סדרות חדש

RenanaD

New member
בואו נדבר על הפרק הקריפי של "שקרניות"

מה נסגר עם הציפורררר

עוד פעם כמעט דרסו את הבנות, שיגוונו.
למי אכפת מאמא של טובי, שיפסיקו לבזבז לי זמן מסך. התאבדה, נרצחה, וואטאבר!
אליסון פסיכית. אבל ממש.
לגמרי צפיתי את הבומבה שאמילי קיבלה בראש בבריכה, אבל עדיין קפצתי כשזה קרה.
אריה מסמנת טריטוריה על כל מורה זכר בשטח, מה זה

LemonLimeLilach

New member

חהחה הציפור הכי קריפית בעולם! אבל ספסנר הגאון
אני מאוהבת בה לנצח.

אליסון עוצרתאת הנשימה
איזו מפגרת, מה זה השטויות האלה

ציפיתי שמישהו יעשה דרמה מהחבורה הענקיתתתת שיש על אמילי לפני המשחה

Rachel47

New member
אני גם חשבתי

שיחסית לזה שלוקחים שם את השחיה ממש ברצינות והכל מאוד ספורטיבי ובאים סקאוטרים מקולג'ים שמישהו יגיד משהו על הדר המטורף שיש לאמילי על הכתף (או לפחות יחשוד במשככי כאבים?!) זה היה די מפגר

ספנסר תמיד הייתה ותמיד תהיה הדמות הגאונית ביותר בעולם!!

אמא של טובי אכן לא מעניינת, זה היה עצוב, אבל לא מעניין

ובאמת מה קשור עכשיו העניין עם אריה?

Rachel47

New member
אני חושבת שכבר מהעונה הראשונה

מעולם לא הבנתי את הקשר שלה לכל שאר הסדרה
אולי זה קשור לזה שבספרים היא ממש מוקצנת וכאן עשו אותה מעפנה

LemonLimeLilach

New member
אני יכולה להגיד לך בדיוק למה זה

כל הסיפורים שלה קשורים אך ורק לרומנים שלה. בספרים לא. בגלל שבסדרה התעקשו לעשות אותה ואת עזרא סיפור אהבה סטייל הטיטניק, הם לא משחררים אותה מזה ולא נותנים לה לעשות דברים שווים כמו לכל הבנות.

Rachel47

New member
נשמע כמו סיבה הגיונית

אבל תכלס זה ממש מוזר והזוי ולא ברור למה זה ככה

RenanaD

New member
כן, זה היה הזוי

אריה לא יכולה לשלוט בעצמה כשהיא רואה בחור בעל סמכות

ספנסר נהדרת. והלוואי שיחזירו את הציפור! היא יכולה להביא עוד כ"כ הרבה רמזים נחמדים כאלה.

תגידו לי, מה קורה בGirls?

הסדרה הזאת נהיית שפויה יותר בשלב מסוים? כי בינתיים אני לא מצליחה להזדהות עם אף אחת מהדמויות! והן עוד אמורות לייצג את הקול של הדור שלנו...
אז נכון, יש לנו תנאי פתיחה זהים, אבל אני רוצה לקוות שאני -ואנחנו- מתמודדים טוב יותר עם חיי ה'מבוגרים' מהדמויות שם.
זה בגלל שמדובר בדמויות בסדרה קומית? בגלל שהם אמריקאים? למה הם כ"כ דפוקים ומפונקים וחיים בסרט??.

ולמה היא לא מצליחה לכתוב אפילו דמות גברית אחת נורמלית? כי היא חושבת שכל הגברים אידיוטים, או כי היא אישה וקשה לה לכתוב דמויות גבריות עגולות? מה קורה שם?

LemonLimeLilach

New member
אני ראיתי עונה אחת...

וגם כן לא הצלחתי להתחבר ממש לאף דמות, וזה מה שגורם לי בדר"כ להתמכר לסדרה. באמת לא הבנתי מה "הקטע" של הסדרה ולמה זה הפך להיות כזה בייבי של המבקרים.

o0Invisible0o

New member
כמה ראית?

זה קצת נורא להודות שאני מזדהה עם הדמויות שם, אה? הן מוקצנות, ברור שהן לא אני, אבל אני מזדהה במידה רבה.
זה כמו שאני מזדהה עם דון דרייפר וטוני סופרנו, את יודעת? אני לא חושבת שאני הם, אבל אני מבינה ומתחברת לאנושיות שבהם..או משהו כזה.
הקטע של לייצג את הדור שלנו תקף רק בחברה מסוימת, מעמד מסוים- הן מעמד סוציו-אקונומי בינוני-גבוה, ליברלי-אקדמאי ומתוך תחום מדעי הרוח, אומנויות.
לפחות ככה אני רואה אותן.
הקטע עם הייצוג של הגברים בעייתי בטירוף גם בעיני, ה'תירוץ' של אנשים הוא שזה מנקודת המבט של הדמויות הנשיות, אני חושבת שהטיעון הזה יותר בעייתי בעונה השנייה אבל הייצוג שלהם גם קצת משתנה בשנייה אבל כן, בעונה הראשונה זה ממש ממש הציק לי שאדם הוא רק מה שהיא רואה את אדם..וגם צ'ארלי.

