סדרותתתתתתתת

RenanaD

New member

או... לפני שתי עונות.

LemonLimeLilach

New member
במיוחד העונה

כי הם איבדו כל דרך, וגם בגלל המוות של קורי, כבר זה מרגיש תפל ואין לסדרה שום טעם. היא איבדה את כל החיים שלה ואני לא יודעת איך אפשר ליהנות ממנה כשיש לך בראש "קורי מת".

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

אומייגאד זיקקקקק
הוא היה מושלם

אדם וקריסטינה מעצבנים.

אמבר גם.

גיליתי מאיפה הבחורה מהמעונות של דרו, היא הייתה ב 90210 (החדש), אז דפי כנראה לא תכירי אותה
היה לה כזה סיפור הזוי שם.

מקס ממש טוב הכמויות הקטנות שאנחנו מקבלים אותה העונה והוא היה מעולה עם קריסטינה.

אני מתגעגעת להאדי

dans girl

New member
אההה
אז כן, זו הסיבה שלא הכרתי

וזה היה הפרק שבו זיק היה הכי מקסים בכל הסדרה הזאת.
אני מבינה את אמבר, והגישה של שרה לנושא אולי הייתה יכולה להיות עדינה יותר, אבל כן, רואים שהיא ראתה את זה בא ושזה לא היה משנה כי היא בכל זאת הפכה להיות מאוד נסערת ממשהו שהוא מאוד ברור מהצד של שרה. מה גם ששכחתי את כל הדברים שריאן עשה לה עונה שעברה מרוב שאני אוהבת אותם ביחד
.
הכמות של מקס אכן מדויקת והאדי ממש חסרה, בעיקר בקמפיין של כריסטינה.
דווקא אהבתי את הקטע עם אדם והראפר המלחיץ

LemonLimeLilach

New member
יומני

בעיות שאני רואה עם הסיפור שלהם:
1. אם כפילים של סטפן ואלנה אמורים להיות ביחד כי זה גורל. אז הגורל של סטפן זאת קתרין, לא? לא של אלנה. מי של קתרין? מי של אלנה?
2. אף אלנה וסטפן אחרים בעבר לא הצליחו ביחד אז איך זה גורל. אולי זה גורל להתאהב ואז לשנוא אחד את השני וללכת עם דיימון. או סוג אחר של הרס.
3. הם ממש צריכים להסביר איך קתרין וסטפן נכנסים פה, ואם לסטפן כרגע יש כפיל נוסף, שהוא ב"גיל" של אלנה.. זה לא הגיוני מה שהולך.

Rachel47

New member
גם אני חשבתי שזה מוגזם

האמת שאהבתי שסופסוף הסבירו איפה התחיל כל עניין הדופלגנגרס כי בסטוריליין של אלנה וקתרין זה תמיד היה נראה שאוקיי, זה ככה..אבל למה?
ועוד בעיה שהייתה לי, אצל אלנה וקתרין זה קשר דם (בערך יחסית..נו אותו בלאד ליין) אבל קלציה הציגה את זה כאילו העולם יוצר אותם וזהו
כמו שכשבאפי מתה נוצרת סליירית אחרת כי זה מה שהיקום רוצה אבל אין ביניהן קשר
כאילו, זה מה שאני הבנתי

אז זה בעצם לא הגיוני
מה גם שכן...סטפן אמור להיות עם קתרין
אני לא יודעת אם ניתן להסיק שאף גרסא של הדופלגנגרס לא עבדה, ראינו בינתיים רק סטפן + קתרין- שנקטעה באכזריות אבל אם לא היה את הקטע של המלחמה ושריפת הכנסיה הם כן היו חיים יחד
ואלנה וסטפן שכן את צודקת זה מוזר למרות שההסבר הזה שדיימון הוא פשוט טוויסט בעלילה שלא יהיה משעמם דווקא הגיוני ואז בסופו של דבר ספטן ואלנה דומד להיות יחד
אבל אז איפה ההפי אנדינג של קתרין?
אז באמת אולי צריך להיות עוד דופלגנגר

קיצר גם אני התבלבלתי

אבל קלציה ממש הצחיקה אותי רוב הפרק כאילו בקטע מגוחך והזוי ומפגר..בעיקר כשהיא אמרה לו "אם לא שמת לב אני משוגעת ולא יציבה ויש לי בעיית אמון"

אמממ..אומייגאד לגבי הסוף.....

LemonLimeLilach

New member

אלנה וסטפן המקוריים לא הצליחו גם כן
ונראה לי שסטפן וקתרין לא הצליחו כי היה את כל הקטע עם דיימון באמצע והיא שיקרה לכולם והיא הייתה זונה והכל, לא? או ששכחתי משהו

וכן אני גם חשבתי על הקטע של הקשר דם... לפי זה, לא אמור להיות עוד סטפן כי סטפן ערפד ולא יכול להביא ילדים בכלל אז זה גם לא מובן.

Rachel47

New member
הם כאילו ביטלו

את כל הרעיון שיש קשר דם בכלל
ברור שאם חייב להיות קשר דם אז אין סטפן חדש אחרי סטפן הנוכחי (אולי בגלל זה הוא אינטר-ג'נריישן ושוכב עם דופלגנגר מדורות שונים?)
אלנה וסטפן היו סיפור אהבה מקסים וכולנו כל הזמן ידענו שהוא הוואן טרו לאב שלה (אפילו אלה שתומכים בדיימון)..לאורך הזמן אחרי הרבה מאוד מכשולים ובדרך לא דרך היא נהייתה עם דיימון, אבל אני מזכירה לך שאף אחת מאיתנו לא קנתה את זה..
חוצמזה שעכשיו כן נראה שוב שהם סול מייטס עם כל התחושות בטן האלה שלה (מסכן דיימון אוף)

סטפן וקתרין..שוב, אנחנו לא יודעים מה היה קורה אם היא הייתה מספרת להם שהיא בחיים
היא חזרה אז בתחילת הסדרה וטענה שתמיד זה היה סטפן בלה בלה..אבל אחרי שירו בהם והם נהיו ערפדים היא נעלמה ל200 שנה..אז הסיפור נקטע באמצע..את לא יודעת מה היה קורה אם הם כן היו נפגשים שוב, לפני שהוא פגש את אלנה..אולי הם היו חוזרים להיות יחד..

בכל מקרה אין לי מושג...הכל די מוזר...

LemonLimeLilach

New member

שכחת שהתחושות בטן לא היו חיבור משמיים אלא קטסויה(?) שעשתה את זה לאלנה...

סטפן לא היה תחת קומפולשן עם קתרין? מה היה שם, כבר שכחתי. אבל זה לא היה מצליח בכל מקרה.

Rachel47

New member
הוא היה תחת קומפולשן

זה אומר שבטח היה לוקח לה מיליון שנה לשכנע אותו להיות איתה, לא אומר שזה לא היה עובד
אבל שימי לב שבשני הסיפורים דיימון הוא תמיד המכשול
כאילו לדופלגנגר תמיד יש מכשול משלו ואז לא משנה מה הוא שם

וכן נו זו הייתה קצ'לה הזאתי אבל זה גרם לה להרהר
היא מהרהרת
זה לא טוב למר מכשול

למעלה