סדרותתתתתתתתתת

o0Invisible0o

New member
את ממש ממש מוזמנת

לכתוב על מד מן.
אני ממש אוהבת את העונות המוקדמות יותר [3 ו-4 הן הפייבוריטיות שלי אבל אני מאמינה שאני אפילו אוהבת את 2 יותר מ5 נניח..]

ובכלל, את יודעת שאני אוהבת לחפור על מד מן.
אם היו לי חיים הייתי צופה איתך מחדש, בחיי. אני כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת ובכל צפייה מגיעים לתובנה חדשה...

מה שמזכיר לי [וזה מזה לא קשור לכלום!] אתמול ראיתי "יש לך הודעה" כי התחשק לי ממש [דחף בלתי מוסבר והזוי] וכאילו מכך שהיא אובססיבית לגאווה ודעה קדומה, קיבלתי נקודת מבט לחלוטין אחרת על הסרט ועל איך הוא מתכתב עם הספר הנפלא שפספסתי בכל מיליון הפעמים הקודמות שצפיתי בסרט.
ובכלל, למעט החצי שעה האחרונה, אני עדיין ממש אוהבת את הסרט הזה. הייתי בטוחה שהוא יהרס לי בצפייה בוגרת.

o0Invisible0o

New member
מד מן בקצרה

טוב, מייגן בטוח הולכת למות, אה?
אני לא מבינה אבל אם היא הופכת להיות השחקנית הזאת שהייתה קיימת במציאות או שהם הולכים לעשות משהו אחר ומשתמשים בשחקנית רק כדי לרמוז לנו? כ"כ מבולבלת.
אגב, החלטתי שהיא הולכת למות משתי סיבות -
1. ההריון.
2. דון ראה את החייל המת [כנראה שהוא מת, אנחנו בתכלס לא יודעים] ואותה.

כל ענייני פגי-ג'ואן היו נהדרים והו כה מבאסים.
אני מבינה גם את פגי וגם את ג'ואן תכלס..אוף. תנו לג'ואן הזדמנות להתקדם, באמת!
טוב, זהו..לבינתיים היא הצליחה להשתחל ולמרות שפגי לא מאשרת אני בטוחה שהיא תתמוך בה בהמשך.
תכלס? אני אפילו מבינה את פיט..הוא כ"כ בפאניקה שהוא מאבד את מקומו שהוא כאילו קצת גורם לעצמו לאבד את מקומו..אתן יודעות למה אני מתכוונת?

טוב, אמרתי בקצרה אז די אבל ממש אהבתי את הפרק של השבוע וגם את הפרק של שבוע שעבר.

o0Invisible0o

New member
משפחה בהפרעה 411

ג'וב וטוני וונדר היו הדבר הכי קורע ונפלא בעונה הזו.
כ"כ כ"כ אהבתי את הפרק הזה!!
ואוו.
וגם - שרי, שמעת שיצאה גרסא ש'מסדרת' הכל כרונולוגית ולפי פרקים? אני ממש רוצה לראות את זה אחרי שאסיים את העונה! שמעתי שזה מוזר אבל אני חייבת לראות.
העונה הזאת מבולגנת לי מדי.
למרות שזה נחמד לראות איך יותר ויותר דברים מתחברים בצורה המגוחכת והאופיינית למשפחה בהפרעה.

זה היה רק עניין של זמן לפני שמישהו יסדר הכל..

אבל באמת שהוא פסיכי, איך הא הספיק כ"כ מהר??
התחלתי לראות את הגרסה הזאת, אבל הפסקתי די מהר...

ואני חייבת להגיד שחוץ מג'ורג'-מייקל ומייבי, אני דווקא ממש מרוצה מהעונה הזאת

o0Invisible0o

New member
נשאר לי פרק אחד!

ואני לא ממש מרוצה מהעונה הזאת.

עכשיו ראיתי באסטר והצחיק אותי אבל...אני לא יכולה, הסדר משונה לי.
מייבי וג'ורג' מייקל שניהם הרגישו ממש מאולצים- כאילו, בשניהם כיסו 5 שנים של כמעט בלי אינטרקציה עם דמויות אחרות וכפו עליהם עלילות שימלאו את החלל...
הגילוי על האפליקציה של ג'ורג' מייקל היה מצחיק אחרי הפרק של מייבי וגם הבפרקים הבאים המעולה עם הרפרנס in your face ל"הרשת החברתית"
אבל זה קצת הרס את ג'ורג' מייקל. אני אוהבת אותו הכי מול שאר הדמויות ולראות רק תזכורות של אינטרקציות שלא הבנתי מנקודת המבט שלו לכל אורך העונה רק מזכיר כמה הרבה פספסתי ממנו כל העונה הזאת...
יש מצב שהעונה הזאת ממש הרבה יותר טובה בצפייה שנייה.

ולגבי ההוא שהספיק - מלא אנשים סיימו את כל העונה יומיים אחרי שהיא יצאה!! יומיים! אז היה לו מלא זמן.

LemonLimeLilach

New member
תקציר שקרניות שהיה השבוע

עשה לי ממש סדר בראש וגרם לי לתקווה גדולה כי זה די ברור שהם יודעים בדיוק מה הם צריכים לעשות מבחינת השאלות שהם פתחו. אז:
מעונה ראשונה- מי הרג את איאן במגדל? הם ממש הזכירו את זה אז כנראה הם הולכים לפתור את זה. רן או טובי, אולי.
ומהעונה השלישית- מי הייתה הקווין אוף הארטס שהייתה ברכבת, ומי היה ביער בפרק האחרון שעילף את טובי ושם לידו את המצית.

בתכל'ס זהו

RenanaD

New member
וואי, זה היה ממש במקום

לא זכרתי כלום מכל הסיפורים האלה כמעט. אם היו עושים לי בוחן פתע הייתי נכשלת

LemonLimeLilach

New member
כן, נכון?!

אפילו שרוב הדברים והתעלומות שהיו במשך הזמן היו בכדי למלא את הזמן.

שכחתי תעלומה גדולה והיא מה לעזאזל הקטע של מליסה?????????

RenanaD

New member
זהו, זו בדיוק הבעיה. בגלל שהם דוחפים כ"כ הרבה

שטויות פנימה, שזה דבר שלא מסתדר עם הסניליות שלי, אני לא עוקבת והרבה פעמים לא מקשרת מה קשור למה. זה מוציא את כל הפואנטה! חבל שהם מצליחים כ"כ. היו עונים מהר על כל התעלומות וסוגרים את הבאסטה

למעלה