סדרותתתתתתתת בסימן ADAY!!!

LemonLimeLilach

New member
כל הסדרות הטובות נשמעות בתקציר

על הפנים

RenanaD

New member
חחחח התלבטתי אם לתת דוגמה עוד כשכתבתי את

ההודעה ואז התעצלתי. חבל

״דולהאוס״!

LemonLimeLilach

New member
באמת?????

"אנשים שמחקו להם את המוח סגורים בתוך בית מוזר ונשלחים כל שבוע למשימה שלפניה ממלאים להם את המוח במידע המתאים למשימה ואז מוחקים שוב. על בובה אחת המחיקה לא עובדת כמו שצריך...."

Rachel47

New member
חחחחחחח תכלס רננה

בחרת את הסדרה הכי מוזרה להגיד את זה עליה

dans girl

New member
זהו, זה מהאתר שנתתי לרננה לפני כמה שבועות (אם את לא מוצאת תגידי ואשלח לך בפרטי כדי שרננה לא תנזוף בי שוב
).
זה כל ה-3 עונות ביחד, רק באיכות לא משהו (150 מגה לפרק) - 7 ג'יגה כל העונות.

dans girl

New member
ורוניקה מארס 1.08
+ דיסקליימר. לילך, אני יודעת שאת רוצה פירוט על פרקים וכאלה, אבל אל תבני על זה שזה יקרה לאורך זמן או ברציפות
.
את מכירה אותי. בהיעדר משהו לעשות אני יכולה לראות 10 פרקים ביום וזה לא יזיז לי. וזה אמנם לא בטוח תמיד עובר, אבל אני נורא משקיעה בהודעות שאני כותבת פה
. אני עושה הגהה על הכל, עוברת שלוש פעמים לפני שאני שולחת (בהודעות באמת ארוכות או חופרות, בד"כ יותר), ולכתוב על פרק ברצינות לוקח המון זמן, אבל באמת. אז אל תבני על סיכומי פרקים מטורפים. זה קורה בעיקר כשסדרה מעצבנת אותי (ע"ע קצת למעלה בשרשור
), וכשהכל זורם על מי מנוחות אז זה טוב אם אין לי יותר מדי מה להגיד. אז קחי את זה כדבר טוב אם אני קצרנית. קחי גם בחשבון שאני באמת אשתדל לכתוב על כמה שיותר פרקים, אבל אני לא מתחייבת, אבל אם יש פרק ספציפי שאת רוצה עליו תגובה באריכות תגידי לי מראש ואני אעשה מאמץ להשקיע בזה יותר מחשבה.

ולפרק.
אלונה טל
.
ההופעה הפתאומית שלה הייתה די מוזרה
. פתאום היא כזה מדברת עם ורוניקה ומשאילה לה בגדים. לא ראינו אותך מעולם. מי את
.
אבל עלילתית זה היה מגניב - גם עם כל השאלון האידיוטי והמשעשע הזה (אמריקאים, אני נשבעת
) וגם עם הדייר של אמא של וואלאס והפלאשינג
.
ואמג הסוף. ויש שתי אפשרויות לאיך ורוניקה תתמודד עם זה - 1. תהיה טיפשה ולא תלך עכשיו לאבא שלה ותשאל אותו, אלא תתבשל עם עצמה עד להתפוצצות הבלתי נמנעת.
2. תלך אליו עכשיו ותשאל אותו דוגרי. אבל אני בספק
.
בכנות, אני ממש במתח, ואם לא היה עכשיו 1 בלילה הייתי רואה עוד אחד.

ואלקטרז לא ירד עדיין, רבאק
. זה יצטרך לחכות למחר. או לסופ"ש למרות שגם בו לא יהיה לי זמן כי יש מרתון לימודים לאורגנית ואז ערב סרט שבו החיים טובים ממש ויש אוכל שחיתות וסרטי טראש משנות השמונים.

LemonLimeLilach

New member
אני אגיד את זה ככה!

כשיגיעו הפרקים שאני ארצה עליהם תגובות מפורטות את כבר תדעי לבד
אני צופה שהסדרה לא תעצבן אותך אז אני אכין את עצמי מראש לחוסר תגובה. אבל קחי בחשבון שאוף.

אני לא מבינה איך את מצליחה לראות כל כך הרבה כשנגמרה השביתה+הסדרות הרגילות שיש עכשיו! אתמול הספקתי לראות רק שקרניות (שראיתי באוניברסיטה בחלון!), סמאש, HIMYM והבית הלבן. ואז נפלתי למיטה!

dans girl

New member
זה כרוך בהמון נחישות וכוח רצון
אתמול סיימתי ב-6, אחרי מעבדה בכימיה פיזיקלית שהרגישה קצת כמו מוות ארוך ומלא ייסורים, אז לא למדתי כשחזרתי הביתה, והיה לי את כל הערב לצפות. ויש לי הרבה זמן בבית והמעבדות הרציניות התחילו רק השבוע, אז יש מצב שהקצב שלי יואט אבל אני עדיין אשתדל להספיק להתקדם קצת...

