סדרות כלשהן..

Rachel47

New member
משחקי הכס

וול הפרק הקודם של החומה היה..ארוך ונמתח..אבל חשוב אני מניחה
לא נורא בכיתי כשיגריט מתה..אבל זה כן היה עצוב בגלל ג'ון סנואו

הפרק הזה כבר היה יותר מעניין
כל הפרק תהיתי מה קורה עם טיריון ואלוהים אדירים רק שלא יהרגו אותו!
אז שמחתי שג'יימי בא להציל אותו
הרג אותי קצת הקטע שהוא גילה את שיי אצל אבא שלו
והסצינה שהוא יורה באבא שלו בשירותים
ואו..סצינה משוגעת!

ממש התרגשתי כשבריאן פגשה את אריה
והיה לי ממש חבל שהיא לא רצתה ללכת איתה
והקטע שהיא לא הרגה את ההאונד

אני כאילו לא יודעת מה לחשוב על זה
מצד שני היא בעצם הוציאה אותו מהרשימה אחרי כל מה שהוא עשה בשבילה שזה מקסים
מצד שני הדבר הכי טוב שהיא יכלה לעשות בשבילו זה להרוג אותו
אז לתת לו לסבול זו הבחירה הרעה מבין השתיים ואז זה לא כזה חמוד מצידה...

הקטע בסוף שהיא עולה על הספינה! מצמרר!!! גם השיר היה בול! ממש צמרמורות
מה יהיה איתה עכשיו?

דאני נעלה את הדרקונים
זה היה מגה עצוב..אבל..איפה השלישי?

ג'יימי וסרסיי...בלעכס!

ואריס המסכן....זה כל כך עבר את הגבול מה שהוא עשה שהוא כבר העדיף לעלות על הספינה עם טיריון...זה משוגע!

אממ
זהו נראלי
לא היה מצד אחד משהו נוראי ומזעזע
ומצד שני קרו הרבה דברים
לא מאמינה ששוב צריך לחכות 10 חודשים עכשיו

Moreiro

New member

הפרק הקודם באמת היה שעממומון טוטאלי!

אני דווקא לא חושבת שהיא לא הרגה אותו בקטע של הם התיידדו ובגלל זה היא הוציאה אותו מהרשימה וזה מקסים
אלא דווקא הפוך - למרות שהם התיידדו, לתת לו לסבול יותר, במיוחד אחרי שהוא הזכיר את הקטע עם אחותה
אבל קצת חבל לי שהוא מת דווקא הסצינות שלהם ביחד העונה היו נחמדות

אהה ולפני כמה פרקים היה איזה ילד בפונדק שהביא לבריאן איזה משהו להביא לאריה אם היא פוגשת אותה לא? חשבתי שהיא תביא לה ואז זה יגרום לה לבטוח בה

הקטע עם השלדים - וטפ? כאילו סבבה שזו סדרת מדע בדיוני אבל זה היה ממש לא קשור. וכל הקטע עם העורב והעיניים המתגלגלות - מאיפה זה התחיל בכלל? אני לא זוכרת מה הסיפור! ובהתחלה זה היה רק בראן ואז פתאום גם אח שלו הצטרף לחגיגה... או שאני סתם לא זוכרת... קיצור לא ברור לי בכלל. נראה לי שעשו להם את הקרב עם השלדים רק כי הבינו סופסוף שלא מעניין אף אחד מה קורה עם קו העלילה הזה... לא נראה לי שלמישהו בכלל אכפת שעוד סטארק מת...
אה וזה שהוא פתאום יכול להיכנס לראש של הודור ולעשות דרכו דברים כמו שהוא עשה לפני כמה דברים - מאוד נוח פתאום, לא? איפה היכולת המופלאה הזו היתה בכל מיני מצבים רעים אחרים שקרו?

לפחות השאירו את טיריון בחיים! בינתיים... מעניין לאן הוא יגיע עכשיו... קצת לא יהיה מעניין אם יעשו לו עלילה במקום לא מוכר ולא קשור בכלל...
ולמה סטאניס הגיע לחומה? מה האינטרס שלו? הוא לא רוצה להשתלט על הארמון שם והכל? למה לו להילחם בדרך במליוני פראים? וספיקינג אוף, איפה הם המליוני פראים האלה? זהו הרגו איזה 50 ופתאום כולם נכנעו?

אהההה והקטע של ההוא שעורך ניסויים בהר ומנסה להחיות אותו - הכי עשה לי פלאשבקים לנסיכה הקסומה
ועוד אחרי הנאום איניגו מונטויה מלפני שבועיים...

Rachel47

New member
זה לא

אח שלו
ההוא שטייל איתם זה איזה אחד עם חזיונות שחזה את העורב עם השלוש עיניים וחזה את בראן וחיפש אותו ואז כשהוא מצא אותו הוא חבר אליו והם התחילו לחפש יחד

אח של בראן, היחיד שנשאר, ריקון..שהוא בן איזה 5 הלך עם אושה (הפראית שהייתה ב"שבי" אצל הסטארקים והצילה אותם) לאלוהים יודע איפה..וכמובן שלאפחד לא אכפת ממנו
עלילת בראן עצמה..כן מעניין לאן היא הולכת..בגדול

אין לי מושג מה יהיה עם טיריון אבל ואו זה מעניין
גם בא לי לראות מה קורה עם סאנסה וגרסת מלכת האופל שלה..

Moreiro

New member
רגע

אז מי זו הבחורה שהיתה איתם? זו לא אושה?

