סדנת משחק

SummerGirl

New member
סדנת משחק

שלום!!! טוב, אז לתלמה ילין אני כבר לא אגיע, ואת המקצוע העיקרי בחיי כבר בחרתי ואני אפילו די נהנית ממנו, אבל מכיוון שהגעתי כבר לגיל 30 ואני עדיין מצליחה ללכת בכוחות עצמי, חשבתי להירשם לאיזושהי סדנת משחק של פעם בשבוע ולהגשים חלום ילדות. יש למישהו הצעות לסדנאות באזור המרכז המיועדות לטווח הגילאים שלי? אשמח לקבל אינפורמציה. תודה.

Ophir29

New member
ברשותך אני מצטרף לשאלה

מישהו שמע/מכיר/למד על הבתי ספר הבאים: אמיר אוריין- תיאטרון החדר ביה"ס לאומנות המשחק- יובל כרמי המכללה החדשה למשחק- עפרה וינגרטן בית הספר למשחק ובידור- ענת ברזילי מי מהם מקבל אנשים חסרי נסיון לסדנאות של (כ)פעם שבוע? כל מידע יתקבל בברכה תודה

R O O L Y

New member
חס וחלילה עפרה וינגרטן!

הבי"ס סתם רמאות אחת גדולה! לא ללכת לשם!!!

Ophir29

New member
תודה rooly, את יכולה

את יכולה אולי לפרט? כי לפי מה שכתוב באתר יש להם מה להציע... את מכירה מישהו עם נסיון רע משם? תודה

R O O L Y

New member
זה לא הנסיון הרע...

אני לא זוכרת מתי, אבל הייתה עליהם כתבה בעיתון, שבית הספר נוהל ע"י עפרה וינגרטן וענת ברזילי, ועפרה ובעלה רימו את ענת ובעלה וגם את התלמידים שנרשמו, הם בקשו מהם המון כסף, מכל אחד סכום שונה וממש מוזר (לדוגמא: 1267.678 ש"ח) ובסוף התגלה שזה כדי לשלם את חשבון הטלפון שלהם! הם גנבו מהשותפים שלהם כסף ונראה לי שבסוף ענת ברזילי תבעה אותם ועזבה... בקשר לרמה: אין לי מושג. אבל אפילו לא חשבתי לברר אחרי כל זה...

actress

New member
ראיתי את ענת ראיתי את עופרה שתיהן

אני מנועה מלהגיב אבל קצת הסתבכויות קצת ישיבה בכלא אבל אני לא ממליצה לא ללכת לפה ולא ללכת לפה לכו על משהו יותר על רמה.

normajean

New member
אהלן:)מצאתי כמה דברים אבל צריך עוד

להקדיש תשומת לב כי לא היה לי מספיק זמן לסלקץ(לעשות סלקציה הברקה רגעית) הנה כמה כתובות נלוות שכדאי לך להעיף מבט.

יפעת 1 2

New member
מרכז ביכורי עיתים

מפעיל מספטמבר סדנאות תיאטרון לכל הגילאים(יש גם קבוצת גיל שלך.) מומלץ,מקום נחמד עם אוירה טובה. יש כלמיני קבוצות-חובבנים,קבוצות שהולכות להפקה,מתחילים,מתקדמים. לא יקר!!! תהני.

למעלה