סדנת מנגה

Ella lovE

New member
סדנת מנגה

טוב אז יש בנאדם שקוראים לו אלון והוא מתחיל פרוייקט מנגה חדש. הוא נמצא בלת"ל (תלמידים למען תרבות ונוער) וזה חלק ממנהיגות הנוער של עיריית ת"א. הפרוייקט הוא בשיתוף בית אריאלה ובסופו תהיה תערוכה בנושא תנ"ך אל תקחו את זה כנושא משעמם המורה שמלמד מנגה הוא אלי שירלי אמנם השם לא מרמז על כך אך מדובר במישהו יפני (כבר סיבה ללכת לזה) ע"פ שגרירות יפן מדובר במנגייסט הטוב (כנראה) בארץ. הסדנה באורך 4-6 מפגשים במידת הצורך ובהתאם לרמה היא תתקיים מחודש נובמבר. ובמרץ תהיה פתיחת התערוכה כחלק משבוע הנוער. הסדנה היא לתלמידים אשר לומדים בכיתות ט'-י"ב. הסדנה היא בחינם וממומנת ע"י עריית ת"א ולכן רק תלמידים אשר גרים או לומדים בת"א רשיים להשתתף בסדנה. בנוסף לכך צריך ידע בסיסי בציור (לא רק מנגה, מספיק לדעת לצייר) אני משאירה את הטלפון שלו רצוי מאוד לחזור אליו כמה שיותר מוקדם. 054-7960217 אני מבקשת אם יש אנשים כאלו בבקשה תתקשרו אליו, הסדנה הייתה אמורה להיות באוקטובר אך זה נדחה מכיוון שכל החגים חלים בחודש זה והמטרה היא לעשות זאת ברציפות כדאי שאנשים לא ינשרו. בעיקרון חסרים לנו רק 5 אנשים, ובלעדייהם יש מצב שהנושא יעבור לקומיקס וזה יהיה חבל... בתודה מראש אלה.

A K I R A

New member
"ולכן רק תלמידים אשר גרים או לומדים

בת"א רשאים להשתתף בסדנה."
שווה. =[

IceMaster

New member
תאמת לא אכפת לי סתם להתקשר

ולהגיד שאני רוצה להרשם אולי יפתחו לכם

Ella lovE

New member
יכול להיות שיתנו לכם למרות הכל

אבל אני לא מבטיחה כלום! אני ממש ממש לא יודעת אני בכלל לא אחראית לזה אני נתקלתי בהודעה דומה לזו בפורום אחר שאני נמצאת בה... היום התקשרתי לאלון ואמרתי לו שאני אשיג לו עוד 5 אנשים.... אני מקווה להצליח...

IceMaster

New member
=)

הקטע הוא ששאני מגייס בנובמבר =) אז לי זה בלתי אפשרי עעדיין לא אכפת לי להתקשר

למעלה