ורוניקה מארס 1.08
+ דיסקליימר. לילך, אני יודעת שאת רוצה פירוט על פרקים וכאלה, אבל אל תבני על זה שזה יקרה לאורך זמן או ברציפות
.
את מכירה אותי. בהיעדר משהו לעשות אני יכולה לראות 10 פרקים ביום וזה לא יזיז לי. וזה אמנם לא בטוח תמיד עובר, אבל אני נורא משקיעה בהודעות שאני כותבת פה
. אני עושה הגהה על הכל, עוברת שלוש פעמים לפני שאני שולחת (בהודעות באמת ארוכות או חופרות, בד"כ יותר), ולכתוב על פרק ברצינות לוקח המון זמן, אבל באמת. אז אל תבני על סיכומי פרקים מטורפים. זה קורה בעיקר כשסדרה מעצבנת אותי (ע"ע קצת למעלה בשרשור
), וכשהכל זורם על מי מנוחות אז זה טוב אם אין לי יותר מדי מה להגיד. אז קחי את זה כדבר טוב אם אני קצרנית. קחי גם בחשבון שאני באמת אשתדל לכתוב על כמה שיותר פרקים, אבל אני לא מתחייבת, אבל אם יש פרק ספציפי שאת רוצה עליו תגובה באריכות תגידי לי מראש ואני אעשה מאמץ להשקיע בזה יותר מחשבה.
ולפרק.
אלונה טל
.
ההופעה הפתאומית שלה הייתה די מוזרה
. פתאום היא כזה מדברת עם ורוניקה ומשאילה לה בגדים. לא ראינו אותך מעולם. מי את
.
אבל עלילתית זה היה מגניב - גם עם כל השאלון האידיוטי והמשעשע הזה (אמריקאים, אני נשבעת
) וגם עם הדייר של אמא של וואלאס והפלאשינג
.
ואמג הסוף. ויש שתי אפשרויות לאיך ורוניקה תתמודד עם זה - 1. תהיה טיפשה ולא תלך עכשיו לאבא שלה ותשאל אותו, אלא תתבשל עם עצמה עד להתפוצצות הבלתי נמנעת.
2. תלך אליו עכשיו ותשאל אותו דוגרי. אבל אני בספק
.
בכנות, אני ממש במתח, ואם לא היה עכשיו 1 בלילה הייתי רואה עוד אחד.
ואלקטרז לא ירד עדיין, רבאק
. זה יצטרך לחכות למחר. או לסופ"ש למרות שגם בו לא יהיה לי זמן כי יש מרתון לימודים לאורגנית ואז ערב סרט שבו החיים טובים ממש ויש אוכל שחיתות וסרטי טראש משנות השמונים.