סדרות חדש

RenanaD

New member

אהבתי את ההקבלה לסיפור של בריטני!
רק כשראיתי שוב את ההופעה המושמצת שלה ב-VMA מ-2007 הבנתי עד הסוף.
מעניין מה בריטני חשבה על זה. אני מניח שהם לא התכוונו לרדת עליה (מאחר והיא בX-פקטור שזה גם FOX)

שוב רייצ'ל שרה שיר בריטני שלא מתאים לה (למרות ששינו אותו קצת שיתאים יותר).
ואת Everytime נותנים לבחורה החדשה???

אה ו,
הם רציניים שהם עושים שוב משולש אהבה בין הבחורה החדשה (רייצ'ל?), הבחור החדש (פין?) והמעודדת החדשה (קווין?)?!
רציני?

LemonLimeLilach

New member

את הקטע על ליאה והשיר הלא מתאים של בריטני אני גם אמרתי איך ששמעתי את השיר. אני שונאת אותם שהם נותנים לה שירים לא מתאימים תמיד.

אגב קווין בכלל בסדרה עדיין?

Rachel47

New member
מה היו ההשמצות לגבי ההופעה הזו?

כן קצת נראה שלא מתחשק לה לרקוד
וליפסינג היא לא תמיד הייתה עושה? בלי קשר לתקופה ההיא?

RenanaD

New member
אני לא מבינה למה לא אהבתם! היה אחלה!

הרגו אותי עם כל הקטילות שלה, תוך כדי הערצה אינסופית, ובמיוחדדדדדד "Leave Brittany alone"
אוי, זה כ"כ הצחיק אותי, העברתי אחורה לראות שוב

בפרק הראשון התלהבתי מהאודישן של החדש, החזקתי ממנו. ואז הורדתי את השירים, שמעתי את השיר המלא וגיליתי כמה שהוא גרוע
בדיוק כמו שתיארת. בלתי נסבל! זהו, שיניתי את דעתי.

הבחור החדש של רייצ'ל באמת חתיך. אבל מה הוא מוצא בה? תהרגו אותי - סקסית היא לא, גם בשיר של בריטני
הסכמתי עם קייט הדסון. ולא יעזור כלום, יכולים לשים סביבה את הרקדנים הכי טובים בעולם, אבל גם זה לא יצליח להסתיר את זה מאתנו. היא לא רקדנית ולא סקסית
ועכשיו אם תסלחו לי, אברח מפני לילך.

LemonLimeLilach

New member

היי אני יודעת שהיא לא רקדנית... אבל יחסית לזה שאין לה שום כישרון ריקוד היא עושה את זה סבבה!

dans girl

New member
איילת, תראי את הפרק ה-3 של husbands פלישיה
.
אבל אני מזהירה - את לעולם לא תסתכלי על פיצה אותו דבר
.

o0Invisible0o

New member
חחח ראיתי כשיצא.

כמה דברים - הפרסומת הזאת הופיעה במקור בפרק הראשון לעונה ולא זיהיתי שזאת בכלל פלישה והייתי כזה "מה?? פלישה לא בפרק!!" כי זה היה ממש לשנייה וברקע, על הטלוויזיה..ואז בתגובות יוטיוב קראתי שזאת היא.
אח"כ ראיתי ראיונות איתה והתכתבויות טוויטר והיא התנצלה מראש בפני המעריצים על הפרסומות המלאה שתצא מתישהו.

ואז הפרסומת יצאה, כאילו..הפרק. וראיתי אותו ואומג.
באמת, פרסמתי בטוויטר עם אזהרה.
פורנו פיצה, בחיי!

זה..היה...אממ..מוזר.
אני עדיין חושבת שהסיקוונס בסדרה של סנדיפ [זאבו] שבו היא משחקת כל מימ חתולים מוכר מהאינטרנט הוא יותר מוזר..אבל הפיצה היה פשוט מטריד. לא רציתי לראות את זה אבל לא יכולתי להפסיק כזה.

אחח פלישה.
בסדר, לפני כמה ימים היא העלתה סרטון כדי להעביר צופים מהערוץ של דה גילד לערוץ של גיקאנדסנדרי והיא אמרה "I'll make it easier for you, just click on my boobs".

ואשכרה שמה אנוטציה על החזה שלה.

Rachel47

New member
רק עכשיו נזכרתי

שהיה גלי היום!
ועוד של בריטני
לא הייתי יכולה לראות עד עכשיו בכל מקרה כי הייתי עסוקה באריזות כל היום
אז אני מורידה מהר עכשיו ואראה
הבעיה שאני צריכה לקום סופר מוקדם מחר
טוב
מה אכפת לי

