סדרות חדשות ב-yesstars

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
אין שום סיכוי

זו סדרה של HOT ולכן היא לא יכולה להגיע ל-YES

vand

New member
המירוץ למיליון!!!!!

העונה ה-8 של המירוץ למיליון מתחילה ב-5.7.06 במקום השרדות

invAsion

New member
נפילה.. ../images/Emo103.gif

שיכניסו עונה אחרת של השרדות.. (מי שלא שם לב עדיין, משדרים שוב את את השרדות 9 - ונואטו - כל יום ב11:35).

invAsion

New member
באמת לא הבנת? ../images/Emo103.gif

אמרו שיכנס המירוץ למיליון במקום הישרדות - אז כתבתי שזה נפילה, כי הישרדות הרבה יותר טובה, ועדיף היה שבמקום להכניס את המירוץ למיליון עדיף היה שישדרו שוב עונות אחרות של השרדות. סבבה?

קובי221

New member
אמממ...

בכלל לא נפילה. קודם כל, למה למחזר את העונות הקודמות של הישרדות בשעות פריים טיים? והמירוץ למליון זו סדרה טובה. מאוד.

vand

New member
עכשיו טורי

סדרה חדשה שמתחילה ב-10.7.06 (יום שני) ככל הנראה במקום החיים הפשוטים. עוד מעט אני אביא מידע על הסדרה.

vand

New member
מידע נוסף

הסדרה היא קומדיה מה שמאשר שהיא מחליפה את החיים הפשוטים. לעונה ה-1 של הסדרה 10 פרקים והיא חודשה לעונה 2.

TheLost

New member
זו תוכנית מוקומנטרית נדמה לי

על טורי ספלינג (דונה מ"בוורלי הילס" וגם הבת של..)

snier1991

New member
צדקתי

ומה יחליף את גבירתי הנשיא עדיין בגדר תעלומה(אי צדק יגיע רק בעוד חודש)

vand

New member
פשע מן העבר

העונה ה-2 של הסדרה מסיימת את השידורים החוזרים היומיים שלה ביום שני והעונה ה-3 שלה תתחיל באוגוסט השנה. לעונה ה-3 שלה 23 פרקים והיא כבר חודשה לעונה 4.

vand

New member
אוורווד

העונה ה-3 של הסדרה תשודר בשידורים חוזרים יומיים החל מיום שלישי הקרוב (במקום פשע מן העבר) והעונה ה-4 תשודר באוגוסט. בעונה ה-4 22 פרקים והיא העונה האחרונה של הסדרה.

להשקיע דקה בקריאה!

איך להרויח ים של כסף רוצים להרוויח כסף בלי לעבוד קשה? רוצים להרוויח כסף בקלות...כנסו תקדישו 5 דקות לקריאה - זה שווה את זה לא תצטערו...... המסמך הבא כתוב בלשון נקבה אך מכוון לשני המינים: ''מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו, במהלך אחד משיטוטי ברשת, נתקלתי במאמר הזה במקרה. בדרך כלל אני מתעלמת ממכתבים מסוג זה, אבל האהבה ותשומת הלב מאחורי מכתב זה, והתוצאות (העצומות), הראו לי שהוא שונה ולכן החלטתי להשתתף. אם מכתב זה ימשיך כמו שהוא אמור להמשיך, אם נניח את חשדותינו בצד, ולבטוח, כל אחד מאיתנו ירוויח. לתשומת ליבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות (שיפורטו למטה) ותיראו איך הכסף מגיע זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 ₪ + 6 בולים! (בואו נגיד 5 ש''ח ליום בשבוע + בול - רק כדי להראות לכם עד כמה ההשקעה היא אפסית!) אם כל ההוראות הבאות יעשו בתשומת לב אתם תניבו דובדבן גדול. התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני! להלן 4 הצעדים להצלחה: צעד-1 קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט הבא על כל חתיכת נייר: ''בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך'', כתבו את שימכם והכתובת המדויקת. עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 ש''ח ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה (את המטבעות מומלץ להדביק בסלוטייפ לנייר). שימו כל מטבע עטוף בפתק, בתוך מעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ''ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 ₪.. מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימת הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה. עכשיו שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1. מרסל שושן שד התמרים 478 דירה 8 אילת מיקוד 880003101 2. מאיר ת''ד2563 בני ברק 3. רון ירמנקו רח´ רחל 14/4 טבריה 4. אסף חבה יאיר שטרן 48 ב’ קרית אונו מיקוד 55602 5. וידי מגלד רח נרקיסים 28 אחוזת-ברק מיקוד 19323 .6 סתיו רומנו עץ האפרסק 10 דירה 14 ת.ד 8678 יהוד מיקוד 56259 אלו הן 6 השמות והכתובות אליהן את צריכה לשלוח את המעטפות - אחת לכל שם! צעד-2 הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה (את מ''ס 1), הזיזו את שאר השמות אחד למעלה (כך שמי שהיה 6 נהייה מ''ס 5, 5 נהייה 4..וכ''ו) והוסיפו את שימכם כמס - 6 ברשימה. צעד-3 השתמשו ב- msn ,internet explorer ,walla ,nana ,ynet ,netscap וכו.. חפשו קבוצות דיון שונות (פורומים, קהילות, לוחות, מועדונים, צאטים ועוד..) יש לפחות 500,000 פורומים שונים כאלה זה ממש לא בעיה! כל אתר אינטרנט שיש בו פורום יהיה טוב! בעברית כמובן! צעד-4 שנו את מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שילחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת. כל מה שאתם צריכים זה 300. אבל זכרו ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות. זכרו ''כנות זו השיטה הטובה ביותר'' אתם לא צריכים לרמות. תהיו הגונים ותקבלו את הרווח הענקי בכך שהוא, ''טונות של כסף''. אז אם כולם יקבלו רק 7 פניות כמו בתיאור הקודם, אתם תרוויחו סכום של 588,245 ש''ח האם תהיו מוכנים לפספס את ההזדמנות הזאת בשביל ''סיכון'' של 30 ₪ + 6 בולים? הערות: אולי תירצו לשכור תיבת דואר בגלל כמות הדואר שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימיים, תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים. אם ישנו אדם ברשימה שאתם מכירים אל תמנעו מלשלוח לו את ה-5 ש''ח ,גם הם חלק מהדבר הגאוני הזה! אם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספס את האפשרות העסקית המופלא והפשוטה הזאת, בשביל ''סיכון'' של 30 ש''ח ו- 6 בולים? אני לא! ואני מקווה שתצטרפו אליי כדי שנוכל כולנו לעזור לכולנו! יכול להיות שראיתם הודעה כזו בעבר כי העסק עובד! אתם יכולים לעשות כל כך הרבה כסף בשביל לטייל בכל העולם. רעיון כזה גאוני! והכי חשוב....! אם אתם מנסים לרמות אנשים על-ידי כך שאתם שולחים את ההודעות עם שמכם ברשימה, בלי לשלוח את הכסף לשאר האנשים ברשימה – לא תקבלו כמעט כסף! גם אל תנסו לשנות את השמות! חוץ מאשר להוסיף את השם שלכם עפ''י ההוראות. ושוב! הכי חשוב לא לרמות ולא להתחכם רק ללכת עפ''י ההוראות והכסף בדרך אליכם! בהצלחה !

למעלה