סדרה

LemonLimeLilach

New member
ניקיטה

אף אחד לא מת!!!!!!!!!!

מהרגע שגילו את הקטע שהם עשו לאמנדה זה היה.. זריז מדי... לא היה בכלל אלכס וסאם ופתאום הגענו לניקיטה ומייקל בחוף הים... אז אני לא מרגישה מסופקת לגמרי מהסוף. אבל פרק טוב.

Rachel47

New member
הרגת אותי עם ה"סדרה"

בהחלט אפחד לא מת

וכן זה הרגיש מאוד זריז ויש לי ממש מלא טעם של עוד וזה לא לגמרי סיפק אבל מבחינת סיפור, מבחינת פרק סיום..פרק טוב
הסצינה בכלא הייתה מושלמת
בכלל...מבסוטה על הכתיבה של העונה הזו, זה כן היה סיום לגיטימי לכל הסיפור הזה בעיניי

למה לא ראינו סוניה? זה היה קצת מעצבן שאומרים את השם שלה כל שניה אבל היא לא מופיעה בסוף

כן אהבתי שבסופו של דבר היא מודה שהיא לא באמת יכולה לשבת על החוף כל היום וזה היה די חמוד כל הסיפור הזה שהם יוצאים להרפתקה חדשה..

אניווי אני לא מסופקת אבל אני חושבת שאני מרוצה

אני מסכים עם שתיכן, הסוף הרגיש לי קצת מהיר מדיי ולא לגמרי מספק... כאילו, רוב הפרק חשבתי לעצמי "Really?!?"
בתגובה לכמות הדברים המופרכים שקרו שם
ועוד עלילה חדשה שמציגה את הצד 'האפל' של ניקיטה. כבר אמרתי לעצמי "זה נראה כמו סוף של סדרה שבוטלה בהפתעה"...
עד שהאפשרות שזה הכל הפוך על הפוך אושרה סופית, וגם אז, זה היה קצת מוזר (הכל היה נורא קל), ולא נראהלי שהבנתי לגמרי מה הלך שם, וניסיתי לראות את ההסבר של ניקיטה איזה פעמיים חח

הצחיק אותי שכשניקיטה דחפה את אמנדה לכיסא, יצא שהיא התלבשה בדיוק לכיסא עם הידיים והכל ככה שהיא נתפסה
מדהים ממש

כשהיא אמרה לה 'הלן' כבר התחלתי להרגיש רע בשביל אמנדה! הייתם הורגים אותה כבר חח

בכל מקרה, היה הפי אנדינג ואני אוהב את זה. אלכס וסאם חמודים, באמת מוזר שלא הראו את סוניה, הראיון של בירקוף היה קצת מוזר, וניקיטה ומייקל כמובן הכי מגניבים.
אני מחבב את מגי Q. מעניין אם נראה אותה בפרוייקט אחר.

אה ועוד משהו, אני באמת לא מבין איך הסדרה הגיעה לכזה שפל של רייטינג
היו לה עליות ומורדות (זכורות לי תקופות שהפסקתי) וקצת אפקטים מוכרים מסדרות דומות אבל בסה"כ, סדרה מהנה.

Kill Bernard

New member
נראה לי שכן, אם יש לך כוח -

כי זה לא קומי משעשע וחביב כמו שהטריילר גורם לזה להיראות. הם לוקחים את עצמם מאוד ברצינות מד מן-ית.

Rachel47

New member
המממ...

את מד מן דווקא לא חיבבתי
אבל אנסה אותה מתישהו בקרוב אני משערת

Kill Bernard

New member
יפ, בגלל זה אני לא יודעת לגבייך

אבל תני לזה פרק - זה רושם מדוייק לחלוטין לגבי השאר.

o0Invisible0o

New member
אני לא יודעת איך לתעדף את כל הסדרות!!

אני ממש רוצה לראות אותה אבל..אעהאעה. אוף.

Kill Bernard

New member
אז שימי אותה ממש למעלה כי נראה לי שתאהבי.