dans girl

New member
FNL עד 5.04 לבון הייז .
הגיוני וסביר שזה גורם למתח בין וינס לג'ס, אבל אני בכנות לא מבינה מה הבעיה שלו בזה שהיא תהיה חלק מהצוות של הקבוצה.
ג'ולי - את חמודה, אני אוהבת אותך ממש. באמת. אבל את כל כך טיפשה. הוא הTA שלך. והוא נשוי. מה לעזאזל את עושה. לא, בסוף העונה הזאת היא ומאט צריכים להתחתן, ולא אכפת לי ששניהם עדיין בגיל שאסור להם לשתות.
תמי היא מלאך משמיים.
הבחור החדש חתיך למדי אבל הוא גם מעצבן למדי ואני לא מבינה איפה בעלילה הוא אמור להשתלב לי. קצת כמו טיירה בהתחלה.
פיתחתי חיבה לחלוטין לא ברורה למינדי . הבעות הפנים שלה והדיבור שלה מצחיקים אותי ממש .
לפחות בילי לא עושה שטויות אחרי שטים הציל לו את התחת .
יפה שמינדי ובילי הצליחו למצוא דרך להסתדר עם בקי.
עוד בנושא בקי - הייתי שמחה עם הדבר הזה שאמור להתפתח בינה לבין לוק אם הם לא היו עושים את העונה הקודמת. זה שם כל כך הרבה מטען ביניהם, ואני מקווה שאם הם כבר הולכים לחקור את האפשרות של להפוך אותם לזוג, לפחות תהיה התייחסות לדבר הזה.
באדי והבן שלו לחלוטין לא מעניינים.
טים בכלא והוא מסכני .
בסה"כ בסדר עד עכשיו. נראה לאן יתפתח.

dans girl

New member
5.05
[לילך, אני אמשיך עד 5.06, נראה לי מקום הגיוני לעצור בו, בערך אמצע העונה, וזה גם משהו שתוכלי להספיק במהלך יום כיפור, אפילו אם את לא רואה בקצב שלי
].
ג'ולי, כמה טוב שבאת הביתה. maybe now your mom can knock some sense into you. זה היה כל כך ברור שזה יקרה. סעי לשיקגו כברררר.
הבנים כל כך טיפשים. אם הם לא היו הדמויות הראשיות בסדרה הייתי עשויה לחשוב שהם יקבלו זיהום וימותו.
באדי ג'וניור עדיין לא מעניין.

LemonLimeLilach

New member
ראיתי את הפרק הראשון

ולא יכולתי לעמוד בזה והלכתי לIMDB כדי לבדוק מי מהדמויות יהיה העונה ובכמה פרקים ובאיזה. לא יכולתי להתאפק. בא לי לבכות מהפרק הזה.

dans girl

New member
עד כדי כך
? נראה לי שטים שבר אותך
.
אני ממש מקווה שהוא ייצא מהכלא בקרוב.
ואין מה להגיד, העונות הרביעית והחמישית זה קצת כמו סדרה חדשה, וזה די מבאס. והדמויות שכל כך היה קל להתחבר אליהן הוחלפו בדמויות שקצת קשה יותר. שמאט יחזור כבר, למען השם
.

LemonLimeLilach

New member

טים כמובן, וג'ולי שנמצאת שלישית בקרדיטים אבל עזבה לקולג', ממש לא יכולתי להתמודד עם לא לדעת בכמה פרקים היא תהיה
כי עם כמה שכולם עזבו והוחלפו, משפחת טיילור תמיד איתנו. וגם בדקתי אם מאט יחזור, ואפילו את לנדרי בדקתי!!
עד כדי כך אני לא מאמינה שהם באמת שלחו אותו ואת ג'ולי לקולג' על הפרק הראשון.

dans girl

New member
אל תגידי לי כלוםםםםם!!!!
עד שאני מצליחה לא לספיילר לעצמי את החיים
.
[למרות שאני כן צריכה להתוודות שבתחילת העונה הקודמת נלחצתי כשראיתי את זאק גילפורד כגסט סטאר אז הלכתי לבדוק את מצבו. ואז השתדלתי רק לעשות ספירה תיאורטית וממש גסה של פרקים. אבל ראיתי בטעות שהוא מופיע בפרק האחרון. שזה לא מפתיע, אז זה לא כזה ספוילר נוראי. אבל חוץ מזה אני לא יודעת כלוםםם!! אז ששששש!!]

dans girl

New member
סוויצ'ד
אין לי הרבה מה להגיד על הפרק, הסדרה כבר מזמן הפכה לגרועה - כל הקטע של ביי כמו שאמרתן די מעפן, ונועד מראש לכישלון, כי אמנם יש לה אמירה די טובה באמנות רחוב שלה אבל היא כל כך מנסה יותר מדי ואז זה מחטיא את המטרה במידה מסוימת.
דפני טיפשה ברמות עם הקטע עם השף.
היה ברור שמלודי תשכב איתו.
חבל שהעו"ד חזר.
הראיון היה מטופש לגמרי.
אין לי שומדבר טוב להגיד על הפרק. אני מפסיקה עם הסדרה הזאת כשתיגמר העונה הראשונה, אם זה אי פעם יקרה.

אבל מה שכן יש לי להגיד - אני לא מצליחה להבין איך פטריק, השף והעו"ד הם לא אותו בנאדם. הם נראים אותו דבר.

למעלה