סדרות חדש

Rachel47

New member
דקסטר

אוקיי
אני שניה אוציא משהו

אומיגאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד היא כזאת מושלמת אמאלה איבון תעשי לי מלא ילדים הלוואי והיא תישאר להיות דמות קבועה בסדרה (פחח אין סיכוי) שיואו היא מדהימהההההההההההההההההה

זהו, אחרי שפרקתי את זה

איזה פרק נהדר!
בלי קשר לאיבון שעושה הכל פשוט מושלם
ודקסטר שהוא ממש יאמי

כל ההשתלשלות שלו הייתה די מושלמת

אבל בתכלס הדברים התחילו להיות ממש נהדרים לקראת הסוף

דקסטר מוחק את הקבצים! כפרעליו!

האנה משחקת את תפקיד חיה כשהיא ממציאה שאכפת לה שהיא הרגה את זאתי
זאת הייתה סצינה פשוט מצויינת! מאוד הערכתי את איבון בתור שחקנית..עד היום..עכשיו זה הגיע לדרגת סגידה (וואו כמה שנים לא השתמשתי במילה הזאת..אבל הפעם אני באמת רצינית ולא ילדה קטנה
)

זה שהיא בכלל הרעילה אותו
זה לא היה מפתיע והיה ברור שזה יהיה עם העט אבל משהו בי ניסה להאמין שאולי היא כן תיתן לדקסטר לסדר את זה

הסצינה שהיא מחבק אותה במיטה ותוהה אם זו אהבה

אאההה ושהוא מדבר על זה שהיא מקבלת את כולו בניגוד לכלללללל הנשים האחרות שלו

בכלל זה מאוד מרגיש מתחילת העונה שמנסים להגיד לנו שהפעם הוא באמת באמת מתאהב בדרך הכמעט חמודה בצורה הוליוודית
כאילו, אם זה לא היה טוויסטד ששניהם רוצחים סדרתיים זה היה אפילו מרגש כל הסיפור
אני לא אשקר הם קפצו על העניין הזה מאוד מהר יחסית

אבל תכלס, אם דקסטר עכשיו ברצינות מרגיש אהבת אמת..אז זה חמוד שזה ככה..מהר והזוי..אפילו הוא לא באמת קולט מה קורה פה

בכל מקרה..
הוא במיטה
מחבק את אהובתו

ואז דב מתקשרת להזמין רצח כאילו זה קו חם של משלוחי פיצות!
סתם אני לא מזלזלת בסצינה הזו חס וחלילה
היא לא רק אמרה לו שהיא חושבת שבמקרה הזה זה לגיטימי, היא אשכרה ביקשה ממנו..יותר נכון שילחה אותו להרוג

גוד גאד זה גאוני!!!

איזו סדרה מטורפת גי'זס!

o0Invisible0o

New member
אני פחות נלהבת.

היה פרק טוב אבל לא אממ..מדהים ואני ממש לא קונה את כל אהבת האמת של מקקיי ודקסטר אבל מה שבאמת מפריע לי זה שני דברים:
1. אם דב ולגוורטה עדיין לא מצאו הצדקה לדגימת הדם מזירת הרצח של קולין הנקס [נו, שכחתי איך קראו לו] אז איך דב בדיוק חושבת שהיא שיכנעה אותה מלרדת מזה? זה דבר אחד לנסות להוכיח שזה לא דואקס וזה דבר אחר להבין מאיפה הגיעה דגימת הדם.
2. אם אייזק שוחרר ע"י חפרפרת ממיאמי מטרו שהסתירה את העדויות איך זה יכול להיות שאייזק ודקסטר יושבים לדבר בכיף שלהם בזמן שמיאמי מטרו מסתכלים ואף אחד לא מתחקר את דקסטר אח"כ?

חוצמזה לא הבנתי באיזו רשימה לגוורטה מסתכלת ולמה דווקא על דקס? כאילו בגלל מה שדב עשתה?
וגם...אני לא משוכנעת שכזה מהר דב תזמין רצח, בעקבות דייט אחד עם בחור שהיא חצי חיבבה.

Rachel47

New member
מסכימה עם 2

ותכלס גמני חשבתי שזה אולי מוקדם לגרום לה להזמין רצח
אבל תכלס..כבר עברנו את השלב בו היא קולטת מה הוא
ואפילו הגענו לשלב בו הוא מיידע אותה על רצח, והיא אפילו הייתה סבבה איתו
אז ברור שהיו צריכים ליצור בין דב לסופר הזה קשר יותר רציני כדי שעניין הנקמה יהיה אמין..
אבל תסתכלי על זה אחרת-
היא בלחץ מעניין לגוורטה (אפילו אם היא חושבת שנגמר, זה חתיכת עניין)
היא עצבנית פצצות שהם איבדו את אייזק
והדבר הזה שהיא חצי חיבבה נרצח והיא רואה את הרוצחת מתפספסת לה בין האצבעות
ו..היא כבר יודעת שכל דבר שמתפספס להם עובר לדקסטר (וגם חלק מהדברים שלא התפספסו עדיין)
אז זה כן טיפה הגיוני שהיא תלך לכיוון הזה

