סדק בסעפת פליטה

GiladZX6R

New member
סדק בסעפת פליטה

מי אמר שקוואסאקי זה חרא? אז הוא צדק
כבר פעם שניה שצמח לי סדק בסעפת פליטה במקום בלתי אפשרי לתיקון
האגזוזה ילקח לריתוך חלקי של 70% מהסדק מאחר ואי אפשר להגיע לחלקים הפנימיים שלו - אם למישהו יש רעיון טוב יותר אשמח לשמוע.

GiladZX6R

New member
הברקת נרוסטה / ציפוי כרום?

איך אפשר לחדש את הגועל נפש הזה ולתת לו חזרה קצת ברק לחיים? אפשר לצפות אותו מחדש בכרום במחיר הגיוני? ליטוש בלבד? אגב, בעקבות השירשור ליטושים קניתי את המברשות והפסטות לליטוש - מחיר סימלי והתוצאה אכן טובה מאד.... לאט לאט אני הופך להיות חובב ניקלים....
- תודה לZoharch !

malganis

New member
יש לי בשבילך סעפת.

דבר עם גילרוי ויאללה לך על זה. נזמין חדש מאיביי.

GiladZX6R

New member
תודה ממי ../images/Emo13.gif

אבל המחיר והכאב הראש של המישלוחה יעלה הרבה יותר מהתיקון.... בניגוד אליך את הסעפת שלי עוד אפשר לתקן

eyaleshet

New member
גילעד יש לי בדיוק את אותה בעיה

אני הצלחתי לרתך 80% מהסדק באמצעות מומחיותו של הרתך צ'אבוטרו ויחסית בקושי שומעים בריחה הבעיה היא הסכנה בהכנסת האלקטרודה בין הסעפות דבר שיכול לגרום לחורים ונזק גדול יותר לכן חשבתי אולי למלא את האזור באפוקסי למתכות לחום גבוה כי הלחץ שנבנה שם הוא לא כל כך גבוה (רוב הסדק סגור הרמטית) בקשר לשאלה השנייה.... WD40 ונייר לטש זה הכל !!! אתה משפריץ על הסעפת ומשפשף ומשפשף ומשפשף מנגב עם מטלית והסעפת מקבלת צבע חדש בוהק ומדהים מניסיון אישי אני בעצמי הייתי המום מהתוצאה

45degrees

New member
מה הבעיה?

אתה צריך לפעול לפי הסדר הבא בדיוק: 1. בנה שבלונה פשוטה מחומר הגלם שהכי קל לך לעבוד איתו - עץ בד"כ. השבלונה אמורה לתמוך בסעפת במקומות אסטרטגיים כך שמהלך וצורת הסעפת ישארו קבועים. לא משהו מסובך - רק תמיכות מדויקות. 2. חתוך בעדינות את החיזוק בין 2 הסעפות, בקו התפר עם הסעפת הסדוקה. 3. תקן היטב את הסעפת הסדוקה. 4. שים על השבלונה - מקם היטב, ורתך את פלטת החיזוק. לגבי סוג הריתוך: נירוסטה ממולץ לרתך ב TIG, אך אפשר גם באוטוגן. העניין הוא שמעט מאוד בעלי מקצוע יודעים לבצע את זה באוטוגן - אז לך על TIG. תקפיד שיש להם חומצת הלבנה לאזור הריתוך - שתוכל אח"כ להשאיר את התפר יפה ולא מכוער.

למעלה