סדק במרפק ..

Girl999

New member
סדק במרפק ..

שלום , נפצעתי לפני שלושה שבועות בתאונה ונהיה לי סדק במרפק. חבשו לי את היד בחצי גבס והיום הורידו לי אותו . אני לא מצליחה בכלל ליישר את היד . כשאני מנסה אני מרגישה כאבים חזקים בעצם. ( באיזור יש לי גם סימנים כחולים ממכות יבשות ) האם זה יעבור ? זה בגלל שהיד שלי הייתה חבושה ומקובעת המון זמן ולא הזזתי אותה או שזה פשוט יישאר ככה בגלל החבלה ? הרופא אמר לי שאם אני לא אצליח ליישר את היד בזמן הקרוב ללכת לפיזיוטרפיה בעוד שבועיים . מה אתם אומרים ? זה מאוד מדאיג אותי ! תודה מראש .

היי

בתור אחד שאתרע מזלו הרע ו"זכה" להפצע כמעט בכל דרך אפשרית אז מניסיוני הרחב עם פציעות ובעיות אורטופדיות זכיתי גם אני לפני מס' שנים למעוד מגובה של 2 מטר ולנחות על המרפק . סדקתי את מרפק יד שמאל ועברתי חבישה בגבס . לאחר חודש הגבס הורד ומייד נשלחתי לפיזיוטרפיה . במידה ופיזיוטרפיה לא תשפר את מצבך את יכולה לבקש שישלחו אותך לריפוי בעיסוק. את סדקת את המרפק שנמצא במצב סטטי במשך 3 שבועות ..למה בדיוק ציפית ??? לי לקחת לחזור לפעילות מלאה עם המרפק 3 חודשים אני מקווה שלך זה יקח פחות . רפואה שלמה ובהצלחה . "טיל"

Girl999

New member
אהה אוקיי ..

זה שחזרת לפעילות מלאה זה כבר טוב ! זה פשוט הדאיג אותי שזה יישאר ככה תמיד ... תודה לך !

קיבוע מרפק

שלום, מרפק הוא אחד המפרקים בגוף שאינם סובלים להיות תקועים. הפתרון הוא הפעלה רבה ומהירה בכל טווח התנועות (כמובן, בהנחה שהרופא המטפל התיר הפעלה בעת הסרת הגבס). ישנה חשיבות מכרעת להפעלה ככל הניתן בסמוך למועד הפציעה כי המתנה ואי-תנועה יחמירו את המגבלה בעתיד. מקווה שעזרתי, שנה טובה וחתימה טובה,

למעלה