סדרה נעלמה!

סדרה נעלמה!

Wicked או בעברית- איש התפוח, הסדרה שודרה בערוץ הילדים לפני מלאמלא זמן, לפי מה שראיתי באינטרנט עינת ארליך דיבבה בה. ככל הנראה זו אמורה להיות איזו סדרת מחאה או משהו שמאוד הצליחה ביפן ואז צנזרו אותה והורידו אותה מהמסכים, היא הגיעה לישראל ועכשיו כמובן כבר לא משודרת. היא הייתה סדרת אימה מאוד מאוד הזוייה ומפחידה (לפחות עד כמה שזכור לי). נראה שאין על הסדרה כמעט אף טיפה של מידע, שלא לדבר על חלקים. מה שעוד יותר מוזר (לפי דבריו של אחי) הוא קרא איפשהו שהרבה אנשים התקשרו אל עינת ארליך ושאלו אותה בקשר לסדרה והיא ניתקה להם בפרצוף, ואם הם שאלו אותה פנים אל פנים היא הכחישה שהסדרה קיימת. אח שלי מחפש עליה מידע וחשבתי שחובבי סדרות מצויירות כמוכם אולי תוכלו לעזור =] האם הסדרה הזו זכורה לכם? הנה קישורים לתמונות: תמונה 1 |תלינק|תמונה 2|סלינק|

ichi

New member
אני זוכר שהיא הייתה! התמונות מאוד מוכרות לי!

amityosovich

New member
אממאאאאאאא

אני זוכר את הסדרה הזו.... אהבתי את הסדרה הזו אבל גם ממש ממש פחדתי ממנה. אני זוכר שהייתי יושב מול הטלוויזיה משקשק ועדיין הייתי רואה כל יום. גם בלילה היו לי סיוטים על זה. אני זוכר שהיה לזה דיבוב ממש טוב כי הוא הפחיד אותי רצח.... אני עכשיו קפצתי וצעקתי "אמאלה" כשראיתי את התמונה וכל הבית לא הבין מה קרה לי. אני ממש ממש ממש 98431961684351X פחדתי מאיש התפוח הזה

אוי XD

לא מזמן עשיתי חיפוש קטן על הסדרה... כי ממש אהבתי אותה וגם אני תהיתי לאן נעלמה. יש קצת מידע על הסדרה כאן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2787961 את דון [הילדה הג'ינג'ית], דיבבה עינת. את איש תפוח דיבב שרון כהן ואת רורי אני לא זוכרת מי דיבב... אני רק זוכרת שדון ורורי היו אחים ספויילר קטן! התברר בסוף שרורי מאומץ... ואביו האמיתי הוא בעצם איש התפוח. יותר מזה לצערי אני לא זוכרת }: מקווה שזה עוזר קצת.

Tu Lus

New member
זוכרת ../images/Emo103.gif

אני זוכרת את התמונה של איש התפוח את השניה לא אבל לא ראיתי את הסדרה..

Hawkgirl

New member
די, באמת אנשים פחדו מזה? X_X"

אני היחידה שממש שנאה את הסדרה הזו? X_X" כאילו, היא ממש הרגיז אותי. אני הייתי בדעה שהסדרה הזו היא פשוט ניסיון עלוב לגרום לילדים להתחיל לאהוב דמויות רעות, במקרה הזה, את איש התפוח X_X" ומלבד זה הסדרה הייתה ממש מטופשת, והגרפיקה בה הביאה לי את העצבים X_X" וכמה שאלות, ניסיתי גם כן לחפש עכשיו קצת מידע וכל זה, ובאמת קשה למצוא, אבל חוזרים ואומרים פה דברים על שזו סדרת מחאה נגד איזה כל מני דברים פוליטיים ביפן. אז לא ברור לי, 1. זו סדרה שנוצרה באמריקה נגד דברים פוליטיים ביפן?(כי זה ממש לא סגנון ציור יפני, ומה אכפת לאמריקה מתככים פוליטיים ביפן?) 2. זה מבוסס על ספר?(כי ראיתי בכמה אתרים, נראה לי, שמדברים על ספר כלשהו..) 3. ידוע אולי איך קראו לזה ביפנית אם זה שודר גם שם?

amityosovich

New member
מה את נורמלית?!

זה היה ממש ממש מפחיד T_T היו לי סיוטים שאני סגור במפעל והוא רץ על המרזבים וצוחק, אני זוכר את הלילות האלה עד היום והתמונה עוד מעלה בי פחד T_T אולי את היית כבר גדולה מידי, אבל כשזה שודר זה ממש הפחיד אותי...

Hawkgirl

New member
נורמאלית ואף שפויה!

ואני עוד אחת שפוחדת מסדרות אימה. אני לא מסוגלת לראות סרטי אימה, ואפילו באנימות אני לא צופה בסרטי אימה(ראיתי אולי אחת, ואני צופה באחת נוספת שהיא לא בדיוק אימה.. אולי רק הרעיון שלה "מאיים" חח..). ואם זה שודר ב-2002, לפני 7 שנים, אז הייתי בת 13. אבל ממש לא ראיתי בזה סדרת אימה כי זה פשוט לא הפחיד O_O" תפוחים לא מפחידים אותי, כל פעם שצפיתי בזה הייתי עסוקה מדי בלקבל עצבים על הגרפיקה המכוערת ועל העוויתות המוזרות שהיו לתפוח הדבילי הזה. יו אפילו עכשיו אני חוטפת עצבים רק מהמחשבה על הסדרה הזו >< טוב די! ><

amityosovich

New member
אני ממש ממש פחדתי מזה

ב2002 הייתי בן 8 בערך (כי אני נולדתי בסוף השנה) אז מותר לי לפחד מתפוחים...

אמממ...

1. זו סדרה שנוצרה באוסטרליה, זה שהיא התעסקה במחאה פוליטית ביפן נשמע לי כמו קשקוש גמור שמצוץ מהאצבע. וגם לא כתוב על זה שום דבר באנגלית ><" חבל שאני לא יכולה לקרוא יפנית... 2. כן, יש סדרת ספרים שעליה מתבססת הסדרה, אבל העלילה שונה קצת... 3. יפנית? אין לי מושג, באנגלית זה wicked.

miaBaby

New member
זו הייתה סידרה פסיכית :-O

אני זוכרת כי אני ובן דוד שלי ממש אהבנו אותה, וכל הקטע הזה של האיש תפוח היה פשוט לא הגיוני ותמיד חשבנו "למה שמישהו יעשה סדרה כזו" לא ברור לי למה היא צונזרה ולמה היא כ''כ "לא קיימת". אבל הסדרה כן שודרה במלואה בישראל. הפרק האחרון היה סיום שהסביר הכל.. זהירות ספוילר! .... איש תפוח הוא אבא של רורי (הילד בסדרה) בכל מקרה, סדרה לא משהו, ורעיון די..אממ...מפגר... אבל זה היה מצחיק רצח. נראה לי פשוט כולם רוצים לשכוח אותה כי זו לא כזו סדרה טובה..

kobi6262

New member
../images/Emo207.gif מצאתי את הפתיח של "הנוקמים הקטנים"!

מצאתי אותו באתר באנגלית של הנוקמים שגם במקרה מצאתי XD ו..זהו! אתם חייבים לראות איזה ענקקק זהה >>

kobi6262

New member
../images/Emo27.gif קישור ../images/Emo37.gif

http://www.youtube.com/watch?v=_FLy4Xoz_f8

למעלה