סדק במתלה האחורי

סדק במתלה האחורי האופניים, טרק פיול 90 . קניתי אותם כמשומשות לפני פחות משנה. תוך כדי טיפולי אחזקה נתגלה לי הסדק שבתמונה (מתחת לקו האדום). כרגע לא מפריע, ולא נראה שמתפשט. אני רוכב XC רגוע. יש לי אפשרות לרתך. מנסיון, זה כדאי ? זה יחזיק ? אפשר להשיג מתלה כזה משומש ? תודה מראש לכל התיחסות.

אל תרכב ככה ! נסה לשאול את היבואן לגבי משלוש אחורי חדש כזה אולי יש להם אם לא אני בטוח שניתן להזמין WWW.CTC.CO.IL

ThePig

New member
אפשרי .. אפשרי לרתך בגלל זאתה לא רוכב אגרסיבי .. אבל תברר עם CTC .. יש מקרים של אופניים יד שניה שבגלל שלא אתה קנית אותם זה אומר שאין לך אחריות אז הם לפעמים מציעים את אותו החלק (משולש אחורי) במחיר טוב .. שווה לברר

nintense

New member
לא כדאי לרתך... ריתוך יוביל לשבר במקום אחר, שכן יש לבצע טיפול טרמי לשלדה לאחר ריתוך. הרבה יותן נכון זה לרכוש מתלה חדש \ משומש, כאמור לעיל, הכי טוב זה לבדוק עם CTC, נסה גם למצוא באיביי, שלדות פיול משומשות עשויות להיותר מאוד זולות. אני באופן אישי לא הייתי רוכב כך.

תודה על התגובה הנושא אכן נבדק מול CTC אני חייב לציין את האוזן הקשובה, והתשובות שהם נותנים לי. הבעיה, אלו אופניים משומשות שעלו לי כ 1500 ש"ח, ומה שהציעו לי עד עכשו לא כלכלי בעליל. ונושא אחר שעלה, שהמזלג מקרבון ? אז הריתוך בכלל יכול להיות בעייתי, גם אם יש אפשרות שיבצעו טיפול טרמי. אייך באמת אפשר לוודא שזה קרבון? כשדופקים על הצינורות , זה נשמע כמו פלסטיק.... הפתרון כנראה זה למצוא שילדה כזאת ללא שימוש, שהמזלג שלה עדיין תקין.

yoram518

New member
גם לי יש סדק בפיול 80 בעקבות התמונה שצרפת , בדקתי בפיול שלי וגם לי יש סדק בדיוק באותה נקודה. בכל מקרה תספר מה הציעו לך בחנות היבואן. תודה

אתה יד ראשונה ? אם כן, יש אחריות לכל החיים. האחריות הזאת לא תופסת למי שקנה את האופניים בהמשך (למה ? ). בכל מקרה, תפנה לאמיר מCTC דרך האתר שלהם. לי העיסקה לא השתלמה בכל מקרה. מכל הסיפור, ההתנהגות של טרק בסדר גמור, רק באיזה שהוא מקום חשבתי שחברה כל כך גדולה, תקח אחריות גם לגבי מי שמחזיק את המותג שלה (בהרבה אהבה...) ולא ממש יד ראשונה (מה זה משנה ? ).

yoram518

New member
לא יד ראשונה מה מחיר משולש כזה ב CTC . ב- EBAY מצאתי משולש מקרבון כולל חוליה ב 100$ הבעיה לא מתאים למודל 2005 2006 ומעלה, אולי יתאים לך תודה

רצו כ 1000 ש"ח כולל עבודה כמחווה של רצון טוב אני החלטתי לא לתקן, אני אמכור אותם לחלקים.

אני חייב לומר משהו על פניו נראה לי שזו בעיית תכנון !!! למה אני אומר את זה ??? כי אני כבר הרביעי שנתקל בתופעה הנ"ל לי אישית סלאלום חיפה טיפלו בבעיה בצורה מעוררת כבוד !!! תוך שלושה ימים החליפו משולש אחורי ללא שום בעיה !!! אבל אני הבעלים הראשון של האופניים. בכל מקרה האם לא מקובל היה שבמקרים של בעיה תכנונית במוצר תהיה קריאת שרות או איזה התחשבות של היצרן / יבואן ??? בברכה סיון

למעלה