אתמול ראיתי שוב (בהקפצות) את העונה הראשונה... איזה פצפונים כולם זה היה ממש מצחיק... בראן ילד קטנטן, טיריון בלונדיני לגמרי ובסצינה הראשונה שלו נראה ממש רע (עכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב), וסאנסה כולה מאוהבת בג'ופרי... היו ימים

Rachel47

New member
אחח העונה הראשונה

לא אושה וריקון באלוהים יודע איפה
והבחורה הייתה אחותו של זה שמת
בכלל זה היה אכפת לה..

Rachel47

New member
כתום 6-7

אז מאוד נהניתי מהסיפור של פוסיי
בעיקר כשהיא אחת הדמויות האהובות עליי
הורגים אותי הסיפורים שלא מספרים לנו תכלס מה הן עשו כדי להכנס לכלא
וזה ממש קורה כמעט כל פרק עכשיו
עדיין היה נחמד לראות את החיים שלה בחוץ

לגבי פרק 7
סיפור קצת ככה ככה
היא גם לא מאוד מעניינת אותי
אבל אוקיי
כשהיא נכנסה והביאה ל"אחותה" את המתנה אמרתי לעצמי שהיא מעט גדולה מידי להיות אחותה
וול...

אהה גם לא הגבתי על הסיפור של ההיא שכל הזמן מדברת על החתונה שלה ובסוף היא סטוקרית!!!
מתי זה היה פרק 4?
בקיצור..ממש חיכיתי לראות מה הסיפור שלה..
ו-ואו...הבחורה קרייזי אייז!
מטורף שהיא מדברת עליו והוא בכלל לא קשור אלייה
וכשהיא פרצה לו הביתה
ג'יזס איזה לחץ
ובכלל שהיה לה אומץ לקחת את האוטו ולברוח
מזל שזה היה עם השומרת הנחמדה

קיצר
פרק 7

ווי הזאת פשוט מלחיצה! בחיי אני מצטמררת כשהיא מדברת

רד חזרה לשוק השחור

רציתי להגיד שכל העונה זאת עם האלצהיימר פשוט דיכאה אותי ברמות והייתה לי דמות ממש קשה...אבל עכשיו..ש..זרקו אותה? גאד! זה נוראי ממש!

ואני רוצה להגיד שכבר פרק 7 ואין אלכס וזה לא מוצא חן בעיניי בכלל!

Moreiro

New member

הסיפור של ההיא עם החתונה (אני לא זוכרת שמות של אף אחת מהדמויות כמעט) באמת היה נחמד, האמת שדי ציפיתי לזה שיתברר שהם בקושי מכירים עוד מתחילת העונה הקודמת, זה היה ממש ממש צפוי ורק כשבעונה הזו היא דיברה בטלפון ודיברה על זה שגנבו לה את התאריך והוא מתחתן באותו יום אמרתי אוקיי אז כנראה שהם באמת עמדו להתחתן... אבל עכשיו כשבאמת הראו מה קרה שם - לא ברור לי מה היה הקטע עם התאריך?

וזה שהם לא מספרים על מה תכלס נכנסו לכלא זה באמת מרגיז!

פחות מפריע לי שאין את אלכס... לא יודעת למה זה לא חסר לי כל כך ותמיד היה לה מבט מעצבן ומתנשא כזה בעיניים שממש מוזר שאף אחד (כמעט?) לא התעסק איתה שם כי זה לא שהיא כזו בריונית קשוחה...
וחוץ מזה שהיא תמיד תישאר דונה

בסוף ראיתי ביומיים עד פרק 11, פחות כי היה כזה מעניין בטירוף (היה נחמד אבל מודה שנרדמתי כמה פעמים וגיליתי אחר כך שאני צריכה להריץ חצי פרק אחורה) ויותר כי הייתי בשביזות של טרום-מבחן-ראשון
בטח בהמשך השבוע אני אסיים את השניים שנשארו...

Rachel47

New member
זהו

בעונה שעברה חשבתי שמשהו מוזר הולך עם הכריסטופר הזה (אני לא זוכרת אף שם של אף דמות חוץ מרד...אפילו את פייפר לא זכרתי...כל דמות שאני יודעת איך קוראים לה זה כי אמרו את השם שלה ממש לאחרונה ואני זוכרת..או שהפרק היה עליה)
בכל מקרה כן..הכל מוזר..והיה נשמע קשר מאוד מוזר
ואז הייתה את השיחה עם התאריך באמת וזה בלבל אותי
מה שאני חושבת שקרה זה שבאמת הוא עמד להתחתן עם החברה שלו
והיה להם תאריך
והיא סיפרה לכולם כחלק מהסיפורים המשוגעים שלה שזה התאריך שהיא והוא עומדים להתחתן
ועכשיו כשאחותה אמרה לה "היי הוא מתחתן בתאריך הזה והזה" אז ברור שהיא יודעת על איזה תאריך מדובר כי היא השתמשה בו בסיפורים שלה

כאילו אין באמת קשר בינה לבין כריסטופר אז לא הגיוני שהוא "יגנוב" את התאריך שהיא רוצה...

קיצר סיפור מסובך והזוי ומורכב ומגה מעניין

היא תמיד תהיה דונה אבל היא דמות שכן אהבתי
למרות שכן היא מתנשאת בטירוף

RenanaD

New member
אז תראי בבקשה ותגיבי פה

כי אני רוצה לדעת מה יש לך לומר בנדון. וגם לילך, שמאז "24" נטשה את הפורום לאנחות

RenanaD

New member
מה כתבת? חזרתי לטיימליין שלך ולא ראיתי

רק על העבודה (על הפרק החדש בכלל, לא?) וזהו.

למעלה