וכי זה 12 פרקים ואת מסיימת עם זה תוך סופ"ש

o0Invisible0o

New member
ורוניקה מארס עד 304

טוב. יש לי בעיה. יש לי הרבה אבל נתחיל מאחת מרכזית.
אני ממש אוהבת את ורוניקה ולוגן אבל אין בהם שום הגיון.
מילא בעונה הראשונה, הם שניהם היו מבולבלים, השנאה שלהם הייתה מבוססת סביב המעשים של קית' נגד אבא של דנקן, השם שיצא לורוניקה, הריחוק שלה מכולם וכו' וכו' ואז הם גילו שהיי, בעצם יש להם הרבה במשותף ואז הם נפרדו, לא כזה זוכרת מה קרה שם אני רק זוכרת שהיית מאוד מבולבלת מכך שהעונה השנייה התחילה שהם ביחד ומאוד אינטנסיביים ובאמצע היא עברה לדנקן, למרות שסה"כ עם לוגן מואשם ברצח של פליקס זה היה הגיוני.
למרות שגם בעונה הראשונה, אני לא מבינה איך היא, ורוניקה, הבן אדם הכי לא בוטח, בטחה בו אחרי שהיא חשבה שהוא היה קשור לאונס שלה, אח"כ חשבה שהוא ניסה לצלם אותה במיטה ואח"כ כמעט נרצחה ע"י אבא שלו והוא הואשם ברצח והיא האמינה לו ו..אממ...נניח. אני אוהבת אותם ביחד אז הכל נסלח.

הבעיה שלי היא עם העונה השנייה. היה ברור לכל אורך העונה שהוא רוצה אותה והיא עיוורת לחלוטין, גם כשהיא עם דנקן וגם כשהוא עוזב [ברוך שפטרנו, חייבת לציין שאף פעם לא התחברתי אליו ואני בסדר גמור אם הוא לעולם לא יחזור למרות שזה לא מתאים לסדרה..ונראה לי שגם ראיתי שהוא בסרט? לא יודעת, לא בטוחה].
ואז הוא שיכור מת בנשף האלטרנטיבי ומתוודה ברגשותיו האמיתיים והיא בורחת- הגיוני, היא באה יום למחרת והוא פשוט מרסק אותה, לא זוכר, נמצא עם כריזמה קרפנטר ואני בכלל לא מבינה איך היא באה לתת לו הזדמנות, היא כל העונה באמת לא הייתה מעוניינת, אבל היא באה להציע שהם ינסו, לא יחזרו לקשר אינטנסיבי וכו' וכו' [ואז יש את הסצינה ששברה את ליבי כשהיא בוכה במעלית שנסגרת.
]
מגיע סוף מופרך של העונה השנייה והיי, הם ביחד. מתי? היא קראה לו לעזור לה בגג, קסידי התאבד, אבא שלה חי [שוקינג] ולוגן מקפיץ אותה לשדה תעופה כדי שהם 'ידברו' והם פשוט ביחד.
מה פספסתי ומתי? הרעיון היה שהnear death experience דחפה אותם אחד לחיק השני? עבר זמן ופספסתי? הליווי לשדה תעופה היה הרגע שהם חוזרים להיות ביחד?
וכמובן שבעונה השלישית הם ביחד. לא שזה לא היה צפוי שכולם ישארו בקולג' המקומי אבל לא הוסבר אף פעם למה לוגן לא הלך למקום שבו משלמים הרבה כסף ו'קונים' השכלה, אל תגידו לי שהשיקול הוא ורוניקה?

ויש דברים שאני טכנית לא מבינה- כשאבא שלו יצא מהכלא הוא אמר שלוגן מאבד את העצמאות הכלכלית שלו אבל עכשיו היה את כל הקטע עם האח [היי לוגן מבנות גילמור!
אוי האירוניה] שלוגן בירר לאן הכסף שלו הולך, אז זה הכסף שלו? אבא שלו השאיר לו עצמאות? אבא שלו ניתק אותו והוא חי מהקרן שהוא קיבל? I lost track..

אני זוכרת מלא מהעונה השלישית, קצת מתבאסת מזה. מקווה שזיכרוני מטעה אותי.
אגב, סוף עונה שלישית- הם ידעו שהסדרה נגמרת והתכוננו או שהיה ביטול לא צפוי? שאני אכין את עצמי.

ועד כה העונה הראשונה הייתה הכי טובה בעיניי אבל אני אוהבת את השינוי בשלישית, השנייה הייתה עמוסה במקרים עונתיים במקביל למקרה כל פרק והכל היה מופרך מדי..כולם נהיו סופר חכמים עם ההפוך על הפוך שלהם, קינדל, קנדל..ווטאבר כריזמה והאחים פיצ'רלד, הPSH, ראש העיר וקסידי..שאני אפילו לא אתחיל לדבר עליו.
ודנקן והחטיפה והאוטובוס..בקיצור, יותר מדי.

