סדנת שוקולד

פילפולה

New member
סדנת שוקולד

היי לכולם, רציתי לשאול אם למישהו יש מושג כמה עולה סדנת שוקולד זוגית [אבל בקבוצה].
אני מחשפת משהו במחירים סבירים ובאזור המרכז.
למישהו יש הצעות?

כוכבית קטנה שפתאום נראית לי רלוונטית- מדובר ב2 מאותרי בישולית

בתודה מראש,
פיל

djahiz

New member
המלצה חמה

השאלה מה אתם מחפשים. אם רק סדנה חוויתית - לטעום ולהכין כל מיני ממתקי שוקולד - אפשר למצוא במקומות כמו "ספייסס", "לגעת באוכל" וחנויות שוקולד מתמחות. אם אתם רוצים להעמיק מעט, ללמוד טכניקות להכנת פרלינים ופינוקים אחרים, ולהכיר קצת את הכימיה והפיזיקה של השוקולד - אני ממליץ בחום על הסדנאות של מיה (שטרן). לא בטוח שהן עדיין מתקיימות, כי הבנתי שהיא אמורה לשהות בחו"ל תקופה ארוכה. בכל מקרה שווה לבדוק. הקבוצה קטנה, האוירה ביתית, אינטימית ומאוד כיפית, ומיה מצליחה להעביר את האהבה שלה לשוקולד ואת הדגדוג בקצות האצבעות שגורם לך לרוץ הביתה ולהתחיל לטמפרר. אין לי שום אינטרס מסחרי כאן, פשוט השתתפתי בסדנה כזו ומאוד מאוד נהניתי.

פילפולה

New member
תודה רבה על ההמלצה

אבל בהתחשב בעובדה שהדברים היחידים שאני יודעת להכין הם מנה חמה,טוסט וחביתה-אז נראה לי שנשאר ברמת ה"חוויתי".

אני אברר במקום שהצעת.
ושוב תודה

פיל

פילופה,

כיוון שמי שהמליץ השתתף בסדנת הפרלינים אז הוא מכיר את זו היותר מעמיקה, כנסי לאתר שלי ותמצאי גם סדנאות חווייתיות כמו פיסול בשוקולד או סדנת המכורים לשוקולד שמתאימה במיוחד למי שרמת הבישול שלו היא כשלכם :) אם את צריכה עוד פרטים צלצלי ונשמח להסביר.

למעלה