סדרה לא טובה

guy15

New member
סדרה לא טובה

לכל אלה שטענו בפורום הזה שהבית הלבן המצוינת היא סדרה גרועה, ואפילו קראו לה דביקה אם אני זוכר נכון, רק שתדעו שאתמול בטקס חלוקת פרסים של איגוד השחקנים האמריקאי הבית הלבן לקח גם שחקן ראשי בסדרת דרמה, גם שחקנית ראשית בסדרת דרמה, וגם הצוות הטוב ביותר בסדרת דרמה, ואי.אר לא היתה אפילו מועמדת לאף אחד מהקטגוריות האלה... וזה לא שאני אומר שאי.אר לא טובה, לדעתי היא עדין סדרה מצוינת, אבל eat your heart out אנשים...

המממ

New member
זה יהיה מטופש...

לאכול את ליבנו (אם כי מי שמתכוון לעשות את זה- אנא, בסכין ובמזלג). אהבתנו לסדרה לא תלויה בשום פרס.

guy15

New member
התאכלו ת´לב

התייחס לאלה שאמרו דברים לא טובים על הבית הלבן

kiticat

New member
הרי ידוע

שמבקרים אוהבים את מה שהקהל שונא וההפך... בכל אופן, אומנם הם לא לקחו כלום הפעם, אבל עם כל הכבוד, יש כמה מניעים, א. הרבה יודעים ששוחד די הולך שם מאחורי הקלעים. ב. זה תלוי בבוחרים. ג. לאחר שאי.אר כן קיבלו די הרבה פרסים במהלך השנים (איזו עונה זו, תשיעית?), נותנים הזדמנות לסדרות "צעירות".... חוץ מזה, שהסדרה בנויה בצורה מעולה, ויש מקום לשיפור מבחינה טקסטואלית. גם ה"מקרים" שמגיעים לאי.אר היו רבים יותר והרבה יותר טובים ומעורבים בעלילה עצמה. להוציא מהכלל את אירוע ה"חותכת" היום.

~*~gaL

New member
כמו שכתבתי בפורום "טלוויזיה"..

ההסטוריה של אי. אר. ופרסי הSAG: ב96 אנתוני אדוארדס זכה והאנסמבל זכה. ב97 האנסמבל זכה. ב98 אנתוני אדוארדס זכה, ג´וליאנה מרגוליס זכתה והאנסמבל זכה. ב99 ג´וליאנה מרגוליס זכתה והאנסמבל זכה. הבית הלבן והסופרנוס יותר חדשות ולכן נותנים להן הזדמנות כמו שקיטיקאט כתבה.. ואני רוצה להפסיק את הדיון הזה כי אני לא מבינה איך אפשר בכלל להשוות בין שתי הסדרות (אי. אר. והבית הלבן). זה הופך לחברים/סיינפלד הבא וזה פשוט מעצבן. אותי לפחות. דיי.

למעלה