ואוו חפירה.
טוב, אני הולכת לראות עוד פרק.

LemonLimeLilach

New member

ביטול לא צפוי, תתכונני נפשית...

מה שהיה עם לוגן וורוניקה זה שבין עונה 1 ל2 הם היו ביחד בקיץ ואז הוא התחיל לעשות דברים ממש מסוכנים שסיכנו גם אותה והוא היה סוג של דרדוויל כזה והיא רצתה שהוא יפסיק והוא לא הסכים אז היא נפרדה ממנו. היא אף פעם לא הפסיקה לאהוב אותו. ואיך היא סמכה עליו? הוא לא באמת עשה שום דבר רע... הוא היה סוג של מושלם והיא זאת שכל הזמן האשימה אותו בהכל והייתה צריכה להתנצל על זה. אפילו שפאק זה הביא לכאלה קטעים קורעי לב שאני אוהבת כמו בחוף הים שאבא שלה בסוף מגיע להעיף את לוגן.

הטייק שלי על כל העונה ה2 הוא- היא חזרה לדנקן כי הוא תמיד היה זה שהיה בצד שנפרד ממנה בלי קלוז'ר וזה היה כזה "מה אם..." אז היא חזרה אליו, אבל בעונה 2 די ברור שהאהבה ביניהם היא לא רומנטית סוערת מהפנטת אלא רגילה שכזאת... וגם רוב הזמן הוא היה מניאק ענק ושנאתי אותו (תמיד) ולא הבנתי איך היא לא מעיפה אותו לעזאזל ונורא שמחתי שהוא עזב.
ותמיד נשאר לה הרגש ללוגן... וגם לו אליה כמובן, ואז היא החליטה שהיא כן רוצה לתת לזה הזמדנות אבל הוא בכלל לא זכר שהוא אמר לה, ואחרי הקטע על הגג בפרק האחרון שהוא בא להציל אותה והיה שם בשבילה ותמך בה היה ברור לחלוטין שמעכשיו הם יהיו ביחד... נכון לא הראו לנו את זה פיזית וזה סוג של גניבה של רגעים ממש חשובים ומעצבן. אבל זה היה לי די מובן. אני לא חושבת שורוניקה הייתה עיוורת אליו במשך העונה ה2 בכלל, היה ברור מכל העקיצות שלו אליה והמבטים וגם שהוא ודנקן הלכו מכות והכל. היא לא הייתה סתומה. ואז הוא הלך לורוניקה לייט ההיא (האנה?) והיה רגעים שהיא חשבה שזה באמת וראו עליה שהיא מתבלבלת, אבל היא הרחיקה את עצמה בגלל שהוא חזר להיות לוגן של לפני העונה ה1 עם ההתנהגות המגעילה (שברור שזה כדי להגן על עצמו מזה שהיא ודנקן ביחד).

יש לי עוד לחפור בנושא כי זה בין הנושאים האהובים עליי אבל אני חייבת ללכת אוף

o0Invisible0o

New member
טוב
לכל הסדרה!

קטעים שאחרי שהסדרה נגמרה דנקן הוא אפילו לא חלק מהדיון, זה בין פיז [או פיץ'?] ללוגן למרות שפיז היה איתה בערך שלושה פרקים.

טוב, קודם כל בתגובה אליך -
זהו, אני מבינה למה היא חזרה לדנקן בעונה השנייה, אבל אני לא מבינה למה הם היו כ"כ הרבה זמן ביחד..האהבה ביניהם היא..לא ממש אהבה. היא ידידותית יותר, הוא אהב את מג. נראה לי כולם ללא ספק שמחו שהוא עזב.

לגבי ורוניקה ולוגן בעונה השנייה, לורוניקה יש נטייה להיות קצת עיוורת, את יודעת? נניח את זה שפיז רוצה אותה היא לא קלטה עד שוואלאס הפך את זה לממש ממש ברור בקטע של- את מתעללת בו והיא הייתה כזה "רגע, מה?" לא יודעת, אני מרגישה שבעונה השנייה האהבה של ורוניקה ולוגן הייתה מאוד חד צדדית, היא הייתה ממש רעה אליו בהערות שלה והוא תמיד ספג בשקט..לא יודעת, ורוניקה מבלבלת אותי, לוגן הרבה יותר קל לקריאה.

