סדנת פיוט, מי שמע?

faridi

New member
סדנת פיוט, מי שמע?

מדובר על סדנאות ברחבי הארץ בהם נפגשים מגוון רחב של אנשים ולומדים פיוטים מגלויות ועדות שונות מפי חזן/זמר מסויים. חשבתי לקחת יוזמה על סדנת פיוט של יהודי טורקיה ואזור הבלקן. פיוטים במעגלי החיים והשנה וקטעי תפילה שכיום לא מושרים כל כך בבתי כנסת "ספרדיים" כמו שמושרים הלחנים הערביים. הסדנא תהיה לשני המינים וגם למי שאינו דתי ולא משנה איזה גיל ובלבד שננציח את האוצר של הס"טים. אשמח לדעת מי מעוניין ונצא לדרך, בע"ה.

tttg1

New member
סדנת פיוט,,

שלום לך paridi ולפורום , יפה רעיון שמירת המנגינות , הפיוטים , והפיזמונים, שהביאו אבותינו מארצות הגלות, לדעתי עלינו מוטלת האחריות שלא לאבד חלילה את המסורת הכל כך יפה ומכובדת, דברתי עם חברנו לפורום אביב - סתיו ויש מה לעשות בנידון, אשמח לשמוע ולתרום במדת היכולת,

faridi

New member
אלורה...

כל שמוטל עליכם הוא לבדוק מי מעוניין ולענות לי ב"עולם" שלי עם מס' טלפון שאוכל ליצור עמכם קשר. ברגע שאראה הענות סבירה, אוכל לצאת לדרך. להת'

tttg1

New member
אלורה

לבקשתך מספרי הטלפון שלי 026721194 או 0522400090 , אני מקוה שההענות לנושא הנידון תההיה גבוהה ונוכל לעשות הרבה , בתודה מישאל,,,

faridi

New member
התסכים להגיע עד ת"א?

כי לי נראה שרב המשתתפים יהיו מאזור המרכז. בכל מקרה, אם תהיה היענות גדולה מירושלים, אשמח להגיע גם לשם.

למעלה