סדנת מוצקים שלום אסתר באיזה גיל (של התינוק) מומלץ להשתתף בסדנת מוצקים, ומתי נערכת הסדנה הבאה?
E efratgay New member 6/5/03 #1 סדנת מוצקים שלום אסתר באיזה גיל (של התינוק) מומלץ להשתתף בסדנת מוצקים, ומתי נערכת הסדנה הבאה?
א אסתר גרוניס IBCLC New member 7/5/03 #3 I hope some moms are organizing it somewhere near Lis. The cost is 120 NIS if you gave birth in Lis and 150- if not. These are the prices that the hospital asks.
I hope some moms are organizing it somewhere near Lis. The cost is 120 NIS if you gave birth in Lis and 150- if not. These are the prices that the hospital asks.
N niritcat New member 7/5/03 #4 תרגום: אני מקווה שכמה אמהות מתארגנות בסביבת ליס. המחיר הוא 120 ש"ח אם ילדת בליס, ו-150 אם לא. אלו המחירים שביה"ח דורש.
תרגום: אני מקווה שכמה אמהות מתארגנות בסביבת ליס. המחיר הוא 120 ש"ח אם ילדת בליס, ו-150 אם לא. אלו המחירים שביה"ח דורש.
D danagal New member 7/5/03 #5 I am trying to organize one I will try to talk to Esther tomorrow and let the mom's who are interested know
I am trying to organize one I will try to talk to Esther tomorrow and let the mom's who are interested know
A adistr New member 8/5/03 #10 סליחה על ההדחפות אבל גם אני רוצה... ואשאל גם חברה שלי. היכן היא תתקיים? האם מדובר במפגש חד פעמי (אני מניחה שכן)? בני בן 5 חודשים ושלה כמעט 6. אודה על המידע. תודה.
סליחה על ההדחפות אבל גם אני רוצה... ואשאל גם חברה שלי. היכן היא תתקיים? האם מדובר במפגש חד פעמי (אני מניחה שכן)? בני בן 5 חודשים ושלה כמעט 6. אודה על המידע. תודה.
א אסתר גרוניס IBCLC New member 8/5/03 #12 Donna is organizing it and we will let you know when and where as soon as we decide on a date and time. It will probably be next week or the week after.
Donna is organizing it and we will let you know when and where as soon as we decide on a date and time. It will probably be next week or the week after.
J justmom New member 8/5/03 #13 תרגום: דנה מארגנת את הסדנא ואנו נודיע לכן מתי והיכן ברגע שנחליט על המקום והמועד. קרוב לוודאי שזה יהיה בשבוע הבא או שבוע לאחר-מכן.
תרגום: דנה מארגנת את הסדנא ואנו נודיע לכן מתי והיכן ברגע שנחליט על המקום והמועד. קרוב לוודאי שזה יהיה בשבוע הבא או שבוע לאחר-מכן.
ע עמית@ New member 8/5/03 #14 הסדנא תערך אצלי בבית- המיקום והסבר ישלחו במסרים- דנה תעדכן מאוחר יותר לגבי השעה והיום (יהיו מוצקים ככיבוד- כדאי לכן )
הסדנא תערך אצלי בבית- המיקום והסבר ישלחו במסרים- דנה תעדכן מאוחר יותר לגבי השעה והיום (יהיו מוצקים ככיבוד- כדאי לכן )
D danagal New member 9/5/03 #15 Sending an invitation Just to make some oreder here - I am writing the invitation (details) in a new message so... scroll up!
Sending an invitation Just to make some oreder here - I am writing the invitation (details) in a new message so... scroll up!