ורוניקה לייט- אז הליהוק הזה לא מקרי ולא רק אני ראיתי את זה, אה?
כן, האנה. טוב, אם ורוניקה לא הייתה מתבלבלת ממערכת היחסים שלהם אז היא הייתה רובוט חסר רגשות אבל..בואי נגיד ככה, בסופה של סדרה (שזה לא באמת סוף וזה לא הוגן.
) אני מרגישה שהיא אף פעם לא באמת אהבה אותו כמו שהוא אהב אותה ולמרות שהוא עשה טעויות (וגם היא עשתה טעויות), הוא תמיד לקח את מערכת היחסים שלהם יותר ברצינות.
זה קשה לאור העונה השלישית אבל הם שניהם היו קצת משוגעים שם- היא לגמרי לא בוטחת ולחלוטין סטוקרית והוא כאילו בכוונה לא מדבר איתה על כלום [מתייחסת לתקופה שהם היו ביחד, הימורים וכו'].

רגע, עכשיו טכני- הייתה סיבה הפקתית לאיך שהעונה השלישית הייתה נראית? המבנה שלה היה אחר משתי הקודמות, לא הייתה עלילת מקרה אחת שנמשכה לאורך כל העונה באמת, הפרק האחרון היה underwhelming במיוחד לאור הטירוף של העונות הקודמות, לא הייתה בנייה לקראת פינאלה של עונה בכלל...מה קרה שם?
ונשברה המסורת של שני פרקים לפני הסוף יש קצת ורוניקה-לוגן אקשן ואז הם ביחד, פה הוא פשוט כיסח לכולם את הצורה, היא כעסה עליו ונשארה עם פיז, ככה אתם מגיעים לביטול?

ורגע, פספסתי משהו, אבא של לוגן מת בסדרה? הוא לא חי? כי בפאנל בקומיקון השנה, כשהם צילמו את הסרט, אז הוא אמר שכל המשפחה שלו מתה ושרוב תומאס לא רוצה להחזיר דמויות מתות לסרט ואז רוב אמר שהם אוהבים את אליסון אבל שהיא לא תהיה בסרט..וכאילו כל השאר מתו.
אני שוכחת משהו?
פספסתי כשראיתי פרק 7 ברציפות ב4 בבוקר?

ודנקן יחזור לסרט? בימדב רשום rumored אבל אני לא רואה מה טוב זה יעשה ואיך זה ישתלב, מצד שני גם שם לא הבנתי מה קרה..הראו אותו עושה שיחת טלפון לראש אבטחה, כבר שכחתי על מה זה היה..בסוף עונה 2 ואף פעם לא חזרו לזה והם נטו בסדרה לחזור לכל הדברים..טוב, לא היה להם זמן אבל.

אההההההההההההההההההההההה אני צריכה לראות את הסדרה הזו שוב בקצב אנושי אבל יקח לי זמן. ואני צריכה לראות שוב party down יש לי הרגשה שפתאום אני אגלה שפספסתי איזה מיליון רפרנסים לורוניקה מארס..
ובטח אקפוץ משמחה על כל הופעת אורח. ובכללי, זו באמת סדרה טובה!

אגב, מי השתתפה בקיקסטארטר ואיזה perks הזמנתם? אני לא מאמינה שהתסריט עלה רק 10$! מצד שני, אני מתנחמת בידיעה שאם לכ"כ הרבה אנשים יש אותו הוא ימצא את דרכו לרשת... גם הדיוידי של הסרט לא יקר בכלל, אחלה perks.
אה וראיתי שוב את הסרטון קיקסטארטר שבזמנו לא הבנתי בכלל והוא קורע מצחוק.
הכל בו ממש נהדר.

ולמה אין ראיונות ביוטיוב עם ג'ייסון דורינג וקריסטן בל ביחד?? מה זה?? 3 שנים הם היו ורוניקה ולוגן וכלום? או שאני סתם לא מצאתי? אני מקווה שהם יקדמו את הסרט ביחד, מה זה.

ומה היה הייעוד מבחינת מערכות יחסים? כאילו, ברור שהם לא היו מתוכננים (רוב גם דיבר על זה בפאנל בקומיקון) אבל זה היה אמור להיות ורוניקה ודנקן?

טוב, אני צריכה לנסות להיות פרודוקטיבית היום ולמצוא התמכרות חדשה.
זה נגמר מהר מדי [שבוע ויומיים, מספיק מהר לילך?]

LemonLimeLilach

New member
כן!! גאה בך מאוד!!

