הגריי המובילה אחרי העזיבה של השאר) כי היא לא מעניינת אותי בשיט וזה בטח בגלל שהשחקנית רצתה לעזוב בשביל להיות עם הילדים שלה. כמה קתרין הייגל מצידה. אבל אני לא רואה איך זה משפיע על האווירה יותר מכמה פרקים, מאחר והעונה היא הייתה רק אידיוטית ממלמלת כמה פעמים בקשר למארק וזהו.
הייתי נורא בטוחה שאריזונה תמות, בגלל השיחה שלה ושל קאלי בשבוע שעבר ובגלל כמה שקאלי הייתה מאושרת בנאומים שלה הפרק. אז כנראה שהצליחו לעבוד עליי. מעניין אם זה היה בכוונה. או אם משהו עוד יקרה בתחילת העונה הבאה? מה זה הסוף עונה ההזוי הזה?
מעבר לזה, אחרי כמה עונות גרועות העונה הזאת הייתה ממש טובה! הרבה חזרה למקורות והתמקדות על אלכס, מרדית וכריסטינה, שזה מה שמעניין אותי. את ג'קסון אני אוהבת. היה לי הרבה זעם על כריסטינה ואוון ואני מניחה שזה כן ימשיך. כן, ההתרסקות הייתה מפגרת. אבל זה ידוע שכל עונה נגמרת באסון אז זה לא מה שיגרום לי לפרוש.