סדרות חדשות ב-yesstars

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
סדרות חדשות ב-yesstars

כידוע לכולם סדרות רבות עומדות להסתיים בקרוב ועונת שידורים חדשה צפוייה לעלות ב-yesstars. כל מי שיש לו מידע כלשהו על סדרות חדשות שעומדות לעלות בקרוב שישרשר אותו לנושא הזה.

vand

New member
criminal minds

הסדרה criminal minds של רשת CBS תשודר באוגוסט הקרוב ב-yesstars תחת השם "מוחות נפשעים". העונה ה-1 מכילה 22 פרקים ובארה"ב הסדרה כבר חודשה לעונה 2.

קובי221

New member
'נפשעים'? זה כזה לא קליט!

מה נסגר עם המתרגמים של יס? היו משאירים מוחות |קרימנלים| וזהו.

באע

New member
שאלה....

מישהו יודע אם הסדרה Ghost Whisperer מגיעה ליס סטארס?!? או ליס?!? או לארץ?!?!

vand

New member
אי צדק

הרגע ראיתי פרסומת לסדרה הזאת שתתחיל בקרוב. יש למישהו מושג מה זה? נראה לי שמעתי פעם על משהו בשם injustice נראה לי זו הסדרה.

vand

New member
תוספת מידע

שם הסדרה הוא In Justice וזאת סדרה דרמה. מהתקציר באנגלית הבנתי שזאת סדרה משטרה שהדגש בה הוא על שחרור אסירים שנכלאו שלא כצדק. מכיוון שזאת דרמה רוב הסיכויים שהיא תחליף את גבירתי הנשיא.

vand

New member
עוד קצת מידע

לעונה ה-1 של הסדרה יש 13 פרקים והסדרה בוטלה לאחר עונה אחת.

vand

New member
תאריך מדויק

הסדרה תתחיל ב-25.7.06 (יום שלישי). מה שמוזר גבירתי הנשיא מסתיימת הרבה לפני. מעניין מה יבוא באמצע או שאולי היא תחלף בכלל משהו אחר?

TAL 8

New member
אממ זה על איזה נערה בשם

מלינדה, שיכולה לדבר עם אנשים מתים ויכולה לתקשר איתם :] דרך אגב שמעתי, שזאת סדרה מאוד מצליחה בארה"ב !:] הלוואי שישדרו אותה ביס!

snier1991

New member
עלה לי רעיון איזו סדרה יכולה

להחליף את החיים הפשוטים קיטצ'ן קוניפדשל התוכנית שבוטלה אחרי 3 פרקים היא קומדיה בעלת 13 פרקים בהנחה שתגיע לסטאר ולא לפלוס אני מאמין היא תחליף אותה

למעלה