סדרות חדשות

סדרות חדשות

שלום לכולם ! יצא לי להיחפש להמון סדרות חדשות באינטרנט... ומקווה שהם יגיעו אלינו ל YES ! במיוחד ל YES WEEKEND.. Numb3rs סדרה ענקית... אני ממש שמח שהיא אצלנו. Prison Break לא משהו לא מהפנטה הזאת...מדהים.. יש בינתיים 7 פרקים, ספיישל ומחר הפרק השמיני. My name is Earl קומדיה ממש מצחיקה, אני אישית מאוד אהבתי אותה, היום משדרים בארה"ב פרק חמישי. E-RING עוד סדרה מעולה.. משהו כמו הסדרה הזאת שיאיר לפיד עשה אצלנו אבל של פנטגון... היום פרק חמישי.. וד"א , האם הם לקחו את הרעון ממנו ? חחחחח והאחרון חביב.. JOEY, סדרה ענקית, צחוקים לא מהפנטה הזאת, אני שמעתי שהיא משודרת ב HOT, מקווה שאולי תגיע גם אלינו..

TheCharm

New member
נאמברס, פריזן

ומיי ניים איז ארל ישודרו ב-yesWeekend (למעשה, נאמברס כבר בסוף השבוע הזה). לגבי אי-רינג עוד לא ידוע, וג'ואי - ספק אם תגיע אלינו, היות ומשודרת בXtra Hot

ואללה !, לא ידעתי...

יצא לך לראות אותם ? הסיפור של High Definition הוא מדהים... לא מהפלנטה הזאת... עוד כמה שנים אצלנו.. אבל תודה.. עשית אותי מאוד שמח !

Aviad1987

New member
E-ring שייכת לWB

אם יס רק ירצו אותה סביר להניח שהיא תשודר אצלנו

מה ?

ראית אותה בכלל ? אם אתה לא אוהב את הומור אז כנראה שלא.. אבל היא סידרה מאוד מצחיקה... אני ממש אוהב אותה... :)

אני מחכה לארל ממש בקוצר רוח.../images/Emo168.gif

זאת סדרה פשוט מעולה.. ושכחת את קיטצ'ן קונפידנטיאל
.

snier1991

New member
אני הכי מתלהב מקומנדר אין ציף

נראית לי מאד מסקרנת וגם מגריי וםריזון ברייק כמובן ארל נראית לי פחות מעניינת

Aviad1987

New member
הרוב יחלקו עלייך

אני עוד לא ראיתי אבל ממה ששמעתי.. ארל זה משו משו. חוץ מזה אין בסיס להשוואה. גם אני מאוד מחכה לקומנדר.

TheCharm

New member
ורק אני לא ../images/Emo3.gif

קומנדר נשמעת מאוד משעממת. לא משהו שאני אצפה בו בכל אופן

../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

לא יודע, נשמע לי יותר מדי כמו גירסה נשית לבית הלבן. אבל אני בהחלט אנסה.

Aviad1987

New member
לאוהבי הז'אנר בלבד כמו שאומרים

ולאוהבי הז'אנר שמעתי שהיא מצויינת.

למעלה