סדרות. כי משעמם.

טוב, לא יודע מי זאת
כן, סדרה ממש חמודה. ולא נראת דלת-תקציב כמו בסדרות כאלה בד"כ..

Rachel47

New member
דקסטר|מאוהב
ספוילר|

בתאל- איבון!!

אוקיי
אז פרק שעבר עישנו את השיחה השבועית עם זוג החברים (אני לא זוכרת שכתבתי כלום על זה שבוע שעבר אז אני אגיד עכשיו) והחברה טענה שהוא לא יהרוג את הילד (המילטון הזה..אני קוראת לו הילד כל הזמן) כי תמיד היו לו בעיות עם ילדים
אני טענתי שאין לו שום בעיה להרוג אותו והוא לא כזה ילד בכל מקרה ולא תהיה לו שום בעיה להרוג אותו, אבל שאני כן חושבת שאם יהיו ספקות לגבי לרצוח אותו זה יהיה כי אולי הוא יזכיר לדקס את עצמו ואולי הוא ילמד אותו את הקוד או משהו נוראי כזה (אני לא תומכת) סייגתי את זה בהרבה סימני שאלה כי לא מתאים לדקסטר לעשות דבר כזה

אז..וול...הם פתרו את זה מצויין כי תכלס הוא היה סגור על רצח מבחינת הילדון...ואז...ווגל!!!!!!!!!!! היא השתילה לו את הרעיון (אינספשיין!!!) ואז כשזה כבר בתוך הראש שלו פתאום הכל הגיוני
אז אני מבסוטה על הכותבים שכתבו את זה הגיוני (לא הייתי קונה את זה אם הוא היה מחליט ככה לבד..)
אני עדיין עצבנית שהוא לא הרג אותו
ועכשיו אני מפחדת שאולי המשפט שאני אומרת בצחוק גמור כל השבוע יהיה נכון והמשפט הוא- "בטח הילד יהרוג אותו בסוף"

אהה ו...היוש האנה!!!!!!!!!!!!!!! איזה התרגשות כשהיא הופיעה!!!!!!!!!!
איך הם יודעים לארגן כניסות מרהיבות!!!!!!!!
לא הבנתי בכלל את הסצינה אבל מה זה חשוב?!?!?!?! האנהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרצתי לדקות האחרונות של הפרק (תודה לילך!)

קיוויותי לחיוך זדוני, אבל גם זה היה טוב...
לא היה לי טעם לראות את כל הפרק כי גם ככה לא ראיתי את כל תחילת העונה

LemonLimeLilach

New member

עדיין משהו בעונה הזאת לא מתחבר לי... זה שיש שני "סיפורים"- אחד עם הרוצח/פותח ראשים, ושני עכשיו עם הילד. חצי עונה לכל סיפור. לא מסודר לחלוטין. זאת העונה האחרונה והם לא מצליחים לעשות עונה קוהרנטית... הם כאילו רצו לעשות את הקטע שדקסטר יהיה הארי בשביל ילד אבל לא ידעו איך למרוח את זה 10 פרקים אז בזבזו את הזמן 5 פרקים? וכל מה שהיה ב5 פרקים האלו לא רלוונטי יותר (כעס כלפי ווגל, כעס דב-דקסטר, דב והסיפור שלה). מה? זאת העונה האחרונה. הייתם צריכים להשקיע יותר.

RenanaD

New member
היה צריך את החצי הראשון כדי להציג לך

את ווגל בכלל! אז גם אם זה כל מה שחצי העונה הזאת היתה, אני עדיין די מרוצה ממנה.
בוא'נה, ווגל הזאת פסיכית לגמרי. מעוותת את המציאות כל פעם מחדש כדי שתסתדר לפי הצרכים והרצונות שלה. משחקת אותה אלוהים! והסצינה שהיא התפז"מה על דקסטר?! עוד שניה העפתי לה איזו אחת.

"פותח ראשים"

RenanaD

New member
בינתיים אני אוהבת אותה!

צריך להכניס דמויות חדשות מדי פעם, לא? אז אני חושבת שזו דמות טובה ושהסיפור שלה מעניין.

RenanaD

New member
אז מה, ששוב כל הדמויות יתערבבו עם עצמן?

מה זה פה, "גלי"?

LemonLimeLilach

New member

היו כל כך הרבה אפשרויות לעונה הזאת
למשל שיחקרו ברצינות את המוות של לגוארטה ויעלו על דקסטר והפייאוף יהיה משפט/בריחה לקראת הפרקים האחרונים
ויש עוד מלא רעיונות
מה שהם עושים עכשיו פשוט לא מתאים לעונה אחרונה. זה נראה כאילו הם זרקו רעיונות וזה מה שעלה להם ועכשיו הם עושים את זה, במקום להשקיע מחשבה רצינית באיך הסדרה צריכה להסתיים.

RenanaD

New member
חכי, זה עוד יכול לקרות

מה עם כל החפצים שלה שנמצאים אצל אנג'ל? חוץ מדיבור עליהם בתחילת העונה לא היתה מאז שום התייחסות. להערכתי יהיה בהמשך!
בינתיים הפרקים מתקדמים בקצב מהיר ואני אוהבת את זה, מקווה שההמשך יהיה גם דחוס וטוב.

RenanaD

New member
יואו רייצ'ל אני שונאת אותך!

בשביל מה תקעת את ה-
בכותרת של ההודעה, מה יותר שקוף מזה?! בגללך חיכיתי להאנה כל הפרק

Rachel47

New member
אבל אני אוהבת דקסטר בלי קשר אליה

אוף למרות שאני כל כך אובססיבית אליה שאת צודקת
סורי

לתומר שלחתי אסמס שהפרק מעצבן אותי
ובאמצע ששלחתי פתאום היא הופיעה אז שלחתי לו "קבל ביטול זה הפרק הכי מושלם בעולם"!!!

RenanaD

New member
נו, אבל זה היה ממש מובן מאליו

שרק להאנה את יכולה להתכוון עם אייקון כזה...
בכותרת של ההודעה?! זו טעות של צעירים, רייץ', טעות של צעירים!

למעלה