סדרות חדש כי אנטומיה.

limors2

Well-known member
פרקים חדשים של Don't trust the B!

ABC העלו את הפרקים שלא שודרו בגלל הביטול חסר הלב של הסדרה לאתר שלהם, ובזכות התוסף של אופיר אפשר לראות אותם!

watchabc.go.com/dont-trust-the-b-----in-apt-23/SH55126557?cid=fb_apt23_remainingepisodes

LemonLimeLilach

New member
ניקיטה

אחד הדברים המפגרים שראיתי. הנשיאה לא מתה זאת אומרת שאין גופה וזה לא יעלה איזשהו חשד? אין פשע בלי גופה, זוכרים? וגם אם הייתה גופה זה היה הדבר הכי מגוחך בעולם כי בדיקה פשוטה הייתה מגלה אבק שריפה על היד של הנשיאה כלומר היא התאבדה ולא ניקיטה הרגה אותה (ועל ניקיטה אין אבק שריפה). ולמה ניקיטה החליטה פתאום ללכת משם? וואו אחד הדברים ההזויים.

Rachel47

New member
כל הפרק הזה

היה מאוד מוזר ולא הגיוני כל כך

וגם הקטע שהיא בוכה וכולם בוכים בתוך המרפאה ופתאום הוא חוזר לחיים
לא סיימנו עם זה איפשהו בדיסני?
כן אני שמחה שהוא חי כמובן והסוף היה בהחלט מאוד עצוב שהיא עוזבת (לא ברור למה אבל בסדר) אבל הסצינה של החזרה לחיים הייתה מוגזמת בעיניי בצורה לא כל כך לגיטימית
זה כן היה מצחיק כשהוא שאל אותם אם כולם עברו את החרא הזה

וזהו...בירקהוף חיים שלי פשוט!!
"מעולם לא חיבבת אתכם!"

LemonLimeLilach

New member
משחקי הכס

אם ג'ופרי לא ימות בייסורים בסוף הסדרה, וכשאני אומרת ייסורים אני מתכוונת ייסורים כבדים, ממש כבדים, אני אשנא את הסוף הזה יותר ממה שאני שונאת את הסוף של לוסט. תזכרו. אני מדמיינת לעצמי משהו כמו המוות של ויסריס, רק יותר גרוע ויותר מגניב. ואם אפשר שאמא שלו תצפה בזה, תיפול על הברכיים בבכי ואז יערפו לה את הראש מאחורה זה יהיה נהדר.

dans girl

New member
איך זה ספוילר?
כולנו רוצים את ג'ופרי מת מהרגע הראשון בסדרה, השנאה שלנו רק הולכת וגוברת איכשהו עם כל הפרקים ונראה לי שזה פחות או יותר קונצנזוס בערך בין כל הצופים בסדרה
.
אני עדיין לא ראיתי, אולי היום

dans girl

New member
אגב, אני לגבי בעד כל מה שכתבת שם. אני לא מאחלת לאנשים מוות לעיתים קרובות, בטח לא מוות בעינויים, אבל אני ממש אשמח לראות את ג'ופרי סובל ממש, ואם סרסיי תמות שניות אחרי שהיא תראה אותו מת לאט לאט אני גם לא אבכה יותר מדי.
אלוהיי, משחקי הכס מוציא צד מאוד לא חיובי בי

LemonLimeLilach

New member
כתבתי את זה תוך כדי צפייה

(כבר תביני באיזה רגע כשתראי) אז זה היה אוטומטי למקרה שאני אכתוב משהו מספיילר. פשוט כשסיימתי, זה עדיין היה הרגש הכי חזק שלי אז לא הוספתי עוד

dans girl

New member
כנ"ל... מהיום ועד 10 ביוני יש לי 2 פרקים של משחקי הכס ואחד של מד מן
.
זה כן נותן לי זמן להשלים דברים ולא למות וכאלה, אבל עדיין זה מבאס ממש.

LemonLimeLilach

New member
זהו שזה נותן זמן להשלמה

אבל כשמתחילים סדרה כלשהי ורואים רק אותה במשך שבועיים זה נהיה חופר
לי יש פרק אחד של מודרן פמילי, פרק כפול של סמאש, משחקי הכס ודה וויס שזאת צפייה חלקית אז אני לא מחשיבה את זה אפילו.

נראה לי שאני אתחיל בריירינג בד
סיימתי הבית הלבן אתמול!!!!!!

limors2

Well-known member
האחות ג'קי 508

ואיזה כיף זה שהיום שודר פרק 7 אבל אפשר להוריד גם את 8 וגם את 9

לאאאאאא גרייס אל תעשי סמים, לא ראית מה זה עשה לאמא שלך? טיפשה

מצד אחד אני קצת מרחמת עליה כי ג'קי באמת ממש עושה לה פדיחות, אבל מצד שני היא טינאייג'רית מעצבנת ושקרנית. אז לא יודעת מי מהן סובלת יותר.

אני ממש אוהבת את הקשר החדש של ג'קי וזואי, ואת זה שהוא הפך מג'קי בקושי סובלת את זואי ורק מחכה שהיא תלך לג'קי משתפת את זואי במה שעובר עליה, מקשיבה לה וישר אחרי זה הולכת לממש את העיצות שלה.
ואני בעד זואי והרופא החדש

ויאי לאקלייטס בלי אלצהיימרס!!!

o0Invisible0o

New member
אמ.

אני לא מבינה...אני שבוע קדימה? למה? ולמה אפשר לראות כבר את 9?
ממש עצוב לי על גרייס - מצד אחד אני מבינה אותה, היא הייתה הילדה הכי מסכנה והמשפחה שלה עדיין ממש מפורקת ונוראית והכל..אבל סמים? באמת? בגיל 14?
ושתפסיק לשקר כבר..אוףףףףףף היא בדיוק כמו אמא שלה, זה כ"כ מתסכל.

ג'קי וזואי - לגמרי.
אומג זואי והרופא החדש!! אני כ"כ בעד כבר כמה פרקים!!! הם חמודים, זה עשוי לעבוד! אבל עכשיו היא חושבת שהוא שוכב עם הבלונדה כי הם נכנסו למונית ביחד...

אני גם אוהבת שקופ עוזר לבלונדה, כי זה היה ממש מתסכל כשהוא רק הציל אותה כל הזמן.

פיו על אקלייטוס - זה התחיל להיות ממש מעצבן- גם הטעויות שלה וגם ההתעלמות הכללית של כולם מהבעיה..אני שמחה שהם כפו עליה בדיקת דם.

אהבתי הכל, במיוחד ההתנצלות של ג'קי בסוף...במיוחד בהתחשב בכך שהסצינות האלה כאלה קלישאתיות כבר - כל ההתנצלות כחלק מה12 צעדים וכו'..זה היה כ"כ כנה ומקסים...גם מה שהיא שיתפה במפגש.

אחחח יותר אנשים צריכים לראות את הסדרה הזו.

limors2

Well-known member

זה מסתכל אותי בכל פרק מחדש שאף אחד לא רואה אותה

למעלה