אני לא חושבת שבגלל שהם אמריקאים או שמדובר בסדרה קומית, אגב, אני חושבת שלנה דנאהם כותבת את מה שהיא מכירה וזה...מה שהיא מכירה.
מה שאני אוהבת בסדרה זה במידה רבה הריאליזם- ש...נו, ברח לי השם של הדמות הראשית שמגלמת לנה - בכל מקרה שהיא מראה עירום מכוער, סקס גרוע, משיכת תחתונים מהתחת...כל הדברים האלה שהטלוויזיה מייפה ומוחקת.
אני חושבת שבהגזמה של הדמות שלה והפינוק והתלונות והריכוז העצמי של הדמות שלה, בין אם היא מודעת לכך או לא, היא מותחת ביקורת על עצמה ועלינו, אני לפחות רואה את זה כביקורת על עצמי ועל האנשים שמקיפים אותי ואני חושבת שזו הגדולה.
אחרי שראיתי כמה ראיונות עם לנה אני לא בטוחה שהיא בכלל יודעת שזה מה שקורה, אני חושבת שהיא פשוט מרוכזת בעצמה כמו הדמות שלה והיא לא מודעת לפינוק שלה כמו הדמות שלה, מחשבה מפחידה אבל אחרי מה שהיא אמרה על סוף עונה 2 זה אולי נכון.

בכל מקרה, 'בנות' היא..מה שהיא. אם לא התחברת תוך פרק או שניים קשה לי להאמין שזה יקרה, אני סיימתי את העונה הראשונה ביום.
לי היה מאוד קל להתחבר ולהזדהות אגב, גם לאחותי ולהדס ולעוד לא מעט בנות סביבי אבל ברגע שבנות אחרות אמרו לי שהן ממש לא התחברו, התחלתי להבין למה...
העונה השנייה אגב הרבה פחות טובה בעיני, היא באיזשהו מקום מנסה להיות העונה הראשונה. נקווה שבשלישית הסדרה תחזור לעצמה.
ולגבי 'הקול של הדור שלנו' היא אומרת את זה בתוך הסדרה ואז לוקחת בחזרה עם 'קול של איזשהו דור, אולי' או משהו כזה.

אני עכשיו מסיימת את העונה הראשונה..

אז ככה-
יש צדדים בכמה מהדמויות שאני מצליחה להתחבר אליהם (בעיקר למרני, שהיא בעצם אני- אבל בצורה הכי הכי קיצונית שלי), אבל אני לא מתחברת לאף דמות באמת. אני מרגישה שהכתיבה לא מספיק טובה. לא מספיק מקיפה. היא לא מייצרת "אנשים" היא מייצרת "דמויות".
אולי זה קשור למה שאמרת- לזה שלנה מאוד מרוכזת בעצמה ולכן מצליחה להעביר למסך רק את עצמה. היא לא חקרה יותר מדי על הדמויות האחרות (ובראש, כמובן, על הדמויות הגבריות), אנחנו רואים בעיקר את הצדדים שלהם שמשיקים אליה.
אז נכון, יש קטעים שהיא ניסתה לפתוח קצת יותר ולהסביר את המניעים של הדמויות, אבל זה לא הרגיש לי אמין.

וכמו שלילך אמרה, אם אין לי דמות להתחבר אליה- לא כיף לי לצפות...

LemonLimeLilach

New member
בקשר לדברים המכוערים כביכול

אני מרגישה שזה לא אותנטי. כמו שראיתי טרו בלאד ואמרתי לעצמי וואי לא הגזמתם עם הסקס והעירום זה כבר סתם נראה שאתם עושים כי זה מגניב, אז אותו דבר בגירלז, אחרי עונה אחת רק זה לא הרגיש לי כמו ניסיון להיות אמיתי ולהעביר ביקורת אלא ממש "תראו איזו מגניבה אני אני לא כוסית בכלל נכון שזה מעולה" והקטע שאני חושבת שהיא כן בחורה שנראית טוב והם מכערים אותה ממש ומלבישים אותה בבגדים זוועתיים רק בשביל שהיא תוכל להגיד שהיא שונה. וזה מרגיז אותי.

טוב, עונה 2.

עכשיו איבדתי את מעט ההזדהות שהייתה לי עם כל הדמויות.
שוקלת להפסיק לצפות.
גאד, והאנה כ"כ פאקינג מרוכזת בעצמה!!! זה ממש בלתי נסבל!

o0Invisible0o

New member
העונה השנייה לא משהו.

וכן, היא משגעת אותי וקצת כל הדמויות נהרסו גם בעיני בעונה השנייה...חוץ משושנה שלא הייתה יותר מדי אמיתית מלכתחילה.

סיימת את העונה? מה חשבת על הסוף?

טרם סיימתי... ייקח עוד כמה ימים

ואז אתחיל משהו אחר.. עוד לא החלטתי מה..
ראית את Top of the Lake?

o0Invisible0o

New member
לא..אני אפילו לא יודעת מה זה.

ואם כבר, בא לי קומדיה.
ראית veep או הפרויקט של מינדי? יש לך אחרת להמליץ?

למעלה