סדרה מעפנההההההה

סדרה מעפנההההההה

יש לי יס ואני רואה השיר שלנו, אבל ראיתי הרבה פעמים האלופה, וזו פשוט סדרה מפגרת! אין על השיר שלנו!

מאוד

הפתיע אותי רק שאבא של יונתן התעורר מקומה, בחיים שלי לא חשבתי שזה יקרה עוד יותר הפתיע אותי שהוא קם בלי שרן דנקר נישק אותו

מוגלי7

New member
שלום..?

לי יש HOT, אבל לסבא וסבתא שלי יש YES. אני רואה גם וגם. וחלק מהילדים שוראים השיר שלנו אומרים שהאלופה זה סתם, רק בגלל היריבות בין יס והוט. תנסו לראות כמה פרקים של האלופה, ותאהבו גם את זה וגם את זה, כמוני, שיש לי הוט, ואני אוהב גם האלופה וגם השיר שלנו. ואין לכם פורום משלכם לדבר בו?!

אהמ.

לינק אחד שווה אלף מילים.http://www.youtube.com/watch?v=ZMBMIspkJcY

danit1234

New member
יש לי שאלה שתאתגר אותך שכלית

אמרת שהאלופה מפגרת נכון? אז למה ראית אותה הרבה פעמים? אולי אני מעיד גם עלייך משהו?!?!
במחשבה שניה -לאא אין מצב... השיר שלנו זה רק לאינטלגנטים, סדרה כ"כ שנונה מצחיקה ובעיקר מקורית [ נו אז מה אם השחקנים לא מתחלפים כבר 4 עונות ונינט ורן תמיד ביחד בסוף ואל תדאגו זה גם ממשיך לעונה 5!!] עם שחקנים מהשורה הראשונה סליחה שאנחנו רואים סדרות מפגרות ומבזות כמו האלופה

Dark chocolate

New member
בדיוק!

ולא רק שעכשיו אני עוברת ליס אלא אני גם הולכת לסגוד לשחקנית הכי שווה שם מתחת לבית!!1111

Dark chocolate

New member
אל תזלזלי!!!

את יודעת כמה עומק צריך בשביל להיות מושי מושלמת?????????? את יודעת שאגם היא בן אדם מאוד מורכב??? יותר מורכב מקובייה הונגרית!!!!!11 חשבת פעם שלשרבב שפתיים ולשחק כמו בבון אלכוהוליסט אשכרה דורש התמדה וכישרון?

danit1234

New member
לא נכון!!!!!!!@!!

אל תרדי על אגמי הנשמאמי ~!@!
כאילו מה קרה לך??. היא בין השחקניות הכי טובות בארץ !! המשחק שלה כל כך אאמין הרבה יותר טוב משל כל מיני גרועים שישחקו באלופה כמו שרון אלכסנדר המעפן =\\
|חבולברמותעל|

או כמו טלי שרון המעפנה הזאת=////!!!

אני בטוחה שאגמוש הייתה עושה את פרקים 51 עד 70 הרבה יותר טוב ממנה!!!!!!!!!1111111111 טוב חדל צחוקים אפילו בתור בדיחה זה לא מצחיק

sdavid1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתם ?! שוברים אותי בכל פעם מחדש אין אתם הכי מצחיקים והכי מצחיקה מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח

למעלה