סדרה קוראנית

רבקה ק2

New member
סדרה קוראנית

שלום.אני חדשה כאן,אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיד לי למי עלי לפנות,בקשר לסדרות קוראניות בויוה יש לי המלצה לדרמה קוראנית מדהימה,יוצאת דופן,בשם"עץ גן העדן"הייתי רוצה שיביאו אותה לארץ
עזרה בבקשה

תודה על ההמלצה

וברוכה הבאה.
אני מניחה שיש לויוה כמה וכמה סדרות שהם כבר רכשו ומתכוונים לשדר בויוה פלטינה בזמן הקרוב. אני לא יודעת מה היה הרייטינג של הסדרה בקוריאה אבל לפי מה שראיתי עד כה ההחלטה בויוה לרכוש ולשדר סדרה בישראל קשורה קשר הדוק לרייטינג הגבוה שיש לה בארץ מוצאה ולכן אם לסדרה הנ"ל לא היה רייטינג ממוצע פלוס, אני חושבת שיקח עוד זמן עד שיאיר דורי וחבריו יתרצו ויביאו אותה לארץ...אבל מי יודע אולי אני טועה. למעוניינים לראות אותה,עוד פרטים על הסדרה ניתן למצוא פה.

רבקה ק2

New member
המלצה

אם תרצה אני אתן לך שם של אתר ששם תוכלי לראות את כל הדרמות הקוראניות,היפניות.עם תרגום באנגלית

רבקה ק2

New member
כן

כן,אבל בגלל זה היא כל כך שונה.הסיפור מענין ומרתק אומנם הסוף תרגי,אבל לא הכל מסתיים בטוב,לפי דעתי הדרמה הזו הי שמב רוח רענן בסדרות,וחוץ מזה השחקנים היו מדהימים,כל מקרה זאת דעתי,שלפעמים יש גם צד כזה לאהבה נ.ב תודה שענית על ההודעה שלי

רבקה ק2

New member
המלצה

אם תרצי אוכל להמליץ לך על אתר שיש בו את כל הדרמות הקוראניות.היפניות. עם תרגום באנגלית

kriefe

New member
כן!! זקוקה להמלצה על אתר

מעניין אם אני לא מכירה אותו כבר...

gamel1985

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אם את רוצה לפנות לויוה יש להם איזה נציגה שמסתובבת פה איפשהו... נסי לשאול בקומונה אולי הם זוכרות את השם משתמש שלה אני תמיד שמח לקבל אתרים חדשים
למרות שאני מכיר מספר לא קטן שלהם

למעלה