o0Invisible0o

New member
אני מבינה מאיפה את באה

וכאילו הטיעון שלך משכנע אבל בעיני הרבה יותר אמין מצד דב לא להגיד כלום ולדעת שהוא יטפל בזה. למה היא צריכה להזמין רצח? היא יודעת שהוא תופס את מי שהמשטרה לא תופסת ודווקא זה שהיא מזמינה במכוון מעלה בצורה מאולצת את מערכת היחסים שלהם על פני השטח.
אם במקום למהר ולרצוח את הסופר הם היו משאירים אותו בחיים ומערכת היחסים שלהם הייתה הולכת ומתקדמת המתח שבו דקס משקר לגבי האנה ולא יודע מתי הסופר יגלה לדב הרבה יותר חזק בעיני.

Rachel47

New member
אני מסכימה איתך לגמרי

זה היה טיפשי בעיניי להרוג אותו כל כך מוקדם
אולי זה קירב בין האנה לדקס (הווווו
)
אבל לתמונה הגדולה זה היה מוקדם עדיין בעיניי

בקשר למה שאת אומרת
לא חשבתי על זה ככה
יותר חשבתי בסגנון- דב כבר יודעת שהתיקים שלא במשטרה מגיעים לשולחן שלו, אבל היא לא באמת באמת יודעת איך הסיסטם עובדת. אולי היא חשבה שיש לו עוד תיקים אצלו (כי היא כבר לא שואלת ולא רוצה לדעת) ועכשיו הגיע מצב בו היא באמת מאחלת לבחורה הנהדרת הזאת למות והיא רוצה לבקש את זה בקטע של "עזוב הכל וסוגר איתה חשבון" (
זה כזה מפגר שהצחקתי את עצמי עם המשפט הזה)
כאילו, סבבה אם אתה עסוק, אבל היא עכשיו טופ פריוריטי
מה גם שזה נעשה כחצי בקשה אישית, וגם חצי פקודה בהיותה המפקדת שלו
אולי זה העניין, שהיא זו שאומרת לו מה לעשות במשטרה, ומאוד נוח לה לתת לו פקודות- פתאום הגבול בין הפקודות במשטרה לבין משהו שהיא פוקדת עליו ב4 עיניים מיטשטש

אז כן ברור שלא אמין שהרצח הזה יהיה כה חשוב כדי שהיא בכלל תבקש אותו
שוב, כי היו לה מערכות יחסים יציבות יותר עם המהדק שלוחן שלה
אבל שוין

תכלס גם אם אנחנו נתעצבן עד מחר מאיך שעשו את זה
הם ניסו בסה"כ להראות לנו את הקונפליקט הנוראי בין "דב רוצה שאני ארצח" ודקס יעשה בשבילה הכל תכלס, גם אם הוא יגיד שהוא רוצח בשביל עצמו, רצח שישמח את דב יהיה מושלם בשבילו למצב שבו הם נמצאים
ובין זה שהאנה גורמת לו להרגיש דברים שהוא כנראה לעולם לא יבין

אפילו אם נתעלם מזה שלהפוך אותם לפריי טייל זה כזה מפגר בסדרה אפלה כמו דקסטר..אני עדיין מאמינה שהוא מרגיש להאנה דבר שונה לחלוטין ממה שהוא הרגיש לכל שאר הבחורות בחייו
וזה חמוד, וגורם קונפליקט..ומעניין את הצופים (סוג של..את רובם..יש פחות מתוחכמות מאיתנו מאמי..)

אבל תכלס, אני ממש מרגישה פספוס עם העניין של הסופר
גמני חשבתי על מה שאת אמרת, שאם הוא היה חי ועל סף לספר ודקסטר על קוצים היה הרבה יותר כיף
אני חושבת שההתקדמות המהירה הזאת היא בכלל שהעונה עצמה קצרה
אם היו 24 פרקים אני חושבת שהוא היה נשאר לפחות עשרה
אבל ככה זה בדקסטר
עונות קצרות והתקדמות מהירה
לפעמים זה בא על חשבון מתח שיכל להבנות יותר טוב

ALIAS ROCK ON

New member
פרנטהוד

ייווואאוו, כרסטינה פשוט שוברת לי את הלב
!
כשלא הזכירו בכלל את ההורים שלה (כל העונות!!) הנחתי שהם פשוט מתים, היו צריכים להשאיר את זה ככה! לא ברור לי איך אמא שלה לא מרגישה צורך להיות איתה? אבנים בכליות מול סרטן, נו באמת
...ההתפרקות הקטנה שלה עם אדם בטלפון ואח"כ מול קמיל ממש כאבה

Rachel47

New member
אני כל פעם

נכנסת להודעה הזו כי חושבת שזה של משהו שראיתי ומבינה מאוחר מידי שלא

למעלה