קודם כל, הדבר היחיד ששכחת הוא זה שעונה לך על השאלה המרכזית
השיחה של דנקן לקלרנס הייתה להגיד לו להרוג את אבא של לוגן, והוא אכן עשה את זה. אז, אבא של לוגן מת.

בקשר לדיון חיי האהבה של ורוניקה, עזבי אותי משטויות נו, פיז הוא לא באמת דיון. ברור שזה לוגן. בואי נוותר על זה.

טוב מה שהיה בעונה 3- בכדי להציל את הסדרה כביכול הם ניסו לעשות אותה יותר "זמינה" לצופים ואז הם עשו mini arcs בתוך העונה. כמובן שזה היה מפגר ובסוף ביטלו את הסדרה בכל מקרה וזה סתם הרס. ומה שהם רצו לעשות בעונה 4 זה לקפוץ קדימה בזמן לאחרי הקולג' שורוניקה כבר בFBI והם אפילו פרסמו איזה קטע מזה בזמנו.

בקשר לורוניקה בעונה ה3, יו תקראי את ההודעות שלי מלפני כמה חודשים כי חפרתי על זה מלא!! תקציר: שינו לה את כל האופי והיא הפכה לכלבה נוראית כלפי לוגן אבל זה ל-א מה שהיה תמיד!!!!!! אני חושבת שהיא אהבה אותו מלאאאאא. והוא איתה. אבל כן בעונה 3 היא הייתה נוראית כלפיו כשהוא בכלל ניסה לדאוג לה. והקטע שהם חוזרים ואז נפרדים שוב בגלל שהוא שכב עם מדיסון בלעככככסססס ורוניקה את מעצבנת אבל הכותבים יותר מעצבנים שהם בכלל הלכו לשם, למה לחזור ואז להיפרד שוב. סתמו.

קריסטן בל בזמנו לא כל כך אהבה את ג'ייסון דורינג, אבל נראה לי שכן יש להם ראיונות ביחד ושעכשיו היא קצת יותר מחבבת אותו אז נראה איך זה יילך בפרומו לסרט. אני חושבת שזה בהתחלה היה אמור להיות ורוניקה ודאנקן. לא מובן לי הליהוק שלהם בקטע הזה...

o0Invisible0o

New member
אופס.

כן טוב, הייתה לי הרגשה שאני צריכה להריץ אחורה ולשמוע מה דנקן באמת אמר אבל לא עשיתי את זה.
או שבעצם שמעתי? זה הגיוני כי זה היה אחרי שהזבל הזה זוכה מכל האשמות. אבל רגע, לוגן לא אמר על זה כלום, נכון? כאילו אחרי שאבא שלו מת דיברו על זה עוד?

אוי זה מסביר את עונה 3 לגמרי. איכ. איזה באסה איתם..זה גם יצא מפגר כי החצי הראשון של העונה השלישית היה עם תחושה יותר ורוניקה מארס-ית עם האונסים וכן הייתה לה עלילה אבל זה פשוט נגמר וזהו...וזה היה מוזר והסדרה הפכה להיות הרבה יותר קלילה והמקרים הרבה יותר סטנד-אלון ובלה.

טוב אני אנסה לחזור אחורה ולמצוא את ההודעות שלך, עם מצב הפורום זה בטח לא יהיה יותר מדי קשה..

אני שונאת לגלות דברים כאלה כמו שקריסטן לא חיבבה את ג'ייסון כי הם כאלה נפלאים ביחד על המסך.
הו וול. מקווה שלקראת הסרט הם באמת יקדמו אותו ביחד..לפי קומיקון ומה שהיה נראה שהיא לפחות יודעת שמבחינת הפאנדום זה ערך עליון ושהפאנדום הוא חשוב.

וגם נראה שפחות אכפת לה כשהיא נשואה + ילד[/ה?] והוא גם נשוי.

o0Invisible0o

New member
קראתי את הפוסטים שלך

אני חושבת שלא כתבת אחד נפרד על העונה הראשונה?
בכל מקרה כן, אנחנו ממש מסכימות על המון המון דברים.

X יו יו S

New member
יאו אני בשוק שהיא לא אהבה אותו

טב היא סתומה שלה כמו הדמות שלה בסדרה

אני מסכימה עם כל מי שכתבה שאהבה ביניהם היא חד צדדית

בקשר לנשף לפי דעתי הוא סתם שיקר לה שהוא לא זכור כלום
מרוב שהוא נפגעה ממנה

למעלה