סדרות חדש

RenanaD

New member
? "דקסטר" עד 602

אז סיימתי את עונה 5... סיום די מאכזב. וסוף סוף הגעתי בארכיון לתקופה שרייצ'ל ולילך השלימו את כל העונות! היה לי מלא לקרוא אתמול
ובגדול הסכמנו על הכל.

שני הפרקים האחרונים שראיתי:
קווין מציע לדב נישואין - דה פאק?!
דב מנפנפת את קווין - הוריי!
בטיסטה לא מקבל את הקידום - דה פאק?!
דב כן מקבלת אותו - הוריי!
איזה מסכן בטיסטה
אבל אהבתי שהוא לפחות מזייף שמחה בשביל דב, ונותן לה את הברכה שלו. חמוד. לאגוורטה היא חתיכת כלבה, והוא ממש מסכן שהוא חטף את העונש במקומה.
אני ממש אוהבת את הילד של דקסטר! איזה תינוק חמוד! ויפה!!! דומה לאחיין שלי

ואבא-דקסטר פשוט נהדר. חבל רק שבפרק אחד ראו פעמיים שהוא עושה לו אמבטיית קצף, אבל לא חופף לו. תנקה לו גם את הראש, מה זה פה

ועכשיו אחזור לארכיון לראות מה כתבתן על הפרק

Rachel47

New member
תעדכני אם כתבנו דברים משעשעים

הילד שלו אכן מהמם!!
והסוף..וול לגמרי לא חיבבתי אותו
אבל העונה עצמה מעולה בעיניי

limors2

Well-known member
זהו, ראפידשר מתו

אופיר, איך הפרמיום שלך? ואיך קוראים לו?

RS
האמת שהסברתי בהרחבה לרייצ'ל במסר. אז אני כבר אעביר לך (אולי עם כמה עדכונים).

אגב, קראתי תגובה של מישהו שאמר שהוא ביקש החזר כספי מ-RS והחזירו לו. היה לו לשנתיים... אבל שווה לנסות בכל מקרה.

limors2

Well-known member
בסוף אני אוותר.

נשארו לי חודשיים ואני לא חושבת שהם יזכו על זה
אבל אם את רוצה לנסות תשלחי להם מייל דרך ה"צור קשר" או משהו באתר. שלחתי להם פעם והם ענו די מהר.

limors2

Well-known member
או שאולי לא.

אנשים אומרים שהם גם שולחים מיילים/מתקשרים ודורשים את הכסף שלהם בחזרה. אז גם אם לא יחזירו לי, לפחות זה עוד מייל זועם בתיבה שלהם!

[[email protected]]

Rachel47

New member
לגיטימי

מגיע להם מיילים זועמים וזה גם פשוט חוצפה
חודשיים זה מלא! זה כמעט חצי מהמנוי! (גם לי נשאר משו כזה)
קיצר אם את מנסחת מייל תעלי לפה אין לי כוח לשבת לנסח עכשיו מייל באנגלית עם כל הפיזיקה והגנטיקה שאני צריכה ללמוד

LemonLimeLilach

New member
הומלנד

הולי שיט!!!!!!!! איזה פרק מטורף!!! התחיל לאט ומשעמם אבל וואווווו איזה סוף

Moreiro

New member
האאא סופסוף מישהו רואה!

העונה רק הולכת ומשתבחת, כבר הגעתי למצב שביום שני בבוקר אני רואה קודם הומלנד ורק אח"כ דקסטר! ואני לא מאמינה שיש רק עוד 3 פרקים
לשתיהן

ולגבי הסוף, לגמרי! אני בדר"כ צופה את הדברים האלו מראש, והפעם לא צפיתי את זה בכלל!
הפרק עצמו לא היה משעמם אבל כן דברים הסתדרו שם יותר מדי בנוחיות... ציפיתי שזה שהם החליפו את הסוללות של המצלמות יהיה מפוברק ואז הCIA ישתלטו עליהם ויגלו שאין כלום ואז הם ידעו שהוא הלשין. עכשיו הם יידעו ממילא, אבל אז מה יהיה בסוף העונה? הם חייבים איכשהו לנסות לפוצץ משהו בכלזאת, אז ממש מעניין מה יהיה עם זה, אולי נזיר ישכנע את ברודי לעשות משהו בעצמו עכשיו כשמאמינים לו... טריפל אייג'נט!
אהבתי שהיא סיפרה לו שמייק נמצא איתם בדירה והוא אמר לה smart כי זה היה עם כזה סאבטקסט