LemonLimeLilach

New member
ואני סיימתי ב5 וחצי!

ב6 וחצי כבר הייתי בבית, ואכלתי, ואז הלכתי לראות...
והיום יש לי 3 סדרות+אלקטרז+לעבוד מ4 וחצי. אז אני אספיק סוויצ'ד ורינגר ובערב אולי ניו גירל וזהו

Rachel47

New member
כמה מעבדות יש לך הסמסטר?

ולילך אני כה מסכימה איתך
אני לא מספיקה לראות כלום..
יש סדרות שאני צריכה עוד לראות פרקים משבוע שעבר!!!!

והיום בערב אני אשים את הטורנט של דפי שירוץ בסופש..נקווה שזה באמת ילך כי טורנטים ממשיכים לשנוא אותי

בכל מקרה עד אז אני התחלתי קצת באפי שוב (הייתי צריכה סדרת רקע כשאני לומדת...למרות שכשאני נזכרת..את באפי ראיתי ברקע של הפסיכומטרי...מתישהו אני אהיה חייבת לתת לה את מלא תשומת הלב
)
ואני חייבת להגיד כמה דברים
איזה דרמטיים ותיאטרליים הם היו
איזה סדרה ישנההההההההההההה
דייוויד בוריאנז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא בן איזה 17 פה?! גאד הוא כל כך צעיר!!!!!!!!!!!!
וכל כך חתיךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
בחצי הראשון של הסמסטר - 3 מעבדות... כלומר רצח.
בחצי השני זה נרגע ואני נשארת רק עם מעבדה אחת - המעבדה בפיזיקלית שהיא ללא ספק הכי טיים קונסיומינג מבין השלוש אז זה לא כזה מקל מבחינת עבודה, אבל זה כן קונה לי עוד 10 שעות שבהן אני לא לומדת פרונטלית, אז זה כבר יותר טוב.
ויואו, באפי. את חייבת להקדיש לה תשומת לב כמו שצריך. היא אדירה.
ודיוויד בוריאנז
. בא לי שבונז יחזור כבר
.

ולי הטורנט של ורוניקה מארס ירד בלילה אחד לדעתי...אז הוא אמור להיות בסדר...

Rachel47

New member
היו לי קצת

בעיות עם המחשב ואמא שלי ביקשה שאחזור הביתה במפתיע
אז אני אנסה להוריד כשאחזור לדירה ונראה כמה סבבה הוא

ולי יש סמסטר שלם בלי מעבדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכון...יש לי פיזיקה פיזיקלית הסתברות וסטטיסטיקה..וצמח

ומיקרוביולוגיה מולקולארית ימית שעם כמה שהמרצה אדייייייייייייייר..זה עדיין מיקרו...וזה נוראי

אבל לפחות אין מעבדות

שנה הבאה תהיה לי אחת בסמסטר א אבל הבנתי שזה בקטנה (אקולוגיה)
ואחת בסמסטר ב בביוכימיה..

LemonLimeLilach

New member
סוויצ'ד

ככה זה נגמר?????? וקבלו: אין פרק עד אוקטובר ככה! דווקא עם הסדרה הזאת ABC פמילי מחליטים לעשות לו"ז נורמלי ולא להתחיל באוגוסט
מפגרים. ממרץ עד אוקטובר. אף אחד לא יזכור את הסדרה.

הגילוי על אמט וסימון היה לא דרמטי מספיק!

לא אכפת לי מאנג'לו.

השחקן של וילקי הופך להיות מריאנו מרטינז של הסדרות האמריקאיות... עוזב את כולן. הלוואי שהפיילוט שלו ייכשל וסוויצ'ד לא יקחו אותו בחזרה כי זה מעפן. ובכל מקרה, הפרק נגמר מעפן כי בטוח בפרק הבא יעשו קפיצת זמן כלשהי! וזה תמיד מעצבן כשיש גילוי דרמטי.

LemonLimeLilach

New member
אלקטרז

הווו הם יודעים על לוסי!!

מיותר לציין שהפרק היה צפוי למדי, נכון? כאילו זה שהם יראו את הסרט שראינו בהתחלה שמצלמים ושפתאום היא תפתח את העיניים בבום. ממש קיוויתי שזה לא יקרה ככה...

שבוע הבא נגמר

למעלה