סדקר ישן!
ה החוליה החלשה New member 10/12/02 #3 נראה לי שהתכוון לסקר חדש../images/Emo26.gif אז הנה תשובה לך! מכונת סקרים אני לא! לצערי הרב... יש לך רעיונות? תציע! נקבל אותם בברכה... - דודי
נראה לי שהתכוון לסקר חדש../images/Emo26.gif אז הנה תשובה לך! מכונת סקרים אני לא! לצערי הרב... יש לך רעיונות? תציע! נקבל אותם בברכה... - דודי
A adi u New member 11/12/02 #4 הכוונה למד"צים. נכון?! אז.... שני דברים (הראשון יותר חשוב): 1. אני בת!!!!!!!!(אז על תפנה עליי בלשון זכר זה מחרפן אותי! 2. אם זה מופנה למדצ"ים הייה נחמד לדעת מה המטודה או משחק האהוב על כל מד"ץ! !!!!!the calling the calling the calling the calling the calling
הכוונה למד"צים. נכון?! אז.... שני דברים (הראשון יותר חשוב): 1. אני בת!!!!!!!!(אז על תפנה עליי בלשון זכר זה מחרפן אותי! 2. אם זה מופנה למדצ"ים הייה נחמד לדעת מה המטודה או משחק האהוב על כל מד"ץ! !!!!!the calling the calling the calling the calling the calling
ה החוליה החלשה New member 11/12/02 #5 התשובה לא הופנה אלייך... לכן רשמתי בלשון זכר. דבר שני... אם לא למד"צים אז למי? דבר שלישי הסקר שהצעת קצת בעייתי כי יש יותר מידי מטודות ומשחקים שאני בטוח שהרוב פה לא מכיר... - דודי
התשובה לא הופנה אלייך... לכן רשמתי בלשון זכר. דבר שני... אם לא למד"צים אז למי? דבר שלישי הסקר שהצעת קצת בעייתי כי יש יותר מידי מטודות ומשחקים שאני בטוח שהרוב פה לא מכיר... - דודי
L La Gamba New member 12/12/02 #6 לא צריך מכונת סקרים כדי לחשוב על משהו... (פעולה בחוץ, בפנים, או בבית של חניכים?)