אוף, למה זו לא סדרה של 22 פרקים

LemonLimeLilach

New member
אני חשבתי

שבכלל נגיע לטקס עצמו של החזרה של החיילים ואז יתחיל המרדף אחרי הטרוריסטים... שיהיה מתח אמיתי אם זה יצליח להתפוצץ או לא! אבל ברגע שהבנתי שהם הולכים לעצור אותם בחניה היה ברור שאבו נזיר לא שם ועכשיו הכל על ברודי... כי מין הסתם הוא יבין שהוא הלשין
אז עכשיו גם הוא ירצה להרוג את ברודי, וגם קווין הזה. ורק קארי כמו מטורפת תנסה להציל אותו

אני גם רואה לפני דקסטר! העונה הזאת מעולה.

limors2

Well-known member
הדבקתי את הקצב!

ולא יודעת
הין כל האקשן והמתח הסדרה עדיין איטית ומשעממת מספיק כדי לגרום לי לשחק סוליטייר באמצע. ולכן (ובגלל שהתחלתי לראות אתמול ונרדמתי) לא הבנתי- הסוכן ההוא הוא האבא של התינוק? מה היה הקשר? מי זה? ואיפה מצאו את התמונה?

o0Invisible0o

New member
דקסטר

בגדול אהבתי, למרות כל המופרכויות שהחליטו להתעלם מהן לגמרי כמו אייזק עדיין במעקב בא לבית של דקס ולמשטרה לא אכפת ולא טורחים לשאול אותו שאלה או חצי שאלה.

שיתוף הפעולה היה טוב, המוות היה קיטשי ברמה שבא לי להקיא עם כל האהבת אמת ששווה למות בשבילה ואיך האנה היא כזאת בלהבלהבלה.
דקס ודב היו נפלאים כמו תמיד למרות שקצת מוציאים את דב טיפשה, כאילו אם הוא אומר לה שזה לגיטימי זה יהפוך להיות לגיטימי [למרות שהיה לה קשיים עם זה, נראה שהיא די בקלות תקבל את זה וזה מעצבן ממש]
מה שכן, זה כיוון ממש ממש מוזר, 3 פרקים לפני סוף העונה יש רוצח סדרתי חדש- הפנטום. אמ..בחירה תמוהה משהו, לא? אני מרגישה שבכללי הם ניסו לדחוס לעונה הזאת יותר מדי דברים וככה זה נראה - רוצח סדרתי חדש שלושה פרקים לפני הסוף, כבר הצילו את האנה אז צריך לקרות עוד משהו, כבר הרגו לדב את הסופר, כבר הרגו את המתמחה...אה וקווין. די, יש מצב שהוא לא מת העונה?

Rachel47

New member
אכןהיה פרק מאוד מוזר

גמני אהבתי בגדול למרות שפחות מפרקים קודמים בעונה
הכלח היה מבולגן ומבולבל
כל הקטע עם אייזק היה די פיהוק
זה חמוד שככה הם גורמים לדקס להבין מה הוא מרגיש להאנה
אבל זה היה מאולץ
הסצינה של האנה שוכבת בתוך שלולית של דם- כשדב אמרה פאק הייתי משוכנעת שהיא מתה (אחרי כל מה שדקס עבר וכל התובנות- לחזור ולראות שהיא מתה..נכון כבר הרגו לו מישהי..אבל את לא חושבת שזה היה טוויסט נחמד בעלילה)
וכשחשבתי שהיא מתה רציתי בעצמי קצת למות

אז אני שמחה שהיא בחיים
אבל כן בטוח עוד משהו יקרה

רק אני שמתי לב לפרצוף מעט מוזר אצל האנה כשדקס אמר לה את הדברים היפים לפני שהוא נשכב לידה?
משהו שם לא מסתדר לי
או שאני מדמיינת פרצופים

זה היה בסגנון- חבל, אבל תכננתי על להרוג אותך....
אבל מצד שני למה שהיא תהרוג אותו, מכל מי שהיא הרגה היא הייתה צריכה משהו, ומה היא צריכה מדקסטר?

וגם אני חשבתי שהיא הולכת למות, וזה היה כ"כ אכזרי לעשות את זה ככה

למעלה