טוב
לכל הסדרה!
קטעים שאחרי שהסדרה נגמרה דנקן הוא אפילו לא חלק מהדיון, זה בין פיז [או פיץ'?] ללוגן למרות שפיז היה איתה בערך שלושה פרקים.
טוב, קודם כל בתגובה אליך -
זהו, אני מבינה למה היא חזרה לדנקן בעונה השנייה, אבל אני לא מבינה למה הם היו כ"כ הרבה זמן ביחד..האהבה ביניהם היא..לא ממש אהבה. היא ידידותית יותר, הוא אהב את מג. נראה לי כולם ללא ספק שמחו שהוא עזב.
לגבי ורוניקה ולוגן בעונה השנייה, לורוניקה יש נטייה להיות קצת עיוורת, את יודעת? נניח את זה שפיז רוצה אותה היא לא קלטה עד שוואלאס הפך את זה לממש ממש ברור בקטע של- את מתעללת בו והיא הייתה כזה "רגע, מה?" לא יודעת, אני מרגישה שבעונה השנייה האהבה של ורוניקה ולוגן הייתה מאוד חד צדדית, היא הייתה ממש רעה אליו בהערות שלה והוא תמיד ספג בשקט..לא יודעת, ורוניקה מבלבלת אותי, לוגן הרבה יותר קל לקריאה.
ורוניקה לייט- אז הליהוק הזה לא מקרי ולא רק אני ראיתי את זה, אה?
כן, האנה. טוב, אם ורוניקה לא הייתה מתבלבלת ממערכת היחסים שלהם אז היא הייתה רובוט חסר רגשות אבל..בואי נגיד ככה, בסופה של סדרה (שזה לא באמת סוף וזה לא הוגן.
) אני מרגישה שהיא אף פעם לא באמת אהבה אותו כמו שהוא אהב אותה ולמרות שהוא עשה טעויות (וגם היא עשתה טעויות), הוא תמיד לקח את מערכת היחסים שלהם יותר ברצינות.
זה קשה לאור העונה השלישית אבל הם שניהם היו קצת משוגעים שם- היא לגמרי לא בוטחת ולחלוטין סטוקרית והוא כאילו בכוונה לא מדבר איתה על כלום [מתייחסת לתקופה שהם היו ביחד, הימורים וכו'].
רגע, עכשיו טכני- הייתה סיבה הפקתית לאיך שהעונה השלישית הייתה נראית? המבנה שלה היה אחר משתי הקודמות, לא הייתה עלילת מקרה אחת שנמשכה לאורך כל העונה באמת, הפרק האחרון היה underwhelming במיוחד לאור הטירוף של העונות הקודמות, לא הייתה בנייה לקראת פינאלה של עונה בכלל...מה קרה שם?
ונשברה המסורת של שני פרקים לפני הסוף יש קצת ורוניקה-לוגן אקשן ואז הם ביחד, פה הוא פשוט כיסח לכולם את הצורה, היא כעסה עליו ונשארה עם פיז, ככה אתם מגיעים לביטול?
ורגע, פספסתי משהו, אבא של לוגן מת בסדרה? הוא לא חי? כי בפאנל בקומיקון השנה, כשהם צילמו את הסרט, אז הוא אמר שכל המשפחה שלו מתה ושרוב תומאס לא רוצה להחזיר דמויות מתות לסרט ואז רוב אמר שהם אוהבים את אליסון אבל שהיא לא תהיה בסרט..וכאילו כל השאר מתו.
אני שוכחת משהו?
פספסתי כשראיתי פרק 7 ברציפות ב4 בבוקר?
ודנקן יחזור לסרט? בימדב רשום rumored אבל אני לא רואה מה טוב זה יעשה ואיך זה ישתלב, מצד שני גם שם לא הבנתי מה קרה..הראו אותו עושה שיחת טלפון לראש אבטחה, כבר שכחתי על מה זה היה..בסוף עונה 2 ואף פעם לא חזרו לזה והם נטו בסדרה לחזור לכל הדברים..טוב, לא היה להם זמן אבל.
אההההההההההההההההההההההה אני צריכה לראות את הסדרה הזו שוב בקצב אנושי אבל יקח לי זמן. ואני צריכה לראות שוב party down יש לי הרגשה שפתאום אני אגלה שפספסתי איזה מיליון רפרנסים לורוניקה מארס..
ובטח אקפוץ משמחה על כל הופעת אורח. ובכללי, זו באמת סדרה טובה!
אגב, מי השתתפה בקיקסטארטר ואיזה perks הזמנתם? אני לא מאמינה שהתסריט עלה רק 10$! מצד שני, אני מתנחמת בידיעה שאם לכ"כ הרבה אנשים יש אותו הוא ימצא את דרכו לרשת... גם הדיוידי של הסרט לא יקר בכלל, אחלה perks.
אה וראיתי שוב את הסרטון קיקסטארטר שבזמנו לא הבנתי בכלל והוא קורע מצחוק.
הכל בו ממש נהדר.
ולמה אין ראיונות ביוטיוב עם ג'ייסון דורינג וקריסטן בל ביחד?? מה זה?? 3 שנים הם היו ורוניקה ולוגן וכלום? או שאני סתם לא מצאתי? אני מקווה שהם יקדמו את הסרט ביחד, מה זה.
ומה היה הייעוד מבחינת מערכות יחסים? כאילו, ברור שהם לא היו מתוכננים (רוב גם דיבר על זה בפאנל בקומיקון) אבל זה היה אמור להיות ורוניקה ודנקן?
טוב, אני צריכה לנסות להיות פרודוקטיבית היום ולמצוא התמכרות חדשה.
זה נגמר מהר מדי [שבוע ויומיים, מספיק